Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על גיסי וחברתו לחיים , הזוג החליט לעבור לגור יחד ( מעבר למרחק רב מהבית המקורי).

בנוסף לסידורים ,עיניינים,הובלות ואירגונים שבמעבר ישנו עיניין קטן נוסף.

לבחורה יש שני תוכי ג'אקו - האחד הוא איכשהו נורמלי לעומת השני שהוא פסיכי ותוקף את הבחור-

רודף אחריו בבית ומנקר אותו :? כפי הנראה מקנאה.

הבחור לא סובל את התוכי הזה אבל הוא מגיע עם הבחורה כעסקת חבילה מסתבר.

הצעתי לו להסתובב עם ספריי מים ולהתיז על הציפור אבל הוא אמר שהוא כבר ניסה והציפור נהנה מזה.

טוב, כאן נגמרו לי העצות אז הצעתי לו שיקפיד לנעול נעליים .

לבחור יש חתולה בת 8 שלא יצאה לעולם מפתח הדירה ועכשיו היא צריכה לנדוד 300 ק"מ למעונה החדש,

מה הפרוצדורה בהגירת חתול ?

החתולה והתוכים מסתדרים ( בינתיים ) אז אין בעיה באיזור הזה (בינתיים ) .

Gn'f'R

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כעקרון זה מאוד תלוי באישיות של החתולה. החתול שלי נלחץ בקלות ולאחר שנועצנו בווטרינרית הוחלט לתת לו שני כדורי אסיוול להרגעה לפני שיצאנו מהבית.

יש עוד אבל נמשיך בבוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איזה אהבל אני. חשבתי לרגע שרשמת חתולה חרדית.

אז אני מבין שהחתולה הזאת לא נחשבת נכון?

IFWThalle_berry__cat_woman.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בא לי ג'אקו באופן די רציני! אני כנראה אשמור את החלום הזה לפנסיה, כיוון שהבנתי שאחד כזה, צריך לא מעט תשומת לב.

וידוי קטן ויחיד:

עד היום לא הבנתי איך מסתדרים עם כזה תוכי בבית ויציאות מספר 2. הוא באמת עושה בכל פינה בבית?

פורסם

יש עוד אבל נמשיך בבוקר.

אני מחכה.

איזה אהבל אני. חשבתי לרגע שרשמת חתולה חרדית.:arrow:עלייך אני לא מתפלא :wink:

אז אני מבין שהחתולה הזאת לא נחשבת נכון?

נחשבת גם נחשבת.

עד היום לא הבנתי איך מסתדרים עם כזה תוכי בבית ויציאות מספר 2. הוא באמת עושה בכל פינה בבית?

כן, שניהם הפכו את הבית למחראה ,שמע זה מגעיל -צריכים לייצר להם חיתולים מיוחדים .

Gn'f'R

פורסם
בא לי ג'אקו באופן די רציני! אני כנראה אשמור את החלום הזה לפנסיה, כיוון שהבנתי שאחד כזה, צריך לא מעט תשומת לב.

וידוי קטן ויחיד:

לנו יש ג'אקו כבר כ-9 שנים.

אצלנו היא נמצאת בכלוב ענק (מאד), שבתחתיתו יש ניילון גדול פרוס, שעליו נמרח מס' 2... כל 3 ימים ככה מחליפים את הניילון.

אצל חבר שלי יש לו כלוב קטן יחסית, אז הכלוב נשאר פתוח והתוכי פשוט עומד על ה"גג" כל היום.

אם משחררים אותם שיטיילו על הרצפה בבית וכו' צריך להזהר שלא ינשכו ספות וכו' כי יש להם כח אדיר במקור.

אם תוך כדי הם עושים מס' 2 - לנגב מיד עם מטלית לחה - ואין זכר.

סה"כ כמו שאמרת בעה"ח דורש המון תשומת לב ואם אין לך זמן בשבילו - אל תביא כרגע.

8)
פורסם

אין לי עצה לגבי הג'אקו, רק שהן חיות מאוד רגישות ומורכבות מבחינה חברתית, לכן צריך להתייעץ עם מישהו שמבין בבעיות התנהגות שלהם. תתחיל בוטרינר. אם זה לא עוזר, בטח אין לזה קטגוריה בדפ"ז... אבל מומחה אחד או שניים בארץ בטח שיש.

לא הייתי דוחה את זה, זה לא בהכרח מהדברים הללו שפותרים את עצמם.

לגבי החתולה והמעבר, הכי חשוב, בהתחלה, לא לאפשר לחתולה לצאת מהבית, ולהשאיר לה גישה למקום מבודד, גבוה, בו תרגיש בטוחה. בסוף היא תסתדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, שניהם הפכו את הבית למחראה ,שמע זה מגעיל -צריכים לייצר להם חיתולים מיוחדים .

פעם היו לי שכנים עם תוכי קטן משוחרר בתוך הבית והחגיגה שהייתה שם עם הצרכים, היתה ממש לא נעימה. לראות את האמא שם משתגעת בגלל כזו חיה קטנה ומתוקה, היה הזוי :).

לנו יש ג'אקו כבר כ-9 שנים.

אצלנו היא נמצאת בכלוב ענק (מאד), שבתחתיתו יש ניילון גדול פרוס, שעליו נמרח מס' 2... כל 3 ימים ככה מחליפים את הניילון.

אצל חבר שלי יש לו כלוב קטן יחסית, אז הכלוב נשאר פתוח והתוכי פשוט עומד על ה"גג" כל היום.

אם משחררים אותם שיטיילו על הרצפה בבית וכו' צריך להזהר שלא ינשכו ספות וכו' כי יש להם כח אדיר במקור.

אם תוך כדי הם עושים מס' 2 - לנגב מיד עם מטלית לחה - ואין זכר.

סה"כ כמו שאמרת בעה"ח דורש המון תשומת לב ואם אין לך זמן בשבילו - אל תביא כרגע.

בע"ח דורש לא מעט תשומת לב, אבל תוכי? דורש פי מיליון (ואני חושב שהוא שווה את זה).

למה לקנות ג'אקו ולהחזיק אותו רוב היום בכלוב? לא מעט אנשים נותנים לו להסתובב חופשי במרבית שעות היום וזה ברור שלא ירדפו אחריו כל הזמן עם מטלית ביד :).

פורסם

הבטחתי להמשיך אבל עפר כבר מנה את מרבית הדברים.

לגבי האסיוול: זוהי תרופה שניתן לרכוש בכל בית מרקחת אך ורק כנגד מרשם (בקש מהווטרינר). קנה שני כדורים, תן לחתולה העצבנית כדור אחד ועקוב אחר השפעתו.

אם המינון נכון, זה אמור להרגיע אותה. אם המינון נמוך מידי - מעשה שטן - היא תתחיל להשתגע ותהיה על ספידים. כשאתה רואה את זה קורה, תן לה גם את הכדור השני.

בגלל שחתול הוא בע"ח טריטוריאלי, חשוב מאוד בימים הראשונים לא לאפשר לה לצאת מהבית, אחרת היא תברח בניסיון נואש לחזור למקומה הקודם. רק לאחר שאתה מתרשם מכך שהיא מתחילה להתחבר למקום אפשר בהדרגה להניח לה להסתובב ברדיוס גדול יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נאמר כאן שהג 'קו הוא בעל רגישות מורכבת,

אם ישנם המלצות למומחים באיזור קריית שמונה נשמח לקבל אותן.

מהי בעצם הרגישות המורכבת? האם הציפור נוטרת טינה?

ואיך הצלחת לגרום לציפור להשתמש באסלה?

Gn'f'R

פורסם

ברור שהוא יאהב שפריצים של מים, רובם מתים על זה!

כשהוא נושך אותך תעשה הפוך ממה שהוא מצפה, כמה פעמים כאלה והוא לומד

כשמושיטים להם אצבע והוא נותן ביס הוא מצפה שתקפוץ אחורה והוא לומד שככה הוא מרחיק אותך

אם במקום זה אתה דוחף לו את האצבע יותר לכיוונו ככה שהיד למעשה תוקפת אותו (בעדינות כן, לא להפוך אותו לשניצל)

הוא מבין שזו לא טקטיקה שעובדת

הם חיה סופר רגישה ואינטיליגנטית אבל גם קצת רעשנית וקנאית כמו ששמת לב

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...