Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חס וחלילה מתרגש, התגובה המגוברת נועדה כדי להסביר שאנשים לא "בורחים" מהארץ כי הם פחדנים, או חלשים, וכי בכל מקום אחר בעולם מקבלים אותה כוסיות עם חצאיות הולה ושרשאות פרחים וזורקות עלייך כסף.

בכל מקום אחר גם קשה, גם לא פשוט, גם צריך להתחיל מאפס, ופה אין הורים שיעזרו, או אפילו כרטיס אשראי שהבנק זורק עלייך שרק תיקח.

וקשה למצוא דירה, כי אין לך עבר של השכרה, ואין לך קרדיט, ואתה עובד זר שמבחינתם יכול לא לשלם שכר דירה ולברוח חזרה לארץ שלו.

ההבדל הוא שפה (ואני מתאר לעצמי שבעוד המון מקומות, על זה יעידו עידן, בנצי, יוסי, גלעד) יש פונציאל להתקדם, יש פוטנציאל להתפרנס בכבוד ולחיות בשקט, יחסי כמובן, אבל עדיין שקט.

בארץ יש פוטנציאל לעליית מחירים (נוספת) של הדלק, לעליית המע"ם, מוצרי החלב, עלייה של מחירי החשמל בקיץ כדי שלא ישתמשו הרבה במזגנים, ועלייה בחורף כי יש עומס.

בארץ יש פוטנציאל לצאת למועדון ולהידקר כי הסתכלת על חברה של מישהו. פה הייתי במועדון וחבר שלי קיבל קצת מכות כי הוא תפס לאישתו של מישהו את התחת (כמובן לא ידע שהיא עם מישהו, אבל לא רלוונטי לסיפור), הגיעו 8 (ספרתי, 8.) ניידות, פיזרו את כולם הבייתה, שאלתי מה קרה, אמרו שהייתה קטטה (הייתי בתוכה, לקח לה בדיוק 15 שניות להתחיל ולהיגמר).

בארץ המציאו תוכנית (פאקינג המציאו, לא היה בשום מקום אחר) שנקראת "יצאת צדיק", למה היא טובה? למה בשום מקום אחר אין את זה?

אל תבינו אותי לא נכון, רמאים וגנבים יש בכל מקום, שום מקום הוא לא מושלם. אבל שיהיו אחוז כל כך גדול מבעלי עסקים שאשכרה צריך לעשות תוכנית טלוויזיה כדי "לעודד" אנשים להיות הוגנים? (לא צדיקים, לא לתת מעל ומעבר, סך הכל הגינות) וביננו? זין שלי לעודד, התוכנית הזאת נועדה כדי להפחיד אנשים, כי שום שיטה אחרת לא עובדת.

נפולת של נמושות? אתם הנמושות!

אתם, שנוח לכם ולשבת ולהתלונן מול המקלדת בחדר השינה שלכם.

ציונות? בולשיט! מתי פעם אחרונה מישהו פה הלך לנטוע עץ בטו בשבט?

אידיאולוגיה? בלבולי ביצים! מתי פעם אחרונה מישהו מכם ייחצ"ן את ישראל? הא? ולא, לשתף סטאטוס של חייל עם משפט שהעתקתם מאיפשהו לא נחשב.

אתם פחדנים! זה מה שאתם! יושבים וטובעים בחרא שלכם מתלוננים ולא עושים עם זה כלום.

קמים כל בוקר, מורידים מכנסיים ומתכופפים, ושנייה אחרי זה מתיישבים על כיסא נוח (דוגמאת הורדת המחיר של הדלק ב40, אה, לא, 30, שנייה... אה נכון, 18 אגורות) ושוכחים את הנקניק שקיבלתם בבוקר.

למה ה"אליטה" בורחת? למה קוראים לזה "בריחת המוחות"? לא כי אלה אנשים עם תואר, או אנשים איכותיים, זה בגלל שמי שנשאר הוא מטומטם.

"מוחות" בורחים מכאן כי קשה למצוא עבודה. נכון.

אישית, אני לא שמח שקוראים לי מטומטם (או שאתה רוצה להסביר את עצמך ואת העצבים הבלתי נשלטים שלך שקראת ל80% מהפורום מטומטמים?).

אני מאמין שאני "מייחצ"ן" את ישראל הרבה יותר ממך, למרות שלך עוד איך שהוא יש נקודת פתיחה טובה שם בגולה.

אני משתדל להפיק מעצמי חומר וכלים רבים שעושים את עבודת ההסברה של ישראל טוב יותר מכל ביבי וחברי כנופייתו.

צר לי שמדיון נחמד ופתוח אתה הופך אותו לפריקת עצבים ומנסה לשכנע בכוח בצדקת דרכך.

כמו שאמרתי שלמרות שאני מתנגד לצעדים שלכם אני לא אומר לכם מה לעשות, גם אני לא רוצה שיקראו לי מטומטם על חיבתי ואהבתי לישראל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון - צר לי, אך במצב הנוכחי וכפי שמדינת ישראל מתנהלת כיום, אין פה שום דבר לאהוב אלא רק להתבייש.

יבואו ויגידו אנשים שזה היה ככה מאז ומעולם, ואני יכול להסכים שתמיד דפקו את האזרח הקטן, אך לא ככה. המצב לא היה כך לפני

10 שנים, 20 שנים או 30 שנים. ככל שהזמן חולף, הקושי לחיות פה גובר ולוקח עוד צעד קדימה לבלתי האפשרי.

וכן, אין לי בעיה להיות הראשון להודות - גם אני מטומטם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קשה לי להשמע כמו שפוט של ביבי, אבל אני מאמין שחוץ מהתרומות הכספיות לאנשים שלא באמת מגיע להם לחיות, ישנם עוד סיבות למצב הכלכלי הקשה שאזרחי ישראל נקלעים אליו מלבד הרצון להרוס לאזרחים את החיים בשם ההנאה.

אף אחד לא יוכל להגיד לי שאין לי סיבה לאהוב את הארץ. גם אם זו אהבה עיוורת, המצב הכלכלי לא ישנה את זה. את הסיבות שלי כבר אמרתי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לאהוב את הארץ זה קל.

לאהוב את המדינה זה סיפור אחר.

"הארץ" תמיד מוזכרת במונחים נוסטלגיים, רגשיים, סנטימנטליים המתרפקים על העבר.

היום אין לנו "ארץ" כי לא נותר דבר מהערכים והתרבות של פעם.

ארץ = ארץ ישראל הטובה והאמיתית.

מדינת ישראל = הקפיטליזם,

השחיתות, יוקר המחיה, העושק, הקומבינות, הרמאויות ואינספור המחדלים שקיימים היום במדינה.

פורסם

נפולת של נמושות? אתם הנמושות!

אתם, שנוח לכם ולשבת ולהתלונן מול המקלדת בחדר השינה שלכם.

ציונות? בולשיט! מתי פעם אחרונה מישהו פה הלך לנטוע עץ בטו בשבט?

אידיאולוגיה? בלבולי ביצים! מתי פעם אחרונה מישהו מכם ייחצ"ן את ישראל? הא? ולא, לשתף סטאטוס של חייל עם משפט שהעתקתם מאיפשהו לא נחשב.

אתם פחדנים! זה מה שאתם! יושבים וטובעים בחרא שלכם מתלוננים ולא עושים עם זה כלום.

קמים כל בוקר, מורידים מכנסיים ומתכופפים, ושנייה אחרי זה מתיישבים על כיסא נוח (דוגמאת הורדת המחיר של הדלק ב40, אה, לא, 30, שנייה... אה נכון, 18 אגורות) ושוכחים את הנקניק שקיבלתם בבוקר.

למה ה"אליטה" בורחת? למה קוראים לזה "בריחת המוחות"? לא כי אלה אנשים עם תואר, או אנשים איכותיים, זה בגלל שמי שנשאר הוא מטומטם.

10\10

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
"הארץ" תמיד מוזכרת במונחים נוסטלגיים, רגשיים, סנטימנטליים המתרפקים על העבר.

היום אין לנו "ארץ" כי לא נותר דבר מהערכים והתרבות של פעם.

ארץ = ארץ ישראל הטובה והאמיתית.

מדינת ישראל = הקפיטליזם,

השחיתות, יוקר המחיה, העושק, הקומבינות, הרמאויות ואינספור המחדלים שקיימים היום במדינה.

כשאתה מאשים את הקפיטליזם, אל תשכח שרוב הישראלים מהגרים למדינה שהיא התגלמות הקפיטליזם (ארה"ב) ומספרים ששם קל להם יותר. לא הקפיטליזם הקים את ועדי הנמלים וחברת החשמל, לא הקפיטליזם שופך כספים בבני ברק ומאה שערים, לא הקפיטליזם מממן התנחלויות והקפיטליזם הוא לא התורה מאחורי העלאת המחירים על הדלק. מכסים של 200% על גבינות בשביל שתהיה חייב לקנות "תנובה" זה הכי רחוק מקפיטליזם שאפשר. גם קרטל בנקאות עם עמלות בשמיים, זה גם לא מופיע בשום הגות קפיטליסטית.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ועם כל הבכי והנהי, ישראל היא מדינה שסה"כ טוב לחיות בה, היא לא מושלמת, ורחוקה מזה, אבל כדאי לזכור שברוב מדינות אירופה לא בדיוק מלקקים דבש כעת, וגם בארה"ב הדולרים לא מיתגלגלים ברחובות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מדינת ישראל = הקפיטליזם,

בקיצור - העולם המערבי.

פורסם

אתה כרגע בין השכבה השניה והשלישית, מלמטה. אשמח לראות אותך מתעלה על עצמך.

פורסם

חלק לא שמים לב לחרא שמתרחש פה וחלק גם לא ישימו לב בכלל לא משנה מתי, בגלל "אהבה עיוורת" כמו שאלון רשם.

אנשים פשוט התרגלו לכך שהמצב פה הוא כזה, הם כבר בבריכה של חרא - מה אפשר לעשות? מבחינתם כלום ..

בנוסף לכל זה, עם השנים האכילו אותנו סטיגמות מפגרות כמו "בחו"ל אם תיפול אף אחד לא יעזור לך לקום" או "כולם שם כל כך נחמדים הצבועים האלו" וכדומה, אז נוצר מצב שאם תגיד למישהו שאתה עוזב את הארץ מיד יתחילו לרוץ כל ההשמצות\סטיגמות האלו. בקיצור גאונים פה במדינה, זרעו לנו שבחו"ל אף אחד לא יעזור לך וכולם צבועים וכו' ובעצם בצורה הזאת "שמרו" אותך פה בארץ כדי שיוכלו לדפוק אותך עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ....

פורסם
כשאתה מאשים את הקפיטליזם, אל תשכח שרוב הישראלים מהגרים למדינה שהיא התגלמות הקפיטליזם (ארה"ב) ומספרים ששם קל להם יותר. לא הקפיטליזם הקים את ועדי הנמלים וחברת החשמל, לא הקפיטליזם שופך כספים בבני ברק ומאה שערים, לא הקפיטליזם מממן התנחלויות והקפיטליזם הוא לא התורה מאחורי העלאת המחירים על הדלק. מכסים של 200% על גבינות בשביל שתהיה חייב לקנות "תנובה" זה הכי רחוק מקפיטליזם שאפשר. גם קרטל בנקאות עם עמלות בשמיים, זה גם לא מופיע בשום הגות קפיטליסטית.

מקובל עלי. אגב, את התופעה הכי נוראה והכאובה (אם לא הכי כאובה) שכחת לציין - אימפוטנטיות, חוסר המעש ופמפום בועת הנדל"ן לטובת בעלי אינטרסים.

מאות אלפי זוגות ומשפחות משתעבדים כל חייהם למשכנתאות מנופחות וישלמו על כך כל חייהם (אלו שיצליחו להחזיר).

במקרים פחות אופטימיים, קיימת התופעה שמתרחבת יותר ויותר ככל שהמיתון גובר והאבטלה גואה, עד למצב שהוריי המשפחות צריכות למכור את בתיהם בשביל ילדיהם ולגור האל יודע היכן.

כואב לי כי אני יודע שלאף חרדי זה לא יקרה. רק לחמורים, הנמלים, העבדים - מעמד הביניים החילוני (ברובו).

פורסם

אופס, שני רועי יש כאן?

אז אני מתכוון להוא עם הפירמידה:

אתמול כתבת דברים לא מבוססים[ האמן לי, אני עדין בניסוחיי, זו דרכי]

הצעתי לך לבדוק דבריי. לא עשית, חבל.

אתה הצעת לי להעיר לך כשתכתוב שום דברים חסרי ביסוס, עשיתי.

אתה מצידך , עונה בסיסמאות.

למעשה, גם הדברים האחרים שלך היום הם סיסמאות.

מאחר ואתה מתייחס לסוגיות שהן חשובות, סברתי שהן מענינות אותך ותרצה ללמוד.

הידע שלך קטן, האגו גדול.

כך לא לומדים דבר.

יש אנשים כאן שיקנו כל סיסמה ואמירה חסרת בסיס

עבור אחרים, בכל פעם שאתה מביע דעתך ללא ביסוס

אתה מלמד עוד על בורותך.

זכותך.

פורסם
מכסים של 200% על גבינות בשביל שתהיה חייב לקנות "תנובה" זה הכי רחוק מקפיטליזם שאפשר. .

רועי,

בתלונות לא נגד מיסים ומכסים (טפשיים ומיותרים להחריד) על הגבינה אלא הבעיה היא הבן יונה מקרן אייפקס (שכרגיל תכף תצא להגנתו) שאומר, "וואלאק, יש מיסים ומכסי מגן אז אני יכול לתמחר את הקוטג' פי 10 ואף אחד לא יכול לעשות כלום".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...