Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות שמן גיר מחברה נחשבת ולא אכפת לי כמה זה עולה .וכן יש לי פיאט פונטו ספייס 2002 ידנית. השמן גיר שהמוסכניק שם לי עושה לי תקיעות בתחילת נסיעה עקב הקור .

תנו לי בבקשה שם או כמה שמות שאני אדע מה לקנות בחלפים? שמעתי משהו על BG ,איך זה?

פורסם

ה BG מעולה, יש לי אותו באלפא והוא פשוט מצויין ומאפשר העברת הילוכים חלקה ושקטה.

חשוב שלא יהיו נזילות מהגיר - השמן סינטטי ונוזל בקלות. הוא גם יקר - משהו כמו 80-90 ש"ח לליטר אם אני זוכר נכון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ה BG מעולה, יש לי אותו באלפא והוא פשוט מצויין ומאפשר העברת הילוכים חלקה ושקטה.

חשוב שלא יהיו נזילות מהגיר - השמן סינטטי ונוזל בקלות. הוא גם יקר - משהו כמו 80-90 ש"ח לליטר אם אני זוכר נכון.

כמה ליטר אני חייב בשביל למלא ?2 לא ?

פורסם
אתה צריך 1.7L

BG750 - סינטטי מלא

עונה על הצרכים ?http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-BG-Synthetic-ATF-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91

פורסם
ATF - Automatic transmission fluid

מדובר בשמן לתיבה אוטומטית, תיבה רציפה זה משהו אחר

כמה בורות חחחח ,תודה על ההסבר .

ושאלה בסוגייה בצמיגות 75W90 או עדיף 75W80 ?

פורסם

עדיף שמן מקורי בלבד.

זה לא צריך להיות סיפור יקר ויבטיח תפעול אידאלי של הידית ושמירה מירבית על המכלולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עדיף שמן מקורי בלבד.

זה לא צריך להיות סיפור יקר ויבטיח תפעול אידאלי של הידית ושמירה מירבית על המכלולים.

איתמר.

שזה Tutela CVT NG ?

פורסם

השמן שציינת הוא השמן המתאים לגיר הרציף של הספייס, אני לא מאמין שזה אותו השמן שמתאים לתיבה הידנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...