Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור החדש שנת 2009-2010 או יונדאי I30CW שנת 2009-2010.

כמו כן ישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ברמות גימור בלאנסר בין : LIMITED,COMFORT,INSTYLE.

וביונדאי בין: INSPIRE,SUPEREME,PREMIUM/

אני מתלבט לגבי רכישה.

פורסם

הI30CW הכי טובה מבין ה3-מרווחת,תא מטען ענק,מאובזרת.

קיה-נסעתי ולא אהבתי,הרגישה לי לא יציבה.

לנסר-האיכות חומרים בחדשה מזעזעת-פלסטיק זול.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רמות גימור בלאנסר - אינבייט הכי פשוטה מגיעה ב-1.8 ו-1.5, אינסטייל מוסיפה מגנזיום בהתקנה מקומית, הדבקה של פלסטיקה כסופה בתוך תא הנוסעים ודיבורית בלוטוס - מגיעה ב-1.5 בלבד. ספורט מגיעה עם חצאית צד, מגיני בוץ, בקרת אקלים וחישוקי מגנזיום מקוריים ועם מנוע 1.8 בלבד. לימיטד מוסיפה מערכת שמע דיי רצינית, ריפודי עור שמרגישים קצת זולים, חישוקי מגנזיום גדולים וגג שמש.

ביונדאי אינספייר הבסיסית מגיעה עם חיבורי USB/AUX, שליטה על המערכת מההגה ומסוף 2009 גם עם סאנרוף כסטנדרט, פרימיום מוסיפה גימור פנימי כסוף, הגה וידית הילוכים מכוסים בעור, בקרת אקלים, מחשב דרך, חיישני גשם ואור, פנסי ערפל, חישוקי מגנזיום ושלט מפתח. סופרים מוסיפה ריפודים משולבים עור, חישוקי 16 אינץ', בקרת לחץ אויר בצמיגים, סאנרוף ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

הפורטה מגיעה ב-LX שדיי זהה לאינספייר של היונדאי, ה-EX מוסיפה חישוקי מגנזיום, הגה וידית הילוכים מכוסים בעור, בקרת אקלים וזהו בערך.

אני הכי אהבתי את הפורטה, הייתה אצלי שנה ועברה 60 אלף קילומטרים איתי. היא הכי נוחה ושקטה מבין ה-3 וצריכת הדלק הייתה 12.5 ק"מ לליטר לנסיעה משולבת.

לא ממש פירטת צרכים או לגבי מה בעצם אתה מתלבט אז קצת קשה לעזור לך.

פורסם
רמות גימור בלאנסר - אינבייט הכי פשוטה מגיעה ב-1.8 ו-1.5, אינסטייל מוסיפה מגנזיום בהתקנה מקומית, הדבקה של פלסטיקה כסופה בתוך תא הנוסעים ודיבורית בלוטוס - מגיעה ב-1.5 בלבד. ספורט מגיעה עם חצאית צד, מגיני בוץ, בקרת אקלים וחישוקי מגנזיום מקוריים ועם מנוע 1.8 בלבד. לימיטד מוסיפה מערכת שמע דיי רצינית, ריפודי עור שמרגישים קצת זולים, חישוקי מגנזיום גדולים וגג שמש.

ביונדאי אינספייר הבסיסית מגיעה עם חיבורי USB/AUX, שליטה על המערכת מההגה ומסוף 2009 גם עם סאנרוף כסטנדרט, פרימיום מוסיפה גימור פנימי כסוף, הגה וידית הילוכים מכוסים בעור, בקרת אקלים, מחשב דרך, חיישני גשם ואור, פנסי ערפל, חישוקי מגנזיום ושלט מפתח. סופרים מוסיפה ריפודים משולבים עור, חישוקי 16 אינץ', בקרת לחץ אויר בצמיגים, סאנרוף ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

הפורטה מגיעה ב-LX שדיי זהה לאינספייר של היונדאי, ה-EX מוסיפה חישוקי מגנזיום, הגה וידית הילוכים מכוסים בעור, בקרת אקלים וזהו בערך.

אני הכי אהבתי את הפורטה, הייתה אצלי שנה ועברה 60 אלף קילומטרים איתי. היא הכי נוחה ושקטה מבין ה-3 וצריכת הדלק הייתה 12.5 ק"מ לליטר לנסיעה משולבת.

לא ממש פירטת צרכים או לגבי מה בעצם אתה מתלבט אז קצת קשה לעזור לך.

האם נהגת גם באחרות?

אני צריך לקחת ברכב בספסל האחורי 3 אנשים מבוגרים. באיזה רכב הכי נוחה ומרווחת מקום ישיבה בספסל האחורי?

וכמובן צריכת הדלק? הרכב נוסע בעיקר בעיר.

פורסם

נהגתי בכולן ואפילו לא מעט.

את המושב האחורי הכי מרווח תמצא ביונדאי I30CW, הוא רחב ומרווח הרגליים טוב בצורה מורגשת מהאחרות.

אחריה ממוקמות הפורטה והלאנסר שמציעות מרווח לא רע אבל נופלות מה-I30.

צריכת דלק משולבת אצלי ליונדאי היא 12.5 ק"מ לליטר, בתקופות שהמזגן לא דולק הצריכה ירדה מעט והגעתי ל-13 ק"מ לליטר כמה פעמים, כמובן שבנסיעה שרובה בעיר הצריכה תהיה גבוהה יותר וזכור שמה שהכי משפיע על הצריכה הוא סגנון הנהיגה, נסיעה איטית יותר ועם פחות האצות ולחיצות על הגז תהיה חסכונית יותר.

• תוכן חדש...