Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארטיק גוייאבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו אתכם משטויות, גויאבה זה לילדות. מי שמצליח למצוא לי מקום בארץ שבו אפשר להשיג סורבה דוריאן - מלך!!

אמן תיחנק. דוריאן זה פרי מגעיל טילים, וגלידה ממנו עוד יותר.

ריח שאני לא יכול לתאר בשום דרך חוץ מ"נאד רקוב". עליתי בסופ"ש על מונית בסינגפור שהנהג שלה כנראה החזיק את התועבה הזו בתוכה מתישהו, פשוט נחנקתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני כמה חודשים, הייתי בסין, וראיתי את הלהיט שלהם שם: ארטיק בטעם אפונה!

אל תשאלו מה הטעם, ממש לא התחשק לי לטעום :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תיחנקו בשם כל מי שגר בחו"ל :turn-l:

אני נאלץ להזיל ריר על המקלדת המעפנה הזאת שבקושי עובדת :evil:

(מי מוכן לשלוח לי לשוויץ, מוכן בתמורה לשלוח ליטר שמן סינטטי מלא, בשלל טעמים)

פורסם

אני שולח לך כמה גויאבות שאתה רוצה אם אתה קופץ להאופט באן-הוף, קונה שפרינגלי ושולח לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אמן תיחנק. דוריאן זה פרי מגעיל טילים, וגלידה ממנו עוד יותר.

ריח שאני לא יכול לתאר בשום דרך חוץ מ"נאד רקוב". עליתי בסופ"ש על מונית בסינגפור שהנהג שלה כנראה החזיק את התועבה הזו בתוכה מתישהו, פשוט נחנקתי.

הריח שלו אכן מזעזע, אבל ניסית לטעום?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מאמין שאנשים אוכלים גויאבה מרצון :shock:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

כבר יש בארץ גלידה בטעם חומוס, ואפילו של לג'נדה (החיפאית) שאני מחשיב אותה כאחת היצרניות היותר משובחות בארץ.

לאן הגענו ? אני כבר לא מתפלא שתנובה מנסה כל מיני "תוספים" ושאריות בחלב שלה, אולי יש גלידריה שתתעניין במוצר....

גוגל מספר על גלידה בטעם עגבניות, הרינג. לאן נגיע עם הרצון - המטופש לדעתי - ליצר משהו יחודי וחריג?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לאן נגיע עם הרצון - המטופש לדעתי - ליצר משהו יחודי וחריג?

אם כבר שאלת, אני מציע גלידה בטעם צמיגי Good Year 8)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...