Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הצעתי פעם לשלול אזרחות לצמיתות לכל אזרח היורד מהארץ. שוב זו דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע חלילה באיש.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני חושב שמדינת ישראל וחוסר הצדק שקיים בה (חברתי בעיקר אך לא רק) היא תופעה מבישה עוד יותר!

אם האופציה להגר לארה״ב היתה פשוטה יותר אני בטוח שהיה נשאר כאן קומץ בודד, חלש ו״ציוני״ בלבד

תגיו לחיוב או לשלילה אך זו האמת ואת זה אי אפשר לשנות. לצערנו...

--------------------------

ועוד לחשוב על זה שיש אנשים "טפשים" שעלו לארץ וויתרו על דרכון אמריקאי עבור דרכון ישראלי ולא מתלוננים.

ארה"ב היא מדינה מדהימה אבל ישראל היא הבית היחיד שלי. לא מחליף.

הנ"ל מדבר על חוסר צדק כנראה שזו תחושה סוביקטיבית ולא הבנת המציאות.

בכל מקום תמיד יש מה לתקן.

אגב האופציה להגר לארה"ב היא קלה מאוד לאנשים מוצלחים. וגם כאן וגם שם קל לאנשים מוצלחים להצליח. אבל לכל השאר הרגילים, שפחות מוצלחים, קשה בל מקום בעולם.

בית יש רק אחד.

אה כן שכחתי לגמרי אני ציוני גאה!

שלמה דן גדרון

פורסם

ועוד לחשוב על זה שיש אנשים "טפשים" שעלו לארץ וויתרו על דרכון אמריקאי עבור דרכון ישראלי ולא מתלוננים.

אגב האופציה להגר לארה"ב היא קלה מאוד לאנשים מוצלחים. וגם כאן וגם שם קל לאנשים מוצלחים להצליח. אבל לכל השאר הרגילים, שפחות מוצלחים, קשה בל מקום בעולם.

בית יש רק אחד.

כל הכבוד שלמה,מילים כדורבנות .אני חושב שבהיותך ציוני גאה הגיע הזמן להצטרף אלינו ולרכוש סוסיתא,תוצרת מקומית ,לא ?:lol:

אריק

פורסם

כאזרח אמריקאי שעלה לישראל ונפגע בפעולת איבה ,ולא מצליח להסתדר פה בחיי יום יום ומרגיש שאני מכניס את עצמי ללחצים , וזה מעבר לעניין שאין לי אמון כלל במערכת השלטון בישראל, אז בשביל לא לחרוג מכללי הפורום אני יעצור פה !

אז כמו שאריק ידע ועוד כמה חברים הרכבים שאני יקח איתי הם הרום כרמל והמרצדס שעליה השקעתי הון רב ( ואת השאר נשאיר למשפחה ) שידבקו בחיידק :)

פורסם

אסף, אני מרשה לך להגיב.(דבר מנהל הפורום)

ולגופו של עניין, נא להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. אסף (פותח השירשור) מכיר את ארה"ב ורבים מאלה שעלו, ירדו חזרה לארצות מוצאם וזאת בחירה אישית שלהם ותו לא.

לגבי הכרמל, היא תצטרף לשלוש-ארבע סוסיתות שנמצאות כבר שם.

ןלגל שכתב על צדק חברתי, תנוח דעתך. האמריקאים יכולים ללמוד מאיתנו מה זה צדק חברתי, שוויון הזדמנויות ובריאות לכווולם.

צביקה, קצת קשה לשלול אזרחות של ישראלי שירד כי לפי חוק השבות, כל יהודי מקבל אזרחות אוטומטית ולא משנה אם פעם הוא ירד.

גדרון, כל הכבוד! דעתי ממש כדעתך!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אגב האופציה להגר לארה"ב היא קלה מאוד לאנשים מוצלחים. וגם כאן וגם שם קל לאנשים מוצלחים להצליח. אבל לכל השאר הרגילים, שפחות מוצלחים, קשה בל מקום בעולם

ממש ניתוח סוציולוגי אנתרופולוגי מבריק - איך לא חשבנו על זה קודם..!

אני ממליץ לשים את זה על שלט בשער היציאה בנתבג .

בכלל אני מציע שנסמן פה במדינה את "הרגילים" כדי שנדע להצמד ל"מוצלחים".

פורסם

בית יש רק אחד.

אהבתי :-P

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בית יש רק אחד.

RESPECT

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תסלחו לי שאני אגיד את זה בצורה כזו - אבל מה זה עניינכם אם הוא יורד מהארץ או לא ומה הייתם עושים לו? הדיעה שלכם בעניין לא רלוונטית והגישה שלכם לעניין מרתיעה אנשים מלשאול שאלות.

ולגבי השאלות הענייניות - אני חושבת שחוקי תושב חוזר יחולו עליך במקרה כזה, אבל אני לא יודעת מה החוק אומר לגבי תושב שחוזר עם רכב אספנות.

מה שנראה לי זה שלכל מקרה הייתי במקומך מבצעת הערכת שמאי על מצב הרכבים ביציאתם מהארץ כך שכשתחזור המכסים היחידים שיוכלו לבקש ממך הם כאלו שנובעים מהשינוי במצב הרכב - זה בעצם כמו להוציא רכב לשיפוץ בחו"ל - אתה עונה רק על השינויים שנעשו לרכב בזמן שהוא לא היה בארץ.

פורסם
תסלחו לי שאני אגיד את זה בצורה כזו - אבל מה זה עניינכם אם הוא יורד מהארץ או לא ומה הייתם עושים לו? הדיעה שלכם בעניין לא רלוונטית והגישה שלכם לעניין מרתיעה אנשים מלשאול שאלות.

ולגבי השאלות הענייניות - אני חושבת שחוקי תושב חוזר יחולו עליך במקרה כזה, אבל אני לא יודעת מה החוק אומר לגבי תושב שחוזר עם רכב אספנות.

מה שנראה לי זה שלכל מקרה הייתי במקומך מבצעת הערכת שמאי על מצב הרכבים ביציאתם מהארץ כך שכשתחזור המכסים היחידים שיוכלו לבקש ממך הם כאלו שנובעים מהשינוי במצב הרכב - זה בעצם כמו להוציא רכב לשיפוץ בחו"ל - אתה עונה רק על השינויים שנעשו לרכב בזמן שהוא לא היה בארץ.

++++1

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
ממש ניתוח סוציולוגי אנתרופולוגי מבריק - איך לא חשבנו על זה קודם..!

אני ממליץ לשים את זה על שלט בשער היציאה בנתבג .

בכלל אני מציע שנסמן פה במדינה את "הרגילים" כדי שנדע להצמד ל"מוצלחים".

זה בסדר אורן, אתה איתי ומסודר.

אסף רק חוב קטן אם אתה מוריד רכב ישראלי לשם תשלח סברה לפה לצורך איזון.

שלחתי לך את הכתובת שלי בפרטי, אני כבר אדאג לה...:lol: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...