Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מוזר. בכמה וכמה מקומות הציעו לי את השירות, אבל מעולם לא כתנאי לשכירת הרכב. האקסטרות היחידות שעליהן שילמתי היו עמלת שדה תעופה ופעם אחת הרחבת ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן לא ניתנה אופציה לתדלוק עצמי (מה שמאפשר להם לתת מחיר רצפה על השכירות (92 יורו) מצד שני הם גובים עוד 18 יורו על הדלק (מעל המחיר של מיכל מלא) ככה שהמחיר הוא למעשה 110 יורו- (האקסטרות חובה תמיד באותיות הקטנות, מצד שני אם קוראים דקה (לא כל סעיפון אבל באופן כללי- אז אין הפתעות).

מצד שני באירלנד שכרתי רכב עם מיכל ריק ומילאתי כמה שהייתי צריך ליומיים, פה בסםרד הם כותבים שאם אתה שוכר ליומיים שלוש אז יזכו אותך על הדלק שלא נוצל.

והמלצתי היא כמובן על ביטוח מלא בלי השתתפות עצמית, פעם שכרתי רכב עם חברה בארגנטינה נהגתי פעם ראשונה בטנדר 4*4 בקרטרה אוסטרל- כל הנסיעה היא על דרכי עפר ובוץ במהירות של 80- 100 קמ"ש הגעתי לירידה חזקה אחרי עליה גדולה ונעלתי את הברקסים (אין ABS) מה שגרם לי להתדרדר לאיזה מהמורה - הרכב נראה בסדר רק שהגלגל הימני קדמי זז בזווית חזקה ימינה (למזלנו בכפר הקרוב שהיה מרוחק 70 קילומטר בערך נהג מיניבוס מקומי תיקן באופן זמני את העניין עם שתי ג'פקות וחבל (שאיתו בדק את יישור הגלגל לפי הגלגל הימני. כשהחזרנו את הרכב רק התסכלו שהרכב הגיע ולא שאלו שאלות.

פורסם
יש גם יש. כששכרתי רכב בספרד (פיאט גרנדה פונטו, גם במלגה, אבל אני מניח שזה לא משנה, נשכרה מאופרן) זה היה בדיוק הנוהל: קיבלתי מיכל מלא ושילמתי בו במקום על מיכל נוסף, כאשר ההנחיה היא להחזיר את הרכב ריק.

חוץ מזה, בכל אחת מהפעמים ששכרתי רכב באיטליה (פיאט 500, בחברת השכרה מקומית כלשהי), טורקיה (סיטרואן C3, כנ"ל), יוון (פולקסווגן פולו 1.4, באדג'ט) ואפילו הקטנוע בתאילנד, קיבלתי מיכל ריק והונחיתי להחזיר אותו באותו מצב.

כשאני חושב על זה, רק בגרמניה ובארה"ב קיבלתי מלא והחזרתי מלא.

מוזר. אופרן לא חברה קטנה. אנחנו לקחנו מאוויס בספרד לפני פחות מחודש וכמובן שזה היה נורמלי לגמרי - לוקחים עם מיכל מלא ומחזירים עם מיכל מלא.

לקחת עם ריק להחזיר עם ריק זה סתם לסבך את השוכר - גם בחיפוש תחנה מיד עם לקיחת הרכב (ואני אני ממהר?) וגם בלא להרגיש פראייר כשאתה מחזיר את הרכב (מה שגורר דברים כמו מה שקורה עם פותח השרשור).

לקחת עם מלא ולהחזיר עם ריק זה סתם גניבה - כי דורשים ממך לשלם על מיכל נוסף (ומה אם לא תסע כ"כ הרבה?) ועוד מחיר מופקע...

לקחת עם ריק ולהחזיר עם מלא... טוב, על זה עוד לא שמעתי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשגילינו שאנחנו חייבים לשלם תמורת מיכל דלק כבר בקבלת הרכב, אשתי (אז חברתי) התקשרה מספרד לאופרן בארץ והתלוננה על כך שהדבר לא סוכם איתנו מראש ושלמעשה הציבו אותנו בפני עובדה מוגמרת.

את החיוב הם לא יכלו (או רצו) לבטל, אבל כן הסכימו לשדרג אותנו קטגוריה כפיצוי. נחמה פורתא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרי אפילו אם לא כולם ישראלים, אף אחד לא אוהב להשאיר דלק במתנה למשכיר ואת נושא התרד הזה מעלה כל מי שצריך להחזיר ריק - אם באמת יש ביצה כזאת - אני לא מאמין - כמה פעמים נתקעו לפני ההחזרה ומילאו מבקבוקים וקופסאות מלוכלכים, גלונים עם שאריות מים ירוקים ,סבון חלונות,שמנים וג'ורה אחרת למיניה שתזיק למשאבה ותגרום להיתקעויות שייגמרו את המשכיר מסחרית ? לא מאמין. אף משכיר לא יהרוס את הרכב שלו. ובשביל מה ? יש מקובל = מלא- מלא . למה לשנות ?

פורסם

לטעמי מלא מלא הכי הגיוני והוגן אבל החברות מצאו שיטה לגבות עוד אקסטרה על עמלה סמויה ולהרוויח מהפרשים נוספים.

פורסם

טוב שורה תחתונה למי שיחפש את השם GOLDCAR יש להם הרבה סוכנויות בספרד (לפחות בדרום ספרד) אני ממליץ שירות מצוין מחירים מצוינים ורכבים בסדר גמור יותר מזה לא צריך אני ממליץ להזמין דרך AUTOEUROPE

https://www.auto-europe.co.uk/

דרכם עם ביטוח כולל ביטול השתתפות עצמית ונהג נוסף המחיר היה הכי זול.

• תוכן חדש...