Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיטה - 7000 ש"ח במזומן + 1,070 ש"ח לחודש כפול 30 חודשים לפיאסטה חדשה, מנוע 1400

אחרי 30 חודשים - או מחזירים הרכב, או מחליפים לחדש, או קונים לפי מחירון באותו יום מינוס 15%

האם כדאי ? תודה

פורסם

א.לא כתבת מה המחירון היום.קח בחשבון שה"מקדמה" היא סוג של ריבית ואולי גם בתוך התשלומים מגולמת ריבית נוספת.

ב.העסקה משתלמת למי שכרגע אין לו סכום גדול לרכישת רכב אבל,כאשר תסתיים העסקה בעוד שנתיים וחצי- שלוש,יוכל לשלם את מלוא הסכום (נניח שכרגע הרכב שווה 90,000 ובעוד שנתיים וחצי יהיה שווה כ- 70,000.

אם יהיה לך 70,000 מינוס 15% שזה באיזור ה-60,000 העסקה טובה ואם לא יהיה לך את הסכום- העסקה רעה כי אתה נתקע- שילמת 30 חודשים על רכב שלמעשה עלול לא להישאר שלך אם לא תשלם את כל היתרה אם כי,ככל הידוע לי גם את היתרה הסופית ניתן לשלם בתשלומים (מה שגורר הלוואה נוספת+ריבית והצמדה) כדי להימנע ממצב של תקיעות.קח בחשבון שאישור הלוואה נוספת אם תזדקק לה עוד שנתיים וחצי כפוף לבדיקת חקירת יכולת של חברת המימון אודות יכולת ההחזר הכספי שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שווה אם אתה מעוניין לקחת רכב לתקופה של שנתיים וחצי.

אם אתה אתה מעוניין ברכב לתקופה ארוכה 5-6 ומעלה , זה יוצא יקר מאוד.

פורסם
א.לא כתבת מה המחירון היום.קח בחשבון שה"מקדמה" היא סוג של ריבית ואולי גם בתוך התשלומים מגולמת ריבית נוספת.

ב.העסקה משתלמת למי שכרגע אין לו סכום גדול לרכישת רכב אבל,כאשר תסתיים העסקה בעוד שנתיים וחצי- שלוש,יוכל לשלם את מלוא הסכום (נניח שכרגע הרכב שווה 90,000 ובעוד שנתיים וחצי יהיה שווה כ- 70,000.

אם יהיה לך 70,000 מינוס 15% שזה באיזור ה-60,000 העסקה טובה ואם לא יהיה לך את הסכום- העסקה רעה כי אתה נתקע- שילמת 30 חודשים על רכב שלמעשה עלול לא להישאר שלך אם לא תשלם את כל היתרה אם כי,ככל הידוע לי גם את היתרה הסופית ניתן לשלם בתשלומים (מה שגורר הלוואה נוספת+ריבית והצמדה) כדי להימנע ממצב של תקיעות.קח בחשבון שאישור הלוואה נוספת אם תזדקק לה עוד שנתיים וחצי כפוף לבדיקת חקירת יכולת של חברת המימון אודות יכולת ההחזר הכספי שלך.

לא רלוונטי.

התוכנית של אלבר , היא שאתה שוכר את הרכב לשנתיים וחצי.

כך שהתשלומים לא קשורים לקנייה . לאחר שנתיים וחצי יש לך אופציה לקנות את הרכב בהנחה (בדיוק כמו בליסינג תפעולי ) .

התוכנית טובה ל-

1. מי שרוצה להחליף רכב כל שנתיים וחצי.

2. צריך רכב לתקופה קצרה.

3. אין כסף היום לקנות רכב חדש אלא יד שנייה. בתוכנית הזאת אתה שוכר רכב לשנתיים וחצי ואז יכול לקנות את הרכב כאשר אתה יודע את ההיסטוריה שלו....

פורסם

שכחת לציין שני דברים, אתה צריך לשלם את הבטוח והטיפולים,

ואתה מוגבל ל20000 ק"מ .

השיטה הזאת טובה למי שרוצה לשכור רכב ולא לקנות, התשלום

החדשי נמוך בהרבה מהתשלום החדשי של שכירת רכב.

• תוכן חדש...