Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחברות!

בזמן האחרון בתחילת הנסיעה אני שומע רעש של קומקום מתחת למכסה מנוע.

הסתכלתי על הפקק של הנוזל קירור והגומי שלו מפורק לגמרי, האם זו הסיבה? או שזה יכול להיות גם משהו אחר?

פורסם
ענית לעצמך על השאלה תחליף פקק והכל טוב

נסעתי לקנות פקק חדש לגמרי, התקנתי את הפקק על המקום והרעש עדיין לא נעלם. יש רעיונות יצירתיים למה זה יכול להיות?

פורסם

רדיאטור חימום.

תכניס את היד מצד הנוסע למטה ליד איפה שהמערת , כלומר מאוחרה המערכת בצד ימין,

תחפש רטיבות, אם יש שם רטיבות אז יש נזילה מהרדיאטור חימום.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בתוך הרכב, איפה שהרגליים של הנוסע, צד שמאל, מאחריי כל הבקרה של המזגן והמערכת סטריאו, תנסה לראות אם יש שם רטיבות/נזילה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בדקתי,אין שום רטיבות באיזור. כמו כן אין איבוד נוזל. הרכב לא התחמם אף פעם. דפדפתי בכמה שרשורים וראיתי שיכול להיות צריך לעשות ניקוז אוויר. יש דרך לעשות את זה לבד? כדאי להתעסק עם זה? ואם אני אלך למוסך מה המחיר הסביר לטיפול כזה?

פורסם

דובר על זה בפורום הרבה פעמים, תעשה חיפוש לניקוז אוויר ממערכת קירור,

אתה יכול לעשות את זה לבד זה לא משהו מסובך...

בטח במוסך יעלה לך גג 150 ש"ח לעשות את זה, לא נראה לי יותר.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...