Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם לא תצטרך להחליף את הגיר ההוצאות יהיו רחוקות משפויות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע לאיזה גיר אתה מכוון, אבל,

הסבת פנימית בגיר DSG לידני, זאת אמורה להיות משימה על גבול הבלתי אפשרי.

במידה ויש דגם זהה ידני . ההסבה ע"י החלפת הגיר כבר יותר הגיונית.

גם היא לא כזאת פשוטה ועלולים להיות הפתעות.

נדרש,

גיר, קלאץ', גלגל תנופה, מוט הגה עם דוושות, ידית הילוכים עם כול המובילים שלה, שינוי או החלפת המחשב.

מבחינה כספית, הסבה כזאת מאוד לא כלכלית. אלא אם סינטמנטים מיוחדים לרכב הספציפי.

רענן

פורסם

אפשרי בהחלט. אני מכיר מישהו עם אלפא 147 (תיבה די דומה) שביצע את ההסבה הזאת.

שים לב שחוץ מהפן המכאני יש לבצע גם עדכון במחשב הרכב, אחרת אתה תסע באופן קבוע עם נורת CHECK ENGINE דולקת (מחשב ניהול המנוע יחפש את הרובוט).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

א. לשאלתכם מה התקלה, מדובר בגרנדה פונטו 2007 עם 107K ק"מ, נקנתה לפני כשנה עם 85K ק"מ.

כבר סמוך אחרי הקניה החלו בעיות "גיר לא זמין". הגיר עבר החלפה של הקלאץ' ושיפוץ, השיפוץ הועיל לזמן קצר. מעבר לעובדה שהתקלה עוד חוזרת לעיתים, כרגע צצה תקלה בה הגיר לא מעביר הילוכים באופן אוטומטי אלא אך ורק בפיקוד ידני. בעבר הגיר היה מוריד הילוכים לבד גם במצב הידני וכעת הוא לא.

ב. באשר לתשובתו של אלעד, אשמח אם תוכל לפרט את התהליך או לקשר אותי לחברך שעשה כך. האם אתה בטוח שהוא לא החליף גיר?

תודה.

פורסם

א) אם אתה בעל ידע טכני תוכל לטפל ברוב הבעיות בעלות סימלית.

לדוגמא:החלפת פחמים במשאבת השמן של הגיר בכ10 שקלים(בימקום שיפוץ של 3000 שקל)

ב)יש אפשרות שצובר הלחץ גמור- חדש מחו"ל עולה פחות מ500 ש"ח

ג)יש לי הרגשה שיש לך בעייה בחיישנים של הגיר- ישנם 3 כאלה וניתן להשיג באייבי בפחות מ200 ש"ח ליחידה כולל המישלוח(חליפי תוצרת גרמניה).

תבקש להיתחבר לסורק תקלות שיגידו לך בידיוק מה החלק התקול ואז פשוט תנסה להתייעץ כאן בפורום וביחד נימצא לינקים להזמנה מחו"ל.

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ב. באשר לתשובתו של אלעד, אשמח אם תוכל לפרט את התהליך או לקשר אותי לחברך שעשה כך. האם אתה בטוח שהוא לא החליף גיר?

http://iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9514

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...