Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפשפתי קלות מדרכה, וזו התוצאה. מה לדעתכם מידת הנזק? מדובר בTOYO R1R 195/55 R15. הצמיג הוא ממש חדש (לפני כחודשיים קניתי רביעייה). בפנצ'רייה אמרו לי שהנזק לא חמור ברמה שאי אפשר לנסוע איתו, אך רצוי להחליף ליתר ביטחון (570 ש"ח ליחידה). כמו כן, אין אחריות מכיוון שזהו נזק פיזי. הקרע הוא מדופן הצמיג ועד הבסיס שלו.

שמעתי שבצמיג זה הדופן עבה במיוחד ובולטת החוצה מהצמיג, כך שהיא תמנע מכות מדרכה המג'אט.

ייתכן שהחתיכה הקטנה הזו אינה חיונית לעמידות הצמיג תחת עומס?

מה דעתכם בנושא?

20121125_223218.jpg

20121125_223343.jpg

20121125_231124.jpg

פורסם
עד כמה שידוע לי, אם רואים את פסי המתכת אז צריך להחליף במיידי - במיוחד עכשיו בחורף.

לא רואים את הפסי מתכת. שוב, לפי מה שהבנתי הדופן החיצונית (בצמיג הספציפי הנ"ל) נועדה להגנה על הג'אנט מפני שפשופים. האם מישהו יכול לאמת את זה?

פורסם

גבר, אף אחד לא יכול לענות לך בוודאות, גם אם הצמיג עבה יותר, זה עדיין לא הופך את זה לבטיחותי, אתה עושה כאן רולטה עם החיים שלך ושל בני משפחתך.

יכול להיות שלא יקרה כלום אם תמשיך לסוע כך עוד שנתיים, ויכול להיות שאחרי חודשיים הצמיג יתפוצץ.

הצמיג הוא הקשר היחידי שלך לאספלט, אל תיקח סיכונים מיותרים, כמו שאמרו כאן בעבר "אם יש ספק אז אין ספק".

לי היה (רכב מהשכרה) קרע הרבה הרבה פחות גרוע ופחות עמוק, הסיבה היחידה שלא החלפתי זה כי קיבלתי כך את הרכב והחזרתי אותו לאחר כשבועיים, בזמן הזה נסעתי במהירות נמוכה ולקחתי סיבובים לאט ובזהירות, סיכון מחושב אך סיכון בהחלט. אם זה היה ברכב שלי הייתי מחליף ללא התלבטויות.

פורסם

במקומך, גם אם הייתי לחוץ בכסף הייתי מחליף.

אפילו לצמיג פשוט יותר.

לא נעים שב120 קמ"ש או באמצע עקיפה יתפוצץ צמיג.

תמיר.

פורסם

אחזור על מה שכבר נאמר, עם כל הכבוד לכסף, חייך יותר חשובים, תחליף את הצמיג, ויפה שעה אחת קודם.

דרך אגב, אם אתה מתכנן להרכיב צמיג פשוט/זול יותר, קח בחשבון שתצטרך להחליף זוג צמיגים, ולכן זה כבר לא יהיה משתלם.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

נגיד ותחכה לראות מה יעלה בגורלו של הצמיג , ועוד כמה חודשים תראה שהמצב החמיר , אז כבר צריך להחליף זוג צמיגים ולא אחד.

תחליף את הצמיג ותשאיר את זה בתור ספייר , אולי בפנצריה יזכו אותך על חלק מהסכום .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אותי הכשילו בטסט לפני שנה על קרע כזה.

כמובן שהחלפתי צמיגים מיד גם בלי קשר לטסט.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תתיעץ בפנצ'ריה אחרת בנוסף. קשה מאוד לאבחן לפי תמונה, אך היות ונושא הצמיגים = נושא בטיחותי - לא היתי לוקחת סיכונים.

נ.ב. המחיר לצמיג נשמע גבוהה. תבדוק במקום נוסף.

• תוכן חדש...