Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את רציני !? החלפת שמן פעם בשנתיים? תחליף שמן פעם בשנתיים ברכב מוגדש ונראה כמה רחוק תגיע.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

חברים 5-40W הוא היחיד המומלץ ע"י צ'מפיון ולא 5-30 הסיבה היא המלצות היצרן לסביבה בעבודה בטמפ' האקלים בישראל

5-30 מומלץ באזורים אחרים בעולם

לא יכול להירדם בלי לראות איזה DRIFT פסיכי לפני השינה:x

פורסם

ברכב שלי (משופר) כאמור ישנו 5W40 אדג' שניתן במוסך המורשה לאחר בקשה מיוחדת שלי (בהתחלה רצו לשים שמן של דלק או סונול)... זו הצמיגות שהמליצו במוסך.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ברכב שלי (משופר) כאמור ישנו 5W40 אדג' שניתן במוסך המורשה לאחר בקשה מיוחדת שלי (בהתחלה רצו לשים שמן של דלק או סונול)... זו הצמיגות שהמליצו במוסך.

קסטרול ממליצים לקופרה דווקא את 5-30 שלהם.

5-40 לא היה מוזכר בכלל.

פורסם

גיא אתה בדיוק מדגים את העובדה שאין לך באמת מושג מה שמו לך, כמו שפיליפ צייו אין בארץ 5-40 אדג אלא אולי 0-40 מה שאני בספק גדול שיש בצמפיון לעומת זאת 5-30 אדג בטוח יש.

פורסם

אלוהים תמחל לי בבקשה...

חבר'ה תירגעו - שגיאת כתיב.

שמו לי ברכב אדג' בצמיגות 5W30, כמובן.

אפשר אגב לראות את זה כבר בלינק לשרשור שפותח התר'ד הזה הביא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

התקשרתי היום למחלקה הטכנית של צ'מפיון, ענה לי מישהו שלא הבין מה אני רוצה ממנו ושלח אותי להתקשר למוסך המרכזי.

התקשרתי למרכזי העבירו אותי מהשירות למחסן, במחסן ענו חד משמעית 5W40, אבל אולי אפשר 5W30, לא בטוחים ...

העבירו אותי ליועץ שירות ופה כבר ענה תא קולי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היום הייתי במחסן של צמפיון בני ברק, יש להם על המדף שמן צמפיון באריזה לבנה ולצידו שמן קסטרול אדג 5-30 בבקבוק של ליטר.

בשביל הספורט שאלתי כמה עולה השמן ולאילו רכבים הם ממליצים לשים אדג, לטענת המחסנאי שמים בדיזל ( ברור לי שמחסנאי אינו איש טכני) בכל מקרה פעם שעברה נענתי כי זה שמן לרכבי היוקרה שלהם בלבד.

המחיר לאדג 5-30 בבקבוק ליטר לצרכן אחרי מעמ עומד על 74 שקלים, אז אני שואל למה לקנות שמה אם בחנות כמו אוטוסטור אותו שמן בדיוק 5-30 אדג באריזה של ליטר עולה 49 לצרכן אחרי מע״מ! למה הגרידיות הזו?

פורסם
היום הייתי במחסן של צמפיון בני ברק, יש להם על המדף שמן צמפיון באריזה לבנה ולצידו שמן קסטרול אדג 5-30 בבקבוק של ליטר.

בשביל הספורט שאלתי כמה עולה השמן ולאילו רכבים הם ממליצים לשים אדג, לטענת המחסנאי שמים בדיזל ( ברור לי שמחסנאי אינו איש טכני) בכל מקרה פעם שעברה נענתי כי זה שמן לרכבי היוקרה שלהם בלבד.

המחיר לאדג 5-30 בבקבוק ליטר לצרכן אחרי מעמ עומד על 74 שקלים, אז אני שואל למה לקנות שמה אם בחנות כמו אוטוסטור אותו שמן בדיוק 5-30 אדג באריזה של ליטר עולה 49 לצרכן אחרי מע״מ! למה הגרידיות הזו?

זה לא עניין של גרידיות כמו של גילום עלויות. למערכת של יבואן יש הרבה יותר הוצאות מאשר לחנות וכדי לא להפסיד הם מגלמים את ההוצאות הרבות בתוך המחירים ולכן אצל יבואן תמיד יהיה יותר יקר. אם בשביל 20 שקל בן אדם מעדיף לנסוע במיוחד לקנות שמן, אז לפי דעתי הוא מפסיד בנסיעה והזמן את כל מה שהוא ניסה לחסוך.

פורסם

את ה4.5 ליטר אתה ממלא בטיפול אל תשכח שאתה צריך במינימום עוד ליטר 2 לבין הטיפולים, הtfsi והtsi 2.0 יודעים לשמצה בחיבתם לשמן.

• תוכן חדש...