Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי זו הצעת מחיר שקיבלת תוך ידיעה שמי שמשלם זה הביטוח.

המחירים הם גבוהים בצורה מוגזמת, שים לב בנוסף שחייבו על פנס אחורי פעמים.

אם הביטוח יסרב לתקן תוך טענה שהנזק עבר את רף ההשבתה (סביר שיקרה), בקש הצעה נוספת הפעם אחת שתיסגר על הסכום המקס' שהביטוח יכסה, אופ' נוספת היא שתוכל להוסיף את ההפרש מכיסך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כן כן, הייתי אופטימי אבל כנראה שהנזק גדול יותר מכפי שניתן לראות בתמונות (ואני עוד חשבתי ש"בתקווה שלא יגיע ל 6-7K").

הפנסים ביפאניות מאוד יקרים, ומסתבר ששניהם נשברו (גם זה שעל הכנף וגם זה שעל דלת תא המטען). לא חייבו כאן "בטעות" 2 פנסים אלא מדובר בפנס שמאלי "חיצוני" (על הכנף) ופנס אחורי שמאלי "פנימי" (על דלת תא המטען).

הכאב לב בכל הסיפור הוא שמכוניות כאלה שלרוב שוות כ 20K ש"ח במקרה הטוב מועדות לפורענות כי כל מכה קטנה יכולה להוריד אותן מהכביש (וזה אחרי ששמרת על הרכב וטיפלת בו במשך שנים...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין - למה כשיש תאונה שחברת הביטוח מכסה המוסך מרשה לעצמו לנפח את החשבונית? האם מוסכים מחזיקים את חברות הביטוח בביצים? האם חברות הביטוח עד כדי כך מטומטמות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר זה גם מה שמטריף אותי!

אבל יותר מטריף שאל, חלקים משומשים מפרוקיות, ראיתם כמה

לקחו על הטמבון? פס קישוט? הוא הרי מגיע יחד עם הטמבון!!

פורסם
איתמר זה גם מה שמטריף אותי!

אבל יותר מטריף שאל, חלקים משומשים מפרוקיות, ראיתם כמה

לקחו על הטמבון? פס קישוט? הוא הרי מגיע יחד עם הטמבון!!

לא בהכרח. ממה שאני נתקלתי, הפגושים מגיעים "ערומים" לגמרי - ופסי הקישוט הם תוספת במחיר כי הם חלק נפרד (נכנס בקליפסים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה שפספסתי שאלו 2 פנסים שונים, מצטער.

ובכל זאת, אם הוא היה ניגש לפחח כלקוח פרטי המשלם מכיסו הוא היה מקבל הצעת מחיר שפוגעת בול בהערכת מחיר שלך. זה נזק שחיצונית לא נראה רציני אך בנק' בה הרבה חלקים נפגעו, זה מייקר את העלות אבל 11 אלף ש"ח לתיקון כזה זו מוגזם ולכן זה "מחיר מיוחד" לביטוח.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אין ספק שהמחיר לחברת ביטוח וללקוח פרטי שמשלם מכיסו את הנזק הוא שונה - אבל ישנם יוצאים מן הכלל (כבר ציינתי שקיבלתי הצעה של 2000-2500 שח עבור תיקון של מגן קדמי וכנף). דאז, בדקתי ומצאתי שכנף מפירוק בצבע זהה של הרכב עולה 250 שח + מע"מ ומגנים קדמיים (רק חיצוני, הפנימי לא נפגע) יש כמו זבל (אומנם לא בהכרח בצבע הזהה לשלי, אבל יש).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני לא מבין - למה כשיש תאונה שחברת הביטוח מכסה המוסך מרשה לעצמו לנפח את החשבונית? האם מוסכים מחזיקים את חברות הביטוח בביצים? האם חברות הביטוח עד כדי כך מטומטמות?

איתמר.

כי לדעתי ישנם מיקרים שהשמאי נהנה "מהטבה" כזו או אחרת באם הוא מאשר למוסך שומה נדיבה.

לחברת הביטוח זה פחות איכפת ממה שנדמה לך, כי עלות התיקון תגולגל בשנה הבאה על הפרמיות שתהיינה גבוהות יותר.

מי שנדפק מהקומבינות האלה הם רק המבוטחים שצריכים לממן את עלויות התיקון + רווח לחברות הביטוח.

פורסם

חברה אני מבקש את עזרתכם, כמו שאתם רואים מהדוח לא בוצע כלום חוץ מפחחות צבע, והחלפת חלקים.

לאחר התאונה ההגה רועד בנסיעה של 110 ומעלה, כמו כן יש רעשים מעצבנים מאחורה שנשמע כאילו שהבולם יצא מהמקום (רעש של דפיקות של עץ על עץ) ובכביש משובש הרכב מתנהג כאילו שנוסע על אבנים, מרגישים מלא חופשים!

ביקרתי במוסך אתמול, החלילו לי על הדרך תפחוי הגה משום שהגומיות היו קרועות בלי קשר לתאונה (כמובן בתשלום) ודרשתי שיבדקו לי את הציר האחרי ברכב ושיבדקו אם צריך לאזן את הצמיגים מאחורה.

הטענה הייתה שהם לא מוצאים שום רעשים שקשורים לתאונה, ובאמת מודעים שצריך לבצע איזון אבל צריכים הסכמה של השמאי.

מה אני עושה במצב כזה?

הרגשת הנסיעה ברכב ממש לא נעימה!

איך מוסך מרכזי לא בודק ציר אחורי וצמיגים?

הסברתי להם שהרכב עלה על מדרכה בפוול גז ונכנס בקיר/חומה.

האם הם בכוונה חסכו זאת על מנת לא להשבית את הרכב, ובעצם רוצים להרוויח?

פורסם

כמעט בכל תאונה יש תזוזה של המתלים והגלגלים.

אחרי תאונה טובה .. יש אפשרות לתזוזת כיוןן מתלים

לכן כדאי לבקש בדיקת כיוון (פרונט) מתלים , קדימה ואחורה - ובתשלום של חברת הביטוח .

ויש מוסכים אשר שולחים כל רכב לאחר תאונה טובה,, בגמר התיקון לבדיקה .

דבר עם המוסך ושמאי הביטוח - ובקש כי אתה רוצה בדיקה למערכת המתלים והגלגלים.

הרכב אמור להשלח למכון לכיוון מתלים (פרונט), ובמידה ויש בעיה הוא יתוקן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני רואה נכון או שאני חולם?

5800 ש"ח לא כולל מע"מ רק לעבודה על פחחות צבע לפינה של הרכב? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...