Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הג'קו, כמו שנאמר, להתייעץ עם וטרינר שמתמחה בתוכים, הם מכירים בעיות התנהגות שונות.

נג'קו מאוד טריטוריאלי ונקשר מאוד לבן הזו ולאדם הקרוב שמטפל בו, החבר הוא פולש. כדי ללמוד לחיות איתו בנוח חייבים ללמוד להגיב נכון, וזה חייב להעשות ע"י איש מקצוע כדי להשיג תוצאה טובה וכדי לא לדרדר את המצב בטעות.

לגבי החתולה,

קודם כל, את המעבר בארגז נסיעה בלבד, לא לחלום על לקחת אותה על הידיים, היא עלולה להבהל ולברוח.

שנית, להכין לה חדר "משלה" לימים הראשונים, עם ארגז, מקום שינה, כמה דברים מוכרים מהבית הקודם עם ריח של הבעלים, ומקומות מחבוא נוחים. לתת לה לשהות רק בחדר הזה בהתחלה ולא להכניס לשם אנשים זרים (להביא את החתולה רק אחרי שכל המובילים הלכו), עדיך שרק הבחור יכנס בהתחלה.

אחרי שהיא מסתגלת להתחיל לאפשר לה לצאת ולתור את הבית, כאשר התוכים בכלוב ולא לתת לה להתקרב אליו. ההמלצה שלי היא ליצור הפרדת כוחות, להבהיר לחתולה מההתחלה שהכלוב מחוץ לתחום. חבל שהיא תגרום לבהלה של התוכים, ושהם יגרמו לה לפציעה.

פורסם

זה ארה, תוכי ענק ומדהים. יצא לי לראות להקות שלמות שלו בשמורת טבע בקוסטה ריקה. מדהים!

אגב, לדעתי התוכי המושלם זה קקדו - פשוט כלב עם נוצות ומקור.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם רק היה פיתרון לבעיית הצרכים, זה היה מצויין. לראות גושים נוזליים בפינות בבית או על הספות/מיטות, זה לא נעים.

אורך חיים ממוצע של 60+שנים...האמת? בהחלט מרשים.

פורסם
מליון דולר למי שיצליח לתת לחתול שלי כדור :twisted:

החתולה שהיתה לי בילדותי היתה מקבלת את "הגלולה" פעם בשבוע. הכדור היה מוחבא בתוך מנה קטנה של בשר קצוץ - החתולה למדה שכאשר אמי מוציאה את הגלולה מהקופסא היא תקבל מטעם והיתה באה בשמחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מת, ומת מוקדם מידי וצעיר מידי

החוקרת הזו הראתה שהשמיים הם הגבול בשביל ג'קו-ים

והוא לא נבחר כגאון מראש, עשו אנדנדינו כשלקחו אותו כשהוא היה קטן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

http://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=350&wrkid=769

ערן, מסתבר שאתה גרוע ממני.

חשבתי לזרוק הקלפים ולהיכנע

אך נזכרתי, בתחבולות תעשה מלחמה.

לצערי לא קליפ, רק מילים.

אבל איזה מילים.

ראיתי זה, שלשלתי אסימון.

אין אין כמו ירון.

טוב שיש אנשים כמו בי רו, באגירה ואחרים,

לא רק טובים ממני וממך, אלא מבינים באמת בחיות

ונותנים לך תשובות מעשיות.

פורסם

תוכי ג'אקו חי בין 50 ל 70 שנה,אצלי יש כבר אחד 23 שנה.

הם דורשים המון תשומת לב אחרת הם נכנסים לדיכאון ומתחילים להוריד לעצמם נוצות.

אצלי התוכי לא יוצא מהכלוב כי הוא שונא גברים,כל גבר שמנסה להכניס יד לכלוב שלו מקבל נשיכה או לפחות נסיון לנשיכה,

כל אישה שתבוא ותכניס את היד לכלוב תוכל ללטף את התוכי.

מישהו פעם אכל תוכי ממולא?!:evil:

בקשר לצרכים של התוכי,יש לי כלוב גבוה שבתחתית יש עיתונים שמנקים אותם פעם ב כמה ימים.

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...