Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת תרמוס איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שבוע טוב וחג שמח!

מחפשת המלצות על תרמוס איכותי עשוי מחומרים שמשאיר את הנוזל חם לאורך זמן.

אני רוצה לקנות ב EBAY- אז אשמח ללינקים.

תודה! :)

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

חפשי את טרמוס המקורי.

לא מצאתי טובים מהם.

24 שעות והמים עוד היו חמים מספיק לקפה.

פורסם

השאלה היא לכמה שעות את צריכה לשמור על חום המזון. אם מדובר ב-6-8 שעות (לעבודה סטנדרטית) - כל תרמוס בסיסי סתקני בסופרמרקט יעשה את העבודה. קני כלי יקר רק אם את צריכה לשמור על החום יותר שעות.

לגבי קניה באיביי - תרמוס מוצר שביר מאוד כיון שהמיכל הפנימי עשוי זכוכית דקיקה. סיכוי סביר מאוד שלא יעמוד בתלאות הדרך, ועדיף לשלם קצת יותר ולקנות בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי שכבר ממזמן אין זכוכית ועברו למתכת, אולי היקרים עדיין מזכוכית ולא ראיתי אותם ממזמן בחנויות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לוקח תרמוס עם קפה לעבודה, ובשנים האחרונות נשברו לי הפנימיות של שני תרמוסים שנפלו מגובה סנטימטרים בודדים. מדובר בזכוכית שעוביה פחות ממילימטר המצופה ציפוי מתכתי. הרעיות של התרמוס (בעתם "תרמוס" הוא שם מסחרי, השם הנכון הוא דיואר, על שם הממציא) הוא בידוד על ידי שתי שכבות - שכבה אחת שלמתכת המחזירה קרינה ושכבה נוספת של אויר המבודד מהולכת חום. בכלי מעבדה מדובר ב"שכבת" ואקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממחקר שבצעתי לאחרונה, אלה עם הזכוכית טובים יותר בבידוד מהמתכתיים, אבל כאמור שבירים בצורה מפחידה ולכן לא מתאימים לחוץ.

לכן הם יורדים מהאפשרות.

רכשתי 2:

האחד של חברת SIGG השוויצרית. עשה טוב את העבודה עד שהפקק שלו אבד. אימיילים וכו' לחברה ולנציגות כאן בארץ העלו חרס: הנ"ל לא מיוצר יותר ולכן גם לא ניתן למצוא יותר את החלפים שלו. וזה פחות או יותר הציטוט המדויק של המייל מהחברה בשוויץ...

לאחר מכן הבאתי איתי את הכי זול שמצאתי ב- Migros. גם מתכתי, נוח מאד לשימוש ועושה העבודה היטב.

אני מציע לחפש טבלת השוואות של מבחנים לבקבוקים השונים, עושים זאת לעיתים קרובות בחו"ל, בעיקר לקראת החורף.

פורסם

סה"כ תרמוס בסיסי הוא עניין של שקלים בודדים. קני שניים ושימי אחד באכסנה למקרה שהאחר ישבר. זאת כמובן בהנחה שאת לא זקוקה לתרמוס לתנאי שדה קשים.

• תוכן חדש...