Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי סובארו R2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן לנסקי

חבר מועדון ה-5

בעניין: התחדשתי סובארו R2

תתפלא לדעת שדווקא בארץ יש מלאי חלפים ישנים שלפעמים אין בשום מקום, הדוגמא הכי בולטת היא אלי שיטרית, אבל יש עוד כמה כאלו, אני בטוח שאפילו לבני ל יש איזה חלק או שניים.

צריך לדעת איפה לחפש.[/QUO

אלי שיטרית התעסק בעיקר ברכבים אמרקאיים ולא נראה לי שתמצא משהוא אצלו הכל שם חלוד טילים

אלי שיטרית אמור לפנות את המקום אז שווה לתת בדיקה שמה אולי יש חלק שתיים...

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף שלום !

ראשית מדהים לראות את התמונות של הרכב עם האורות הדולקים ולדעת שהוא מונע ! זה אחד הרכבים שיותר התהיבו אותי בזמן האחרון לדעת על הנעה ראשונה (אני משוחד מה לעשות..:-) ) .

שנית, פרסמתי בשרשור שלך בסובארוהוליק כמה חלקים למכירה מeBay - שווה בדיקה !

תמשיך לעדכן ושיהיה בהצלחה !!

פורסם

לאלי שיטרית יש מלא חלקים לכל רכב אפשרי- וכן היה לו בזמנו מנוע של סוברו 700, שזה לא בדיוק רכב אמריקאי:wink:, אז בטח ששווה לחפש שם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לאלי שיטרית יש מלא חלקים לכל רכב אפשרי- וכן היה לו בזמנו מנוע של סוברו 700, שזה לא בדיוק רכב אמריקאי:wink:, אז בטח ששווה לחפש שם!

אז זהו שרציתי לרכוש את הרכב הנ"ל ועשיתי בדיקת חלקים בכל מקום אפשרי !

אבל בכל מקרה המון בהצלחה בחיפוש ובשיפוץ:wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

מי זה אלי שטרית? איפה הוא נמצא?

יש את הטלפון שלו?

חבר מועדון ה-5

פורסם

תתחדש ותהנה, חתיכת הסטוריה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ערן לנסקי

חבר מועדון ה-5

בעניין: התחדשתי סובארו R2

תתפלא לדעת שדווקא בארץ יש מלאי חלפים ישנים שלפעמים אין בשום מקום, הדוגמא הכי בולטת היא אלי שיטרית, אבל יש עוד כמה כאלו, אני בטוח שאפילו לבני ל יש איזה חלק או שניים.

צריך לדעת איפה לחפש.[/QUO

אלי שיטרית התעסק בעיקר ברכבים אמרקאיים ולא נראה לי שתמצא משהוא אצלו הכל שם חלוד טילים

אלי שיטרית אמור לפנות את המקום אז שווה לתת בדיקה שמה אולי יש חלק שתיים...

אתה טועה. לאלי שטרית היקר (שיבדל לחיים ארוכים עד 120) יש דווקא חלקים לרכבים איטלקים , יפנים , וצרפתים. אני יודע כי בדקתי אישית מספר פעמים. העסק באמת הולך להתפנות לפי מה ששמעתי. מקווה שמישהו ירכוש את החלקים לפני שילכו לברזל (בני.ל..מקווה שתציל חלפים מהמקום)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מי זה אלי שטרית? איפה הוא נמצא?

יש את הטלפון שלו?

רחוב המסגר(ליד פינת יצחק שדה) , תל אביב . כדאי לך למהר למקום כי הוא עומד להסגר לפי מה ששמעתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אסף שלום,

אם הבנתי את בני נכון הוא מדבר על שימון לגל הרכובה ולא לתא הבעירה,

שים לב -

שבת שלום,

אלעד.

במנוע שתי פעימות השימון תמיד מתחיל בגל הארכובה וממנו עובר לתא השרפה.

2-Stroke_Engine_ani.gif

אופנוען

פורסם
במנוע שתי פעימות השימון תמיד מתחיל בגל הארכובה וממנו עובר לתא השרפה.

2-Stroke_Engine_ani.gif

ותמיד כניסת השמן תגיע או דרך הקרבורטור או דרך הסעפת יניקה ,בדרך כלל יש ניפל על הסעפת מיד אחרי הקרבורטור לכיוון המנוע.

ככה שבכל מקרה השמן יגיע לגל הארכובה ולשאר המנוע.

חבר מועדון ה-5

פורסם

אני עוקב אחרי השירשור הזה בסקרנות, מדובר באתגר אמיתי ושיפוץ לא קל

בכלל, הן מהבחינה המכאנית של מחסור כרוני בחלפים והן מבחינת הפחחות

שמהווה אגוז קשה לפיצוח גם למומחים.

אני הייתי מתחיל בפירוק מלא של הרכב והכנסת מה שנישאר מהשילדה לפחח

עבודה על רכב במצב זה תערך חודשים רבים, ובמסגרת זמן זה לשפץ בהרבה

סבלנות ואהבה את החלפים הקיימים ולנסות ולאתר אחרים.

קרוב לודאי שבמקרה הזה תצטרך לייצר חלקים רבים לבד, ורצוי לנסות ולאתר

בכל מחיר עוד פגרי רכבים זהים על מנת לנסות ולהציל כל חלק שניתן.

התוצאה תהיה רכב נדיר מאד שכמעט ולא שרד, ולדעתי האישית לא פחות

מוצלח מהאיזטה האגדתית שזכתה לתהילת עולם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לקחתי את חיפוש החלקים כאתגר (כולם אמרו שקשה מאוד למצוא אז הייתי חייב :lol: ) ומצאתי אוצר:

(מומלץ להשתמש בגוגל כרום שיתרגם עבורך את כל העמוד, אפשר גם עם גוגל טרנזלייט אבל יותר מסורבל)

http://auctions.search.yahoo.co.jp/search?p=SUBARU+K12&auccat=&aq=-1&oq=&ei=UTF-8&slider=0&n=100&tab_ex=commerce

שימו לב למחירים הנמוכים.

יש שם אפילו דשבורד (!) אבל הבעיה היא שביפן נוהגים הפוך אז זה לא יתאים, יש גם קלאץ מקורי חדש (!).

הבחור שמוכר את זה: http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n108729825

טוען (ביפנית) שיש לו מלאי של הרבה (!) חלקים ושהוא לא יכול לרשום את הכל, שווה בדיקה.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם

וואו שיחקת אותה!

יש שם חלקים לכל היפניות, גם לשלי.

אני הולך לשבור את הראש עכשיו איך אפשר ליצור איתם קשר ולבצע עסקאות.

בתור התחלה צריך להירשם https://account.edit.yahoo.co.jp/registration?new=1&lg=jp&.intl=jp&.src=auc&.done=http%3a%2f%2fauctions.yahoo.co.jp%2fjp%2fshow%2fentry_navi%3fbidmode%3dbid-p311439237

ולידע כללי, 1 שקל שווה בערך 20 ין.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...