Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC 2013

ניר_1985
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Boaz Korpel

אליפות העולם בראלי WRC מספקת לעיתים במה לנהגי ראלי מקומיים שמחפשים נואשות חשיפה ואפשרות לבטא את היכולת שלהם. אחד מהם לא ממש ניצל לטובה את ראלי פינלנד שהסתיים אתמול. המטומטם פיספס פנייה, כמעט דרס צופה (הוא בסדר, לא לדאוג) החליק בלי שכל על המשטח שאליו הוא נקלע, לא מצא נקודת חזרה וכמעט גרם לשריפה ובקיצור, הוא עשה את כל מה שלא צריך לעשות.

WRC 2013 Finland, SS21 Leustu. Y. AL RAJHI

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

Hyundai Motorsport took its new i20 WRC in July on gravel for the first time. Looks slightly more fun than a Pony.

A fiery Hyundai WRC car, a very TG numberplate, and Mark Webber behind the wheel of Loeb's Peugeot T16 PP challenger…just some of our favourite recent emails from the TG Inbox

A small selection from the TG inbox

Just some of our favourite recent emails... Got something to say? Send it to [email protected]

http://www.topgear.com/uk/photos/a-small-selection-from-the-tg-inbox-2013-08-09

935897_10153117461920571_1196089143_n.png

פורסם

Boaz Korpel

***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט מוטורי

סבאסטיאן אוג'ייה, נהג קבוצת פולקסוואגן באליפות העולם בראלי WRC יוצא לאימון אספלט לקראת ראלי גרמניה. הנהג הצרפתי שנמצא בדרך לתואר עולמי ראשון בקריירה נחשב ובצדק ליורש של סבאסטיאן לואב אם כי האלוף האגדי מצרפת הצליח להכניע את אוג'ייה פעמיים השנה בשני המרוצים שבהם הוא השתתף עד כה. מעניין מה יקרה בין השניים בראלי צרפת שיהיה מפגש הפסגה האמתי ביניהם.

Sébastien Ogier Test Rallye Deutschland 2013 - Volkswagen Polo R WRC - Brauneberg

• תוכן חדש...