Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר ששמו אלדד, עולה חדש מצרפת (שנה בארץ, דובר עברית יותר טוב ממני..) קנה לאחרונה מוטו גוצי G5 V1000 שנת 1978 במצב טוב מאוד, ללא טסט.

אלדד גם בזכרון יעקב והוא מחפש מוסך באיזור שלו או איזור המרכז שישמח לקבל את הגוצי אליו ליישור קו (טיפול שוטף וכו') והכנה לטסט.

בכדי שגם אחרים אולי יוכלו להשתמש בהמלצות, נשמח אם תגיבו כאן :)

תודה,

ליאור, בשם אלדד.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

המצב כרגע שכל מי שצריך טיפול בגוצי עושה בעצמו או נעזר בחבר שיכול.

אני אשמח לעזור לבחור אם הוא מוכן להגיע לגוש דן או לחכות שאגיע אליו. יש לי גם הספרות הטכנית על נייר ובדיגיטלי.

הוא יכול גם לכתוב בקומונה בתפוז המוכרת לך, יש לי הרגשה שיקבל עזרה גם שם.

דברתי עם יוני אופנועים בירושלים לפני כשנתיים , הוא אמר לי בזמנו שהוא מוכן לטפל בגוצים אבל בסוף לא השתמשתי בשרותיו.

פורסם
אולי "משין גן" בבנימינה?

מוסך ל במוו בעיקר אבל אולי יסכימו

בעז בהחלט מכונאי מעולה אבל המוסך כבר לא קיים-סגר לפני פחות משנה

תנסה את אלי מג׳י טי אי בצ׳קפוסט-מכונאי ותיק בדרך כלל חובב ענתיקות.

פורסם
בעז בהחלט מכונאי מעולה אבל המוסך כבר לא קיים-סגר לפני פחות משנה

תנסה את אלי מג׳י טי אי בצ׳קפוסט-מכונאי ותיק בדרך כלל חובב ענתיקות.

אלי למיטב ידיעתי חובב רק תוצרת יפן אבל לשאול אפשר. אין לי מושג לגבי היכולת של סלים (שהדעות עליו גם ככה חלוקות) - זה היה לפני הרבה זמן - בכל אופן עשה מה שעשה ואת היתר ביצעתי אצל אברהם פורת שכבר סגר. סלים הוא פשוט האחרון הפעיל שנותר בחיפה שאיכשהו נגע במוטוגוצי באופן שוטף.

פורסם

אני מאוד ממליץ על "המוטו של עזרא" באזור התעשיה פרדס חנה.

עזרא, בעל המוסך אדם נחמד באופן יוצא דופן, מכונאי מעולה והבונוס הוא שהוא תושב זכרון יעקב כך שאני מאמין שהוא ישמח לקפוץ לראות את האופנוע לפני שצריך לגרור.

בהצלחה בשיפוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מאוד ממליץ על "המוטו של עזרא" באזור התעשיה פרדס חנה.

עזרא, בעל המוסך אדם נחמד באופן יוצא דופן, מכונאי מעולה והבונוס הוא שהוא תושב זכרון יעקב כך שאני מאמין שהוא ישמח לקפוץ לראות את האופנוע לפני שצריך לגרור.

בהצלחה בשיפוץ.

והוא לא סגר? לפני כשנה או יותר הוא דיבר על סגירת המוסך

פורסם
והוא לא סגר? לפני כשנה או יותר הוא דיבר על סגירת המוסך

אכן.

לעזרא אין יותר מוסך אופנועים. :-(

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

באמת? ביאוס! :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...