Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגיל בתנוך האוזן, כן, לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שחציתי את גיל הארבעים אני שוקל לעשות עגיל באוזן. ואשמח לשמוע דעות של החברים.

לפני כ 15 שנה עשיתי עגיל, בזמנו עשיתי טעות, ועשיתי עגיל "רפואי" עם אקדח, אז זהו שלידיעת מי שלא יודע (אז לא ידעתי) זה לא רפואי ולא נעלים ולא מומלץ בכלל.

החוויה מהעגיל לא הייתה מוצלחת בכלל, האשמתי את תנוך האוזן שלי וכו', במקום להאשים את עצם הביצוע.

אתם מוזמנים לחפש גם כאן בפורום ובמרשתת ותבינו למה עדיף חירור במחט ולא באקדח.

היום ממרומי גילי הבנתי שהבעיה הייתה בשיטה ולכן אני מעוניין לתת לעגיל הזמנות נוספת.

מכיון שכך הייתי רוצה לשאול לדעתכם על בכלל עגיל באוזן לגברים, ששמתי לב (אולי לא שמתי לב טוב) שהדבר לא שכיח במיוחד.

ואיזה עגיל לדעתכם מתאים לגבר בעל עור בהיר ומבנה פעמים מאורך. מצורף שני תמונות של עגילים שחשבתי עליהם.

ולסיום כמעט כל עגילים שראיתי נמכרים בזוגות בעוד אני מעוניין בעגיל אחד בלבד, האם כך הדבר?

ed-black_martiny.jpg

ERS01741_500.jpg

פורסם

מדובר בעניין מאוד אישי, את ההחלטה עליך לקבל בעצמך, ואם להוועץ במישהו אז רק בקרובים לך באמת.

אישית אני רואה בניקובים וקעקועים דבר מיותר ומכוער, אבל כפי שכתבתי בשרשור אחר - אני שמרני מאוד. וכפי שכתבתי במשפט הקודם - דעתי לא צריכה לעניין אותך גלל. לעומת זאת דעתם של האשה והילדים צריכה להיות חשובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוויה מהעגיל לא הייתה מוצלחת בכלל, האשמתי את תנוך האוזן שלי וכו', במקום להאשים את עצם הביצוע.

אתם מוזמנים לחפש גם כאן בפורום ובמרשתת ותבינו למה עדיף חירור במחט ולא באקדח.

יש לי סה"כ 5 ניקובים באוזניים,

3 באוזן ימין ו 2 בשמאל,

כולם נעשו על ידי אקדח ולא מחט.

ההרגשה היא צביטה חזקה מאוד באוזן שחולפת עם הזמן.

חשוב מאוד לחטא את המקום מספר פעמים ביום על ידי חומר חיטוי,

(אני השתמשתי בכוהל 70% רפואי).

לא היו תופעות לוואי לניקוב.

אם בחרת לחורר את עצמך תהיה החלטי, גם אם לא ימצא חן בעיניך לא נורא,

לא חייבים להשאיר את העגיל והניקוב לא נראה לעין.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שנתיים הוכרחתי (:D) ע"י חברה שלי לנקב את תנוך האוזן שלי לצורך עגיל חמדמד, אני מרוצה מהתוצאה מאד, למרות שהבעתי התנגדות בהתחלה. לדעתי אין הגבלת גיל לדברים האלה ומי שחושב שזה יכול להיות עליו יפה, שישים. להוריד תמיד אפשר, ולנקב אוזן, אם מגזימים איתך, זה אולי 100 ש"ח. לי עלה 20.

מה שכן יש לי להגיד- לדעתי עגיל לגבר צריך להיות עדין, קטן, ולא מאסיבי. עגיל יכול להיראות ממש יפה מבעד לויטרינה אבל כשהוא עלייך אתה יכול להבין שעשית טעות. כעגיל התחלתי, קח את העגיל העדין ביותר שאתה רואה. אחר כך תוכל לשדרג אם תרצה.

פורסם

100 ש"ח?

זה עגיל באוזן, לא פירסינג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בן 31, עם עגיל אחד באוזן שמאל, קטן וסולידי.

העגיל בוצע ע"י אקדח, אי שם בגיל 11 בתחילת שנות ה90.

כפי שנכתב- זה קטן ולא מזיק וגם אם תחליט שמיצית- תוריד ואף אחד לא ישים לב.

1..jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
100 ש"ח?

זה עגיל באוזן, לא פירסינג.

ל'

ב'בורסה לתכשיטים' רצו ממני 100. צחקתי להם בפנים והלכתי, בשביל זה ציינתי את המחיר כי אין לי מושג אם הרבה דורשים אותו או לא.

שביט, העגיל שלך אידיאלי ויפה מאד.

פורסם

רצוי לשים עגיל זהב. ייתכן שהבעיות שהיו לך בעבר נבעו מרגישות לחומר ממנו עשוי העגיל.

בגיל 40+ חשוב שהעגיל יתאים לאישיותך ולסביבתך. עגילים צמודים לתנוך יעוררו פחות הסתייגות.

יש עיסוקים בהם מראה "בוהמי" עלול להפריע לך או לסביבתך.

מה שסביר בגיל 25 עלול להראות פתטי בגיל 40.

פורסם

חירור באקדח היא השיטה המועדפת לחירור תנוכי אוזניים. זול ובריא יותר, כאשר שומרים על הגיינה קפדנית במשך כמה שבועות (למחמירים) אחרי החירור ובעגילי זהב במשך התקופה.

כללי הגיינה - שימוש באלכוהול כמה פעמים ביום, סיבוב העגיל מדי פעם ומריחת סינטומיצין בערב, נגד עין הרע.

חירור במחט אופייני לעגילים במקומות שאינם תנוך אוזן, לי אישית הוא כאב פחות מהחירורים עם האקדח ולא היו שום סיבוכים.

כללי ההיגיינה זהים בהתאם למקום החירור.

מבחינת מה לתקוע בחור, בעגילי האוזניים הלכתי תמיד עם דברים אוונגרדיים (גיל 16 עד 27) ובעגיל בגבה התמדתי עם טבעת קטנה ועבה מטיטניום אפור חלק (ללא הגולה המגוחכת) עד לסוף שנות העשרים שלי.

תבלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יש לי סה"כ 5 ניקובים באוזניים,

3 באוזן ימין ו 2 בשמאל,

כולם נעשו על ידי אקדח ולא מחט.

ההרגשה היא צביטה חזקה מאוד באוזן שחולפת עם הזמן.

חשוב מאוד לחטא את המקום מספר פעמים ביום על ידי חומר חיטוי,

(אני השתמשתי בכוהל 70% רפואי).

לא היו תופעות לוואי לניקוב.

אם בחרת לחורר את עצמך תהיה החלטי, גם אם לא ימצא חן בעיניך לא נורא,

לא חייבים להשאיר את העגיל והניקוב לא נראה לעין.

ל'

+1 (מנסיון אישי).

מה דעתך על במקום שני העגילים שהצעת, לענוד עגיל חישוק כמו זה?

פורסם

לפני שאתה שם עגיל באוזן/אף/פופיק/פי הטבעת, תחשוב קודם מה ייצא לך מזה.

היחס של הסביבה שלך כלפיך ישתנה לטובה? אתה תרגיש טוב יותר עם עצמך? אתה תיראה מגוחך? להקת דת'-פאוור-גות מטאל שלך תזכה סוף סוף בbig break וחוזה שמן עם חברת הקלטה?

בקיצור, אם ענית "כן" רק לג', אז אל תעשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עשיתי לפני בערך 8 שנים עגיל בתנוך עם האקדח, לא הייתה בעיה. לפי דעתי גם כיום צריך לעשות במקום כזה עם אקדח,

כי פשוט זה זול יותר והמקום הוא לא בעייתי.

לפני חודש בערך עשיתי טראגוס שנראה ככה (זה לא אני אבל בדיוק אותו דבר גם אותו עגיל כמעט)

http://www.google.co.il/imgres?start=98&um=1&hl=iw&sa=N&tbm=isch&tbnid=RDNlrp5_UbDvUM:&imgrefurl=http://www.fxp.co.il/showthread.php%3Ft%3D4327117&docid=KiaPRgalBA-myM&imgurl=http://i29.tinypic.com/28lcsgo.jpg&w=450&h=338&ei=16JdUO6rLcfRsgap1YBA&zoom=1&iact=rc&dur=380&sig=112993794047888326033&page=4&tbnh=136&tbnw=194&ndsp=37&ved=1t:429,r:9,s:98,i:34&tx=151&ty=78&biw=1280&bih=766

וזה מסוג הדברים שרצוי לעשות אצל פירסר מקצועי, ושחקרתי קצת על עגילים התברר כי הם לומדים שנתיים או ארבע לא זוכר,

רק כדי לעשות פירסינגים.

ולפי דעתי עגיל קטן וצמוד לאוזן, אתה בן 40 בחלק מהמקומות זה יראה לאנשים מוזר חישוק.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
בגיל 40+ חשוב שהעגיל יתאים לאישיותך ולסביבתך. עגילים צמודים לתנוך יעוררו פחות הסתייגות.

ולפי דעתי עגיל קטן וצמוד לאוזן, אתה בן 40 בחלק מהמקומות זה יראה לאנשים מוזר חישוק.

תודה לדיעה ששניכם הצגתם, מקבל אותה

לפני שאתה שם עגיל באוזן/אף/פופיק/פי הטבעת, תחשוב קודם מה ייצא לך מזה.

היחס של הסביבה שלך כלפיך ישתנה לטובה? שם קצוץ עליהם אתה תרגיש טוב יותר עם עצמך? לא צריך עגיל בשביל להרגיש טוב, כמו שלא שמים חולצה יפה בשביל להרגיש טוב, אין בדיוק מילה בעברית אבל אולי cool אתה תיראה מגוחך? לא חושב להקת דת'-פאוור-גות מטאל שלך תזכה סוף סוף בbig break וחוזה שמן עם חברת הקלטה? אם מקבלים עם זה חוזה של מסע הופעות סביב העולם, אשמח :-D

בקיצור, אם ענית "כן" רק לג', אז אל תעשה.

אהבתי... תשובתי באדום

לפני חודש בערך עשיתי טראגוס שנראה ככה (זה לא אני אבל בדיוק אותו דבר גם אותו עגיל כמעט)

נראה חישוק מגניב , אך נראה קצת יותר מידיי בשבילי

אני בן 31, עם עגיל אחד באוזן שמאל, קטן וסולידי.

העגיל בוצע ע"י אקדח, אי שם בגיל 11 בתחילת שנות ה90.

כפי שנכתב- זה קטן ולא מזיק וגם אם תחליט שמיצית- תוריד ואף אחד לא ישים לב.

נחמד, אך אני מחפש משהו עם קצת יותר נוכחות, לכן אני חושב על אבן שחורה.

במידה שכך אם איזה קוטר אבן, כדאי לי לקנות?

4ממ? 5מ"מ?

פורסם

כשהשתחררתי מהצבא לפני 8 שנים החלטתי שאני רוצה משהו חדש - שמתי עגיל באוזן שמאל. בהתחלה הוא היה צמוד, אח"כ עברתי לחישוק קטן ולבסוף חישוק גדול יותר.

הלכתי איתו כשלוש שנים עד שיום אחד נאלצתי להוריד אותו לכמה דקות ומאז הוא לא חזר.

בגיל מסוים זה יכול להיות נחמד. היום, ממרומי שנותיי, אני כבר נמצא במקום אחר. לדעתי זה עלול להיראות קצת פאתטי עלי וממש לא במקום, אבל כאמור - זה רק אני. יכול מאוד להיות שאצלך המצב שונה, לכן רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...