Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ספורט [עד 125K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תברר על מאזדה מיאטה, יש פה לא מעט אנשים שמחזיקים אחת כזאת.

האלפא רומיאו מיטו היא טובה מבחינת ביצועים? כשאנהג בא אני ארגיש שאני על הכביש?

פורסם
באוטו-דיל יש שורה של מיטו משומשות. סע לשם, תביע עניין ובקש נסיעת מבחן.

איך הלנצ'ה דלתא? יש באוטו דיל לנצ'יה שנת 2010 34,645 ק"מ מנוע 1800 ב121,900 משתלם?

פורסם

(תלוי בגרסה של המיטו אבל) בזכות מנוע טורבו חזק היא כנראה יותר מהירה בקו ישר. אבל ביצועים זה לא רק 0-100 או פתיחות ברמזור. אימפרזה טורבו חבוטה מסוף שנות ה-90 תשאיר לשתיהן רק אבק.

תעזוב ביצועים "על הנייר", לך ותשב בדלתא, לפי דעתי היא ממש לא מה שאתה מחפש. אחרי זה תעשה סיבוב במיטו ואז תברר על המאזדה מיאטה (שהיא כנראה מכונית הספורט "הקלאסית" ביותר שתמצא בתקציב שלך).

פורסם
(תלוי בגרסה של המיטו אבל) בזכות מנוע טורבו חזק היא כנראה יותר מהירה בקו ישר. אבל ביצועים זה לא רק 0-100 או פתיחות ברמזור. אימפרזה טורבו חבוטה מסוף שנות ה-90 תשאיר לשתיהן רק אבק.

תעזוב ביצועים "על הנייר", לך ותשב בדלתא, לפי דעתי היא ממש לא מה שאתה מחפש. אחרי זה תעשה סיבוב במיטו ואז תברר על המאזדה מיאטה (שהיא כנראה מכונית הספורט "הקלאסית" ביותר שתמצא בתקציב שלך).

אז אתה אומר שזה שני עולמות שונים, ממש נדלקתי על האלפא אני אלך לנסות אותה ולגבי המיאטו אני אראה מה אפשר לעשות דרך אגב שאני לא אטעה המיאטו זה mx5 נכון?

פורסם
המיאטה זה mx-5. ןלדעתי המיטו יותר תתאים לך מהמיאטה.

אוקי תודה רבה על העזרה אני חושב שאני אלך על המיטו אני באמת אלך ואנסה אותה.

פורסם
האלפא רומיאו מיטו היא טובה מבחינת ביצועים? כשאנהג בא אני ארגיש שאני על הכביש?

לדעתי מיטו תרגיש שאתה על כיסא של רכב.

על הכביש, ממליץ מיאטה. או לוטוס7.

משכנתא זה קל

פורסם

ה-7, בין אם בגרסת לוטוס או בגרסאות קייטרהם המאוחרות יותר מומלצת במיוחד לזחילה בפקקים של תל אביב בסוף אוגוסט או לעמידה אחרי משאית תקועה בכביש 1 בערפל וגשם סוחף של תחילת פברואר.

היא אכן מאוד קרובה לכביש, אתה תרגיש ממש על הכביש, אתה גם תשאר מרוח על הכביש אחרי שמשאית שהנהג שלה לא ישים לב אליך תרמוס אותך.

מלבד זאת - מכונית חלומית. במיוחד לימי מסלול. אה, אין בישראל ימי מסלול. כאמור - מכונית לחלומות בלבד.

• תוכן חדש...