Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לפני כמה שבועות חניתי את רכבי בהרצליה והופתעתי לגלות דו"ח חניה על השמשה.

הרכב חנה לפני תמרור המורה על חניה בימים XXX XXX וכן הלאה.

בכל אופן אני מעוניין לשלוח בקשה לביטול הדו"ח עקב היותו לא תקני מכיוון שחניתי את הרכב כ-50 מטרים לפני השלט המותיר חנייה בהגבלה, הבעיה היא שאינני מצליח למצוא את התקנה או את דין התעבורה הטוען שתמרור זה תקף ממקום הצבתו ולא כ-50 מטרים לפני.

לפי ציטוט הדו"ח: "העמדת/החנית את רכבך במקום שנאסרה חניה בו על ידי ראש העירייה והאיסור מסומן ע"י תמרור".

תקין?

IMG_0514.jpg

פורסם
השאלה היא, האם לפני כן (לפני המקום בו חנה רכבך ובאותו צד) היה תמרור כלשהו המסדיר/אוסר את החנייה ?

חד משמעית לא.

גם החניה היתה לאחר פנייה וגם בדקתי מספר פעמים.

פורסם

האם הרכבים שחנו עימך באותו מקום קיבלו גם דוח?

בדקת את הפרטים על דוח התנועה?

תואם לרכב שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבר׳ה, בדקתי את הנושא, לשלוח את הבקשה לביטול הדו״ח אני אשלח.

פתחתי את הנושא כדי שתוכלו להפנות אותי למקורות המשפטיים בנושא, לא כדי לברר האם יש בכלל עילה לבקשת ביטול הדו״ח.

פורסם

בקשה לביטול הדו"ח יש לשלוח תוך 30 יום מקבלתו. כיוון שהדו"ח הונח על השמשה , אתה יכול לא להתייחס אליו ולהמתין לדו"ח שיגיע אליך בדואר רשום בתנאי שכתובתך מעודכנת ואתה נוהג להוציא דברי דואר רשום.

ואז תכתוב את אשר על ליבך.

תמרור תמיד בתוקף ממקום העמדתו ואילך !! עידן הטלפטיה לא חל על המשתמשים בדרך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תמשיך לבדוק אם לא חנית במקרה נגד כיוון התנועה...

למה אני אומר את זה? כי בת"א התחילו לעשות תמרורי חניה דו כיווניים, כדי שהנהגים לא יצטרכו ללכת הרבה אחורה ויוכלו לראות את התמרור בצאתם מהאוטו. במקרים כאלה ברור שהתמרור תקף מכאן והלאה אבל בכיוון הנסיעה הנכון.

בתמונה מיד אחרי התמרור הזה יש תמרור אין כניסה, אז נראה לי שהוא מתייחס דוקא לקטע שחנית.

פורסם

תמרור אין כניסה לא רלוונטי כי הוא לא מיועד לקטע הרחוב בו בוצעה החנייה.

לעומת זאת ייתכן שהחנייה בוצעה בכוון הפוך לכוון התנועה (האם הקטע הזה של הרחוב הוא דו-סטרי?).

הנחיות לגבי הצבת תמרורים תמצא באתר של משרד התחבורה

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1811:hanhayot-tamrurim-2010&catid=89:2010-04-22-09-28-50&Itemid=127

פורסם

לגבי האין כניסה- אני מתכוון שמיד אחרי התמרור של החניה יש אין כניסה, לכן ההיגיון אומר שתמרור החניה מתייחס לקטע שממנו לכיוון האיביזה.

זה שהחניה אולי בוצעה נגד הכיוון- את זה כבר אמרתי...

פורסם

וואו, איבדתם כיוון חבר׳ה.

דברים יצאו מהקשרם, לשמחתי אידיוט אני עוד לא ולכן בחנתי את הרחוב בקפידה ואני יכול לומר בוודאות שאין לפקח שום עילה לתת לי את הדו״ח.

- ישה; עזרת לי מאוד, באמת אני אמתין לדו״ח בדואר.

תודה לכולם ויום טוב.

פורסם

אני אשאל את השאלה ששאלו כולם.

האם הכביש בו חנית הוא חד סיטרי? האם הוא דו סיטרי?

אם הוא חד סיטרי, אז אכן לא אמורה להיות בעיה עם חניה בצד שמאל.

אם הוא דו סיטרי, אז אתה עבריין תנועה. גם חנית בניגוד לכיוון התנועה וגם חנית באיזור שאסור לחנות.

מהתמונה, כמו שאני מבין ואני כאן מנסה להיות נביא, אז לא לצעוק עלי, זה נראה כאילו הרחוב הוא חד סיטרי והפקח מצא לו הזדמנות לתת למישהו דוח.

באיזה רחוב מדובר?

פורסם

מה עיניין חד סטרי / דו סיטרי לסיפור

תקראו במה מאשימים אותו לא חניה בכיוון נגדי לתנועה אלא במקום בו אסורה החניה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה עיניין חד סטרי / דו סיטרי לסיפור

תקראו במה מאשימים אותו לא חניה בכיוון נגדי לתנועה אלא במקום בו אסורה החניה

ועוד איך. יכול להיות שהאיביזה חונה נגד כיוון התנועה, והתמרור שרואים בתמונה הוא תמרור כפול כמו שיש בת"א כדי להקל על ציבור הנהגים, והוא מתייחס לקטע שממנו לכיוון האיביזה.

חניה נגד כיוון התנועה זה עבירה רק בכביש חד סטרי.

• תוכן חדש...