Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אומר, שהשוטר כן היה הגון כלפייך.

תגיד, יש מצב שהבחורה לא היתה שיכורה כלל (הרי ראית שהיא לא שתתה), ורק מעייפות\מגבלות רפואיות היא לא הצליחה לנשוף נשיפה ארוכה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בטוח שהיא לא שתתה מ11 עד שעצר אותנו השוטר ועד השעה 3 לערך כשנבדקה,

אני לא מאמין שהיא שתתה לפניי .

היא גם אמרה לי אחרי שהיא פשוט לא הצליחה לנשוף מספיק ושהשוטר הלחיץ אותה נורא

פורסם
אני בטוח שהיא לא שתתה מ11 עד שעצר אותנו השוטר ועד השעה 3 לערך כשנבדקה,

אני לא מאמין שהיא שתתה לפניי .

היא גם אמרה לי אחרי שהיא פשוט לא הצליחה לנשוף מספיק ושהשוטר הלחיץ אותה נורא

45 דקות לוקח למנת אלכוהול להתפוגג. היא הייתה צריכה להיות ממש שתוייה אם אחרי ארבע שעות עדיין לא הצליחה לבצע בדיקת ינשוף. אם אתה טוען שלא ראית אצלה סימני שכרות אני מניח שאכן לא הייתה שתויה. הנחה נוספת היא שבעזרת עורך דין, עדותך ועדות הבחורה הנוספת שהייתה אתכם, היא תוכל לצאת ללא נזק מהסיפור הזה.

ארז רונן

פורסם

עכשיו זה כבר לא משנה, אבל במקרים כאלו יש לבקש בדיקת דם. אני לא יודע מה החובה של המשטרה להסכים לדבר כזה, אשמח אם מישהו יכול לשפוך מידע על הנושא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
עדכון, הרכב לא הוחרם אך רישיונה של הבחורה נפסל מנהלתית ל 30 יום

אפשר לנעול,

תודה לכולם )

יצאת בזול

אותה המשטרה מתכוונת לתפור חזק

כדאי לה מאוד להתעייץ עו"ד ורופא המתמחה בנושא ריאות.

פורסם

אמרתי לה שתדרוש בדיקת דם אך השוטר לא הסכים לבצע זאת ואמר אם את רוצה תיסעי למיון ותעשי...

בטענה שפסילה בינשוף משמע סירוב לבדיקה :/

ואני אומר לך תבין ...

פורסם
אמרתי לה שתדרוש בדיקת דם אך השוטר לא הסכים לבצע זאת ואמר אם את רוצה תיסעי למיון ותעשי...

בטענה שפסילה בינשוף משמע סירוב לבדיקה :/

ואני אומר לך תבין ...

השוטר סתם רצה לנפנף אותה.

בבדיקת דם רגילה מבצעים חיטוי באמצעות אלכוהול , ואילו בבדיקה "המשטרתית" משתמשים בחומר אחר כדי לא לזהם את הדגימה באלכוהול מחומר החיטוי.

פורסם

השוטר מחליט אם נושפים או בדיקת דם הנהג רשאי לבקש אבל השוטר הוא שמחליט.

מי שלא מצליח לנשוף ואין לו סיבה רפואית לכך , רואים אותו כמי שמסרב לנשוף, ולכן נחשב כשיכור !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אין ספק שיש בזה היגיון הרי כל שיכור כלוט יכל לפסול את המכשיר ולצאת מזה כך בזול,

אבל האם בדיקת המאפיינים לא אמורה לחזק אותך במקרים כאלו?

האם אני צריך לנסוע לבצע בדיקת דם בכוחות עצמי על מנת לגבות את הת** שלי ?

קשה לי להאמין שזה המצב ... אה רגע זאת מדינתנו ארץ זבת חלב ו...תשלימו מה שעולה על רוחכם כי לי כבר אין מה להגיד.

יחיי האזרח הקטן !

פורסם
ישה אין ספק שיש בזה היגיון הרי כל שיכור כלוט יכל לפסול את המכשיר ולצאת מזה כך בזול,

אבל האם בדיקת המאפיינים לא אמורה לחזק אותך במקרים כאלו?

האם אני צריך לנסוע לבצע בדיקת דם בכוחות עצמי על מנת לגבות את הת** שלי ?

קשה לי להאמין שזה המצב ... אה רגע זאת מדינתנו ארץ זבת חלב ו...תשלימו מה שעולה על רוחכם כי לי כבר אין מה להגיד.

יחיי האזרח הקטן !

http://www.tsurisaban.co.il/%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%99_%D7%A2%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A7/%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94_%D7%91%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA/%D7%A0%D7%A4%D7%97_%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7_%D7%91_%D7%93%D7%9D/

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על העידכון, למרות שלקח לך יותר מחצי שנה :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עדכון, הרכב לא הוחרם אך רישיונה של הבחורה נפסל מנהלתית ל 30 יום

אפשר לנעול,

תודה לכולם )

תודה על העידכון, למרות שלקח לך יותר מחצי שנה :wink:

הוא דווקא עדכן מזמן...

מה שאנ לא מבין, זה למה שללו לה את הרישיון. אם היא לא הצליחה לעשות את הבדיקה, בד"כ שוטרים עושים בדיקת מאפיינים. (אני אמנם לא עשיתי את הבדיקה, אבל בטוח שלא אצליח לעשות אותה. אני אסמתי...).

האם נעשתה בדיקת מאפיינים?

מה באמת נסגר עם הידידה?

פורסם

השוטרים כנראה החליטו שהיא מכשילה את הבדיקה בכוונה = סירוב להיבדק = שלילה מנהלתית ל30 יום+זימון למשפט.

במקרה כזה הפעולה הנכונה (עבור נהג שבאמת לא שתוי וכן רוצה להיבדק) הוא להודיע לשוטר שאתה לא מסרב לבדיקה ומוכן להיבדק בכל אמצעי שיוחלט לרבות בדיקת דם.

השוטר יכול בכל זאת לרשום זימון על סירוב, ואז הפעולה הנכונה מבחינת הנהג היא להגיע מיידית לחדר מיון בבי"ח ולדרוש בדיקת דם למדידת ריכוז האלכוהול (למיטב הבנתי זה יהיה בתשלום), ומאוחר יותר לפנות לעו"ד להמשך טיפול.

אני לא עו"ד וזו לא עצה משפטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...