Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו רוב תודות לכולם. כמה אפשרויות.

אני אבחן את כולם לעומק . הקטנציק ב 25 ש"ח יעשה את העבודה בטוח ??? זה וודאי ?

הכי קסם לי זה (איך לא ?) זה עם התצוגה הדיגיטלית. גאדגט נחמד.

עוד שאלה חשובה. זה שהמטען מוציא 1250 מיליאמפר. מה זה אומר לגביי ? :-)

כמה זמן יקח לטעון את המצבר ? אני מנסה לנחש, תקנו אותי אם אני טועה.

מצבר 45 אמפר ייקח 40 שעות בערך ? זה החשבון ? 45/1.25 ?

איזו מהירות מטען ממוצע טוען ?

תודה לכולם

לילה טוב

רביב

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרולס רויס של המטענים, שייך לחב' CTEK

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=55405

רענן

:mm_yeah:

מטעני ctek אכן מוצלחים מאוד. הרבה אופנוענים משתמשים בהם.

מיובאים ע"י קינן אנרגיה בהוד השרון וכדאי לקנות ישירות מהם מטען בסיסי + שקע חיבור מהיר למצבר

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

אני אבחן את כולם לעומק . הקטנציק ב 25 ש"ח יעשה את העבודה בטוח ??? זה וודאי ?

לאט אבל בטוח.

עוד שאלה חשובה. זה שהמטען מוציא 1250 מיליאמפר. מה זה אומר לגביי ? :-) כמה זמן יקח לטעון את המצבר ? אני מנסה לנחש, תקנו אותי אם אני טועה. מצבר 45 אמפר ייקח 40 שעות בערך ? זה החשבון ? 45/1.25 ?

אם המצבר ריק - כן. בכל אופן יש לו נורה שמחליפה צבע כאשר המצבר מלא.

איזו מהירות מטען ממוצע טוען ?

א. אין דבר כזה "ממוצע"

ב. שים לב שיש מטענים פשוטים שאינם מפסיקים את הטעינה כאשר המצבר מלא, ויכולים להזיק. המכשיר הפשוט ב-25 ש"ח מטעין כשצריך ומפסיק כשצריך.

אין ספק שיש טובים ממנו, אבל לא באותו מחיר.

וגם אני חושב שכדאי לך למצוא את הסיבה שגורמת למצבר להתרוקן.

דני

פורסם

אם הכל תקין - לא. אבל נסלח לך :-)

בכל אופן המטען הזול והפשוט יכול בהחלט לעשות את העבודה. אתה יכול לחבר אותו חצי שעה ביום עם טיימר שיעלה לך עוד 25 ש"ח וזהו.

דני

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על ctek.

למי שהמליץ על ה xs 800: שים לב שהוא מיועד למצברים עד 32 אמפר, וכך גם רוב המטענים הקטנים האחרים.

ייתכן שהם עושים את העבודה גם על מצברים גדולים, אבל לפחות לפי המפרט הם לא מיועדים לכך.

אני עובד שנים עם ה xs 3600 ומרוצה מאוד.

אני לא מסכים עם מי שטוען שאם הרכב תקין אז לא אמור להיגמר המצבר.

מניסיון ארוך אני טוען שאין דבר כזה. גם אם תנתק את המצבר, תמיד הוא יפרוק בסופו של דבר.

השקעה חד-פעמית במטען טוב תחסוך הרבה מצברים, עצבים והנעה עם כבלים.

פורסם

אני לא מסכים עם מי שטוען שאם הרכב תקין אז לא אמור להיגמר המצבר.

מניסיון ארוך אני טוען שאין דבר כזה. גם אם תנתק את המצבר, תמיד הוא יפרוק בסופו של דבר.

נכון מאוד, גם מצבר מנותק מאבד כ 10-15% מהקיבולת שלו בחודש.

מאחר ועם צבירת מחזורי פריקה/טעינה והבלאי קיבולת של המצבר יורדת באופן טבעי, יתכן מאוד שמצבר שהוא כבר קצת בלוי וישן לא יצליח להניע את הרכב לאחר חניה של חודש, גם אם המצבר היה מנותק ממערכת החשמל של הרכב כל התקופה.

פורסם

CTEK לא רולס רויס ולא נעליים, הוא לא מגיע לרמת התחכום והאלגוריתמים שהוטמעו במטען של אינלקו.

המטען לא זול, באנגליה הדגם LARG KEEPOWER נמכר ב 144 פאונד.

פורסם

מטעני CTEK מיובאים ע"י שני יבואנים (לפחות), אני קניתי בחנות של שנאפ שאצלם המחיר היה יותר זול, 300ש"ח לפני שנה בחנות בתל אביב.

קניתי את דגם ה 0.8A שמתאים לאחזקה של מצבר 32AH וזה מתאים לצרכים שלי. יש לו מנגנון הפסקת טעינה כשהמצבר טעון (למרות ש 0.8A לא אמור להזיק למצבר) ונורות חיווי לגבי מצב הטעינה.

למצבר גדול יותר או למילוי מצבר כמעט ריק צריך מטען מתוחכם ויקר יותר.

פורסם

גם אני משתמש ב CTEK באופן קבוע. הוא מחובר תמיד לקמפר, ובין נסיעה לנסיעה מחובר לחשמל. מעשית, המצבר שהרכבתי לפני יותר מ 3 שנים עדיין חי וחי טוב - וזה רק בזכות זה שהוא תמיד מחובר למטען.

מיובא על ידי כמה יבואנים, אני ממליץ לרכוש ב e-shetach .

אסף.

פורסם

אני משתמש ב- CTEK MXS 5.0, מתאים לטעינת מכוניות ואופנועים וכן לתחזוקה שוטפת של מצברים.

החזיר לי לחיים כמה מצברים ישנים ע"י פעולות פריקה/טעינה שהוא מבצע.

מומלץ מאוד, החליף מטענים שונים ומשונים קודמים שהיו לי.

בשל פער המחירים הלא קטן בין ישראל ל...כל העולם, ממליץ לקנות באיביי, עולה חצי מהמחיר בארץ, מגיע עד הבית/דואר...

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=CTEK+MXS+5.0&_sacat=0

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...