Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגיל בתנוך האוזן, כן, לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצל"ש...

אם כבר סוגיית עגיל באוזן... מה דעת הפורום על צבע לשיער?

בעיני, עגיל יכול להיתפס כמשהו קצת לא מתאים (שמרן בקטע מסויים..).

בכל מקרה, אם אתה מרגיש מאוד נוח עם עגיל, ולא אכפת לך מה החבר'ה מסביבך חושבים, אז מה בדיוק הדילמה?

בהצלחה,

גמר חתימה טובה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מה דעת הפורום על צבע לשיער?

בעיני צביעת שיער לגברים, במיוחד מבוגרים, היא ענין די מגוחך.

אם מדובר במישהו ששערו הלבין בגיל 20 (ויש כאלה) - אני מבין אותו אם הוא צובע שיער. אם מדובר בגבר שעבר את גיל 40-50 ושערו האפיר במתאם לגיל - אין מה לעשות, זה כמו הקמטים במצח. לא נשארים בני 18 לעד.

אם מדובר בצבעים חריגים - כל מיני אדומים, ירוקים וכחולים מדובר בעניין שונה לחלוטין מדובר באיזו התבטאות אישית. אני לא אוהב דברים כאלה, אבל תלוי באיזה חוגים אתה מסתובב. באותה מידה אפשר גם לגלח את שער הראש או לגדל צמה עד הישבן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נצל"ש...

אם כבר סוגיית עגיל באוזן... מה דעת הפורום על צבע לשיער?

בעיני, עגיל יכול להיתפס כמשהו קצת לא מתאים (שמרן בקטע מסויים..).

בכל מקרה, אם אתה מרגיש מאוד נוח עם עגיל, ולא אכפת לך מה החבר'ה מסביבך חושבים, אז מה בדיוק הדילמה?

בהצלחה,

גמר חתימה טובה.

אם מדובר לצביעה לצבע סולידי, למה לא?

פורסם

פותח השרשור אתה לא עשית קעקוע לא מזמן ? אני רואה שמרד גיל הנעורים בא לך מאוחר :wink:

בכל מקרה עגיל סולידי זה דבר נחמד אבל חישוק לבן אדם שעבר את 40 נראה לי אישית פשוט סופר פתאט. אבל שוב, זה רק אני.

לגבי צביעת השיער תלוי בגיל, בצבע, בצורה. אם אתה רוצה לדפוק גוונים כמו של בני 14 בגיל 50 זה פשוט נראה הזוי :?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...