Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית מעלית פרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דירה חדשה.

עלתה על הכוונת דירה גדולה במקום מצויין ובמחיר נוח, אבל אליה וקוץ בה: כדי להכנס אליה צריך לרדת קומה וחצי במדרגות מחוץ לבית.

בין הכביש (והמדרגות, הסמוכות לו) לבין הבית יש גינה ברוחב כמה מטרים. המבנה הוא של קוטג' טורי כך שהכניסה היא לדירה זו בלבד.מור -עלה הרעיון לבנות מעלית מתחילת גרם המדרגות, או מהחניה הסמוכה (כאמור, גובה 4-5 מ'), אשר תרד עד הגינה, משם ממשיכים לדירה בשביל גישה.

האם מישהו התנסה בפרוייקט דומה? האם יש אומדן של עלויות, לוחות זמנים וכמובן כל הנושא הביורוקרטי של אישורי בניה? האם יש מידע על התשתיות הדרושות (חשמל?) ועל עלויות אחזקה שנתיות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שמעלית בוכנה זה לא עסק יקר במיוחד והיא גם שקטה.

אבל לדעתי הבירוקרטיה והאישורים יוציאו ממך את כל החשק במיוחד אם יש שכנים בתמונה.

פורסם

בודאי שיש שכנים - מדובר בקוטג' טורי, אבל המעלית תהיה רק מול הדירה שלי, לא שלהם, ובמרחק כמה מטרים מהבניין.

אני אפילו חשבתי להתקין בשיתוף אתם - לפחות עם אחד הדיירים הסמוכים, כך שמחד נתחלק בהוצאות ומאידך שתי משפחות יהנו מהנוחיות של מעלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תיגש למשרד מהנדס העיר, ותברר אם מותר לבנות שם . אם זה מבנה חדש יחסית, אז רוב הסיכוי שהקבלן כבר ניצל את כל אחוזי הבניה. אם זה מבנה ישן, יכול להיות שבינתיים הגדילו את האחוזים המותרים.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...