Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני כמה ימים התחדשתי בגולף MK6 חדשה.

הזמנו אותו עם המערכת מולטימדיה שעולה כמה אלפים טובים. טרם הרכישה נאמר לנו שהמערכת שוודית.

לאחר שימוש של כמה ימים אני מרגיש שהמערכת יותר בכיוון של סינית.

למרות שהאיכות שמע טובה, כל חווית הטאץ' מרגישה די זולה. (אולי זה אמור להיות ככה ואני בררן).

עשיתי קצת חיפושים בשביל להבין מה הדגם של המערכת שלי אך ללא הצלחה. הצלחתי רק להבין שהמערכת הכי קרובה לזה היא ה RNS 510.

אשמח אם תוכלו להכווין אותי איזה דגם המערכת שלי.

כשביקשתי מהסוכנות הוראות הפעלה נאמר לי שאין (מוזר).

תודה רבה,

2012-12-08 10.09.20.jpg

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

לאחר שוטטות רבה באינטרנט אכן הגעתי למסקנה שהמערכת סינית.

השאלה אם 5000 ש"ח ששילמתי עבור המערכת הזאת זה מחיר לגיטימי..

מעניין לשמוע מה מותקן אצל בעלי VAG האחרים.

פורסם

מחיר מופרח וכלל וכלל לא לגיטימי, הםא יש אפשרות לקבל החזר כספי תמורת הרדיו הבסיסי שהיה אמור להגיע? ב5000 ש"ח תוכל לקנות דאבל דין איכותי מאוד.

JL Audio

פורסם

מזכיר את זה:

[[://.alibaba.com/product-gs/327597821/Car_Multimedia_dvd_player_with_GPS.htmמסין כמובן.

היבואן אמר לך שזו היא מערכת מקורית ? אם כן, מעניין מה ההגדרה שלו למקורית.

אגב. היה לי סיפור דומה עכשיו כשבררתי אצל היבואן של הספארק איזו מערכת הם מוכרים יחד עם הרכב. ביקשתי את המפרט שלה ומספר דגם. עד היום לא קיבלתי תשובה.

בקיצור, דרך ברורה לגזור "קופון" במעמד הרכישה. ב alibaba.com יש את כל המערכות האלו באזור ה 400-500$. וזה להזמנה של אחד.

שלא נדבר על זה שמדובר על מערכות עם טכנולוגיה ישנה מאוד( win ce 6.0)

פורסם

הזמנו אותו עם המערכת מולטימדיה שעולה כמה אלפים טובים. טרם הרכישה נאמר לנו שהמערכת שוודית.

,

איזה מקוריים .. שוודית... וגם מגיע עם כל הדיסקוגרפיה של אבבא צרובה על צי'פ. ... ועוד ב 5000 ש"ח אין להם אלוהים ! (מיילא אם היית מקבל זאת מתנה )

רכב גרמני ...אם כבר הדבר הכי קרוב שאפשר לקבל ברכב גרמני כמקורי זה בלאופוקנט (שהיא פעם היתה חטיבה של בוש)

אבל בדכ' זה משהו עלום שם (בהונדה זכור לי כי ה HU היה מיוצר בהונגריה ע"י חברת איןשם )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ג'וניור, הרגת אותי :)

ד"א, אם אמרו לך שהיא שוודית ומתברר שהיא סינית, הייתי מנסה לקבל את הכסף בחזרה, או לפחות להחליף למערכת ראויה. כי זו, כלל לא בטוח ששווה את מחצית מחירה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מניסיון קרוב שלי עם ROAD ROVER (פרימיום) הוא מכשיר מעולה.

לפי התמונה שצילמת זה מכשיר ש"רדיו מילאנו" מתקינים(אני מקווה שלא תצטרך את השירות שלהם...)

במחיר ששילמת יש לך אפשרות לרכוש מכשיר ברמה יותר גבוהה,כמו פיוניר,jvc או אלפיין עם תוספת קטנה.

פורסם

קטע, גם לחבר שלי בפאביה 1.4 ספורט הוציא את זה ביחד עם האוטו המגע מאוד זול ולא איכותי כל המערכת בכלל לא אהבתי והוא גם שלם כמה אלפי שקלים, לפח.

חבל.

פורסם

אכן רדיו מילנו.

לאחר התנסות של כמה ימים אני ברגשות מעורבים.

לגבי המערכת עצמה- אני אוהב את איכות השמע למרות שהטאץ' קצת מאכזב.

לפי מה שנאמר כאן מרגיש שיכולתי לקבל תמורה יותר טובה למחיר.

מצד שני אין לי מה לבוא ליבואן בטענות, שכן לא צוין באף מסמך שם המערכת (למורת שנאמר בע"פ שהמערכת שוודית:shock: )..

כמובן שאם היבואן היו נותנים הסבר מפורט על המערכת מניח שלא היתי רוכש אותה מהם.

היתי צריך לחפור יותר לעומק במה מדובר טרם הרכישה.

פורסם

ממש לא מדוייק.

חוזה שבע"פ בהרבה מאוד מקרים דינו כחוזה שבכתב.

לדעתי אתה יכול לדרוש פיצויים מיידים ושיחליפו לך את המערכת. במצבך הייתי מגלגל אליהם את הכדור, אין לך מה להפסיד, רק להרוויח.

וכמובן שאם תלך לבית-משפט(כאופציה אחרונה) סיכויים גבוהים שתזכה.

• תוכן חדש...