Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכן שלי מוכר סקודה אוקטוביה יד 1 אם 130.000 אלף ק"מ במחיר של 26.000 ש"ח שנת 2003

ואני חושב לרכוש את הרכב, אבל רציתי לדעת האם כדאי לרכוש במחיר הזה ?

מה התקלות של הרכב הזה /מה הבעיות איתו

צריכת דלק, בעיות מכנאיות

ומה מצבה בשוק ?

עשיתי חיפוש לא מצאתי מידע

אם זה לא בפורום המתאים אבקש להעביר את זה לתת פורום המתאים תודה מראש

נ.ב רכב אוטומטי

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בנזין 1.6?

בעקרון האוקטביה היא רכב טוב לזמנה, אך היא יקרה לתחזוקה יחסית, איכות תא הנוסעים טובה, הבטיחות טובה לזמנה, הרכב מרווח בסך הכול, אך המנוע 1.6 לא חסכוני במיוחד ודי אנמי, עם זמינות כוח נמוכה. בשילוב של תיבת הילוכים בעלת 4 הילוכים, שלא מראה אמינות גבוהה מדי.

מצד שני לרכב יש נתונים טובים - יד ראשונה לרכב בן 10 כמעט זה יפה. 130 אלף ק"מ זה גם כן מתחת לממוצע.

הייתי בודק את מצבו של הרכב היטב, רואה היכן הוא טופל, ואם הוא טופל במוסכים טובים, ולוקחים בחשבון את עניין הגיר, יכול להיות שמדובר בסך הכול בעסקה לא רעה.

מאידך אפשר למצוא בליסינג מכוניות מעט קטנות יותר, אולי פחות אלגנטיות מהאוקטביה, כמו קיה ריו או יונדאי אקסנט, אך הן יהיו מודרניות בכמה שנים, עם אחריות, עם ק"מ נמוך יותר, תחזוקה זולה יותר וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חסרים כמה נתונים :

1. נפח מנוע (כפי שכבר צויין).

2. איזה גיר (כנ"ל).

3. מה השימושים שלך לרכב ? מה אתה בכלל מחפש ? רכב משפחתי / רק לך ? כמה ק"מ תיסע ? (זה שהשכן שלך מוכר - הכל טוב ויפה, ויש לזה אולי יתרונות/חסרונות). השאלה היא אם הרכב "מתאים" ?

alfa 156 2.5.

פורסם
חסרים כמה נתונים :

1. נפח מנוע (כפי שכבר צויין). - Ambiente טיפ' 1.6

2. איזה גיר (כנ"ל). אוטומט רגיל 4 הילוכים

3. מה השימושים שלך לרכב ? מה אתה בכלל מחפש ? רכב משפחתי / רק לך ? כמה ק"מ תיסע ? (זה שהשכן שלך מוכר - הכל טוב ויפה, ויש לזה אולי יתרונות/חסרונות). השאלה היא אם הרכב "מתאים" ?

אני מחפש רכב חזק שלא מתחיל נזילות של שמן או מים או בלאי גבוה בקיצור שלא יראה מוסך רק טיפולים שוטפים ובלאי נורמאלי לרכב

הרכב יהיה רק לי

אני יסע ביום 90ק"מ

אני אהבתי את הצורה שלו שמעתי על סקודה שהם טובות

מה הצריכת דלק של הרכב?

ואני לא מחפש רכב מרוצים עברתי את הגיל (אני בן 23 שלא תחשוב שאני מבוגר)

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

אם אתה בן 23, למה אתה צריך כזה רכב?

פאביה לא תספיק לך? קטנה יותר, חסכונית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעקרון האוקטביה היא רכב טוב לזמנה, אך היא יקרה לתחזוקה יחסית, איכות תא הנוסעים טובה, הבטיחות טובה לזמנה, הרכב מרווח בסך הכול, אך המנוע 1.6 לא חסכוני במיוחד ודי אנמי, עם זמינות כוח נמוכה. בשילוב של תיבת הילוכים בעלת 4 הילוכים, שלא מראה אמינות גבוהה מדי.

מלבד גיר "רגיש", הרכב אמין מאוד. מניסיון של מעל 10 שנים עם אוקטביה במשפחה - הרכב אמין מאוד (למעשה אמינות מוחלטת). רוב הבעיות של הגיר אפשר לפתור על ידי קולר. מנוע ותיק, רכב לא מסובך לטיפולים, בנויי היטב.

מנוע 1.6 חסכוני במידה סבירה, אין בעייה במשולב לקבל 1 ל10, מחוץ לעיר 1 ל12 ובתוך העיר 1 ל9 עם מזגן. המנוע עם זמינות כוח לא כ"כ רעה, הוא די גמיש אם כי לא חזק במיוחד. הרכבר לא מרווח מאחור, אך מקדימה כן.

אוקטביה רכב מעולה - ממליץ בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קיבלתי פה עצות לטוב ולרעה

אני מודה לכל מי שנתן פה תשובות ותגובות

תודה רבה אפשר לנעול

רק שתדע שאני דיטיילינגר

• תוכן חדש...