Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה אליי בחורה עם חברה ביומולדת שלי וטענה שהיא לא שתתה,

סיכמנו שנוסעים לפאב השכונתי בדרך עצרה אותנו ניידת תנועה לאחר שהבחורה לא הצליחה לבצע בדירתי ינשוף נקלח רישיונה לחודש והוזמנו שנינו לשימוע אצל קצין התנועה בעניין פסילת הרכב ופסילת הרישיון ,

האם רכבי יילקח ממני ומה אני יכול להגיד להגנתי ?

הרכב משמש אותי לעבודה (תיווך נדלן) אני אולי בחור צעיר (23) אבל יש לי משכנתא והוצאות מרובות ואין באפשרותי להשאר חודש בלי פרנסה האם יש סיכוי שהרכב ישאר אצלי ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן- הקצין בשימוע יחרים ויפסול את ר.נ של הנהגת לחודש (תלוי על איזה ערך נתפסה), הנהגת תקבל זימון לשיפוט מהיר, הרכב יוחרם לחודש, עסק כלכלי לא זול, מצרף פסיקה המעליון. חביבי-אכלת אותה.

חיוב בעליון-תקדים- 15.10.12 אחריות הורה על רכב שבנו השיכור נהג בו והרכב נאסר לשימוש ל 30 יום ללא הקט

פורסם

בעל הרכב דאג לנהג תורן

ואף תחקר את הנהג התורן בעצמו

קשה להאמין שעליו היה לעשות יותר .... מה גם שאין ממצאים כנגד הנהג התורן ואם יהיה כתב אישום יתבסס על חזקת השכרות.

פורסם

שכחתי לציין שאני עובד גם 4 פעמים בשבוע בחברה שמטפלת בקשישים עם מגבוליות כ 4 שעות כל פעם,

ואפילו וידאתי שהנהגת לא נהגת חדשה ושביטוח הרכב תקף לגביה, בכל זאת היא היחידה מזה 4 שנים שנהגה באוטו שלי

כמובן שאם ידעתי שהיה לה כל קשר לאלכוהול באותו הערב היא לא הייתה עולה על ההגה לא באוטו שלי ולא בשום רכב אחר .

פורסם

שימוע, אתה מגיע לקצין ומספר לו את מה שיש לך לומר,

הוא מחליט אם הרכב יושבת לתקופה שציינו.

איזה מצב ביש עבורך,גם על החברים שלך אתה כבר לא יכל לסמוך.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי, אל תזכיר את העובדה שאתה עובד ועוזר לקשישים.

למרות שזאת האמת, במצבים כאלו זה נשמע כמו תרוץ מצוץ.

כל שאר הטענות שלך, כמו תחקור הנהגת, כן יכולות להועיל לך ואף להוציא אותך ואת רכבך.

שורה תחתונה-היא שיקרה לך במודע לגבי מצב השכרות שלה.

בהצלחה ואל תשכח לעדכן.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אז מה הפתרון?

לשקר לקצין כי כולם משקרים לו בשימוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביש זה לא מילה למצב הזה, אני לא מתכוון לשקר לקצין ואפילו אם צריך הביא לו תלושי משכורת מהעבודה, ולסמוך אני מאמין שאי יכול בכל זאת אותה בחורה הייתה איתי מ11 ועד שיצאנו באיזור השעה 2 וראיתי שהיא לא שתתה בגלל זה גם סמכתי עליה,

בכל מקרה אני אעדכן מה קורה מחר אני מקווה שיעשה צדק .

שיעור קטן לי ולחברי הפורום :)

פורסם
אגב השימוע בראש פינה מישהו יודע אם הקצין שם הוא אדם הגון או שוטר שפועל על פי הספר ?

שוטר שפועל על פי הספר, הוא אדם הגון.

הבחורה הייתה שתויה עוד לפני שהגעתם לפאב השכונתי ואתה לא שמת לב? אני לא מבין מדוע צריך במצב כזה להגיע לפאב...

ארז רונן

פורסם

הבחורה לא הייתה שתויה היא לא שתתה בזמן שהייתה אצלי בזה אני בטוח וטענה שלא שתתה גם לפני, גם לא היה ניראה עליה !

פורסם
לאחר שהבחורה לא הצליחה לבצע בדירתי ינשוף

אתה יכול להסביר את החלק הזה בהודעת הפתיחה?

מה זה "לא הצליחה"? סירבה לבדיקה\לא הצליחה לנשוף\היה לה ריכוז גדול מדי של אלכוהול ?

מה היתה תוצאת הינשוף (אם היתה כזאת)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

5 וחצי לפנות בוקר,

התכוונתי שהבחורה לא הצליחה לבצע את בדיקת הינשוף כי לא היה ביכולת לנשוף כ 10 שניות רצופות או כמה שלא צריך

• תוכן חדש...