Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח לכולם.

רציתי להתייחס לכתבה המצמררת בכלבוטק.

מה שהולך שם זה פשוט גועל נפש ברמות שלא יתוארו במילים.

המנהלים כולם משקרים לנו בפנים בלי למצמץ ואפילו משווקים את המוצר שלהם תוך כדי!

היו זוועות שאפילו לא הראו בטלויזיה מרוב שזה מתועב, כמעט הקאתי כשראיתי את זה.

תראו מה הולך בדף הפייסבוק של תנובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אהבתי" במיוחד את תגובת המנהל באולפן. הנה תרגום של מה שהוא אמר: "אוי, שיט, נתפסנו. חייבים מיד לקחת אחריות ולתקן. אז מה נעשה? טוב ברור שאני לא אתפטר או משהו, פחח. אבל אני אפטר את האחראי הישיר ואצהיר שאנחנו מיד משנים נהלים. זה בטח ירגיע את הציבור לכמה זמן עד שישכחו מהסיפור".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שדי הופתעתי, זה ניער אותי טוב טוב...

מאז הכתבה הבטחתי לעצמי שהבשר היחיד שאני נוגע זה עוף פעמיים בשבוע + דגים.

זה המעט שאני יכול לתרום מעצמי בינתיים.

אורנה בנאי כתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4317287,00.html

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין איך אף אחד לא עומד לדין ואיך לא נפתחת חקירה פלילית בנושא.

אני אמשיך לצרוך בשר כרגיל אבל לא של אדום אדום עד שיוכח ששינו את התנהלותם. אני מקבל את זה שצריך להרוג כדי לאכול אבל יש דרכים להתייחס לבעל חיים עד ההרג.

ולשמלוב, עופות גדלים בתנאים הרבה יותר גרועים ועוברים התעללות יותר גדולה. זה שהחיה יותר קטנה לא אומר שהיא לא סובלת.

היחידים שנהנים מהמתה מהירה הם הדגים. בומבה אחת בראש וגמרנו. יש להם מזל שכשמשה וחבריו כתבו את הלכות השחיטה הם היו במדבר אז שכחו את הדגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אישית לא רואה סיבה למה בשנת 2012, בעולם המערבי עם כול השפע שלו, אנחנו צריכים לשעבד, לגדל בתת תנאים, ואז בסוף לרצוח בשיטטיות בעלי חיים בשביל הגחמות הפרטיות שלנו.

מילא אם היינו בימי הביניים, מילא אם היינו באיזה מדינת עולם שלישי, אבל ככה, במצב שלנו היום? פשוט מיותר. מבחינתי בכול אופן.

פורסם
אני אישית לא רואה סיבה למה בשנת 2012, בעולם המערבי עם כול השפע שלו, אנחנו צריכים לשעבד, לגדל בתת תנאים, ואז בסוף לרצוח בשיטטיות בעלי חיים בשביל הגחמות הפרטיות שלנו.

מילא אם היינו בימי הביניים, מילא אם היינו באיזה מדינת עולם שלישי, אבל ככה, במצב שלנו היום? פשוט מיותר. מבחינתי בכול אופן.

ואיך אתה מציע שנשיג בשר למאכל ? אני לא נכנס לשאלה האם בכלל צריך לצרוך בשר או לא (נצא מנק' הנחה שכן ושזה לא עומד להשתנות). אני כמובן נגד התעללות, אבל לגדל ולשחוט למאכל - לא רואה פה את הבעיה כל עוד הכל נעשה ללא התעללות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם אתה לא מתכוון לא לצרוך בשר אז באמת אין לך מה לעשות.

לי אישית מפריע השעבוד והניצול של החיות. ההתעללויות זה פשוט עוד "בונוס" לסלידה מתעשיית המוות הזאת.

פורסם

אל תשכח שבטבע לא היו שורדים לא הכבשים, לא הפרות ולא התרנגולות.

פורסם

בסופו של דבר הכול עניין של הרגל ונוחות, אין ספק שהמודעות למעללי תעשיית הבשר עלתה בשנים האחרונות, אני אישית

מכיר מס' אנשים לא קטן שאוכלים בשר ומכים על חטא תוך כדי. שורה תחתונה, כל עוד לא יהיה תחליף זמין, נוח וטעים באותה

מידה לצערי דבר לא ישתנה.

פורסם
לפחות לא היו מרבים אותם לשם מטרה של ניצול למשך חייהם, והרג.

דווקא הבקר שמגודל למטרת בשר חי חיים יפים עד לשחיטה, הם כל היום מסתלבטים באחו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

ולשמלוב, עופות גדלים בתנאים הרבה יותר גרועים ועוברים התעללות יותר גדולה. זה שהחיה יותר קטנה לא אומר שהיא לא סובלת.

.

+1

למעט עגלי חלב ואווזים מפוטמים (שלא חוקיים בארץ) התרנגולות עוברות את מסכת התלאות הגדולה ביותר ועברו את השינוי הגנטי החד ביותר. למעשה, הרבה מהבקר חי בצורה די חופשית עד המשחטה, אבל שלא נשלה את עצמנו מה קורה שם.

פורסם
לפחות לא היו מרבים אותם לשם מטרה של ניצול למשך חייהם, והרג.

נכון אבל מצד שני בכל קציר של שדה אנחנו הורגים אוכלוסיות שלמות של חרקים, מכרסמים וזוחלים שנידונים למוות ברעב או ע"י בעלי חיים אחרים שיטרפו אותם בגלל שאין להם יותר מסתור ומזון.

אין מה לעשות, כשתכננו אותנו לא חשבו על צער בעלי חיים ובכל צורה פרט לליקוט (שלא מתאימה לגודל האוכלוסייה האנושית ולצורת החיים שלנו) אנחנו נפגע קשות בבעלי חיים אחרים.

פורסם

אני רוצה להתייחס לנקודה אחרת בכל הסיפור הנורא הזה: כאשר אותו תחקירן של כלבוטק דיבר עם מנהל המפעל משה בן שושן והקליט אותו במצלמה נסתרת תוך כדי, אמר האחרון:

לא מזלזלים בזה (צב"ח) בכלל פה. אני אומר לך חד-משמעית, חד-משמעית, לא מזלזלים בכלל. מצד שני, בוודאי ובוודאי יש עוד הרבה מה לעשות, אבל זה לא הנושא הכי חשוב בחברה הישראלית.

בכך, אם תרצו, המנוול הזה מיצה בשלושה משפטים את תמצית ההוויה הישראלית: אנחנו יודעים שזה חשוב, אבל יש דברים חשובים יותר.

"אנחנו יודעים שיש ניצולי שואה שצריכים לבחור בין אוכל לתרופות, אבל בדיוק יש לנו בור תקציבי ענק שמישהו צריך לסגור אותו".

או: "כן, אנחנו יודעים שהקיוסק ההוא משמש כמכבסת כספים של משפחת פשע, אבל עכשיו בדיוק אנחנו עסוקים בפריסה של אמצעי אכיפת מהירות חדשים שגוזלים מאיתנו משאבים רבים".

איך אומר הפתגם: "מי שמרחם על אכזרים - סופו שיתאכזר לרחמנים". אני רואה בהתנהגות של כל אנשי המפעל הזה - מהמנכ"ל ועד אחרון העובדים - מיקרוקוסמוס של החברה הישראלית. מי שחושב אחרת מוזמן לקרוא את השרשור הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...