Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי יש ווספה עם סירה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בשעה טובה ומוצלחת בת זוגתי, שתחיה, החליטה שאנחנו מתחתנים :beerchug:

בהיותה אשת יחסי ציבור החליטה לעצב לנו הזמנה לחתונה שלשמה אנו רוצים להצטלם על ווספה עם סירה.

מבחינתנו זו יכולה להיות גם ווספה אוטנטית ולא מחודשת.

אנו מוכנים לשלם סכום סמלי עבור זמנו וטרחתו של בעל הווספה המתנדב.

אשמח אם תשאירו לי מספר טלפון בה"פ ואני אחזור אליכם.

תודה,

אופיר

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
היי

המון המון מזל טוב.

אפשרי לארגן לך מה התקציב????

הללי 0522510550

מה תקציב?

זה חבר פורום אספנות תעזור לו.

אם הייתה לי סירה בווספה הייתי בא ללא תמורה.

אם אתה כבר במחשב מה הבעיה לארגן תמונה כזו לא אמיתית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!!!

בעקבות ביטול של הרגע האחרון עם חבר פורום נחמד שהסירה שלו מתעכבת בשיפוץ, העניין רלוונטי ודחוף מתמיד.

לגבי עריכת תמונה זה קצת מסובך ויותר קל לצלם אותנו על הווספה ובתוך הסירה ויתכן כי אז התמונה תעבור עריכה קלה.

לגבי פורום הווספות אני מחכה לאישור מנהל הפורום אבל החלטתי, במקביל, לעשות נסיון נוסף כאן...

תודה...

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...