Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 55k (מה עדיף?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-גרנדה פונטו

-סוזוקי סוויפט שכנראה אצטרך לרדת שנה בשנתון לבערך 2008.

-אופל קורסה החדשה

הדרישות הם - אוטומט, חסכוני בדלק וטיפולים.

*אם יש המלצות לרכבים נוספים נקבל בברכה:)

פורסם

כעיקרון פיאט גרנדה פונטו היא מכונית שיש לה דגם אוטומטי חסכוני מאוד בדלק וזול לטיפול. השאלה היא האם הגיר הרובוטי של הפיאט מתאים לך, כי ממה שאני רואה לא כולם רוצים לרכוש רכב עם גיר כזה. בסך הכל זה לא גיר מאוד נורא אבל כן דורש הסתגלות מסוימת מצד הנהג.

סוזוקי סוויפט מכונית לא כל כך חסכונית בדלק.

פורסם

ה1.1 עם גיר אוטומטי רגיל,מפספס לגמרי את המטרה לדעתי,הרכב יהיה פחות חזק מגיר ידני ולא יהיה חסכוני כמו שרכב מיני צריך להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוטה יותר לכיוון הפונטו השאלה אם חוסר האיבזור שלה ביחס לסוויפט ממש ניכר ועדיך לרדת בשנתון בשבילה.

ועוד דבר אחד. אחותי גם כן הולכת לנהוג ברכב למישהו יש מושג איך בחורה שלא יודעת לנהוג על ידני תסתדר עם הרכב הגיר הוא ממש מסובך לתפעול או שאפשר לנהוג בו כמו באוטומט בנוסף?

פורסם

התפעול הוא אותו תפעול כמו של גיר אוטומטי - שמים D (או E או A או כל אות אחרת באנגלית) ונוסעים. הבעיה היא חוסר הנוחות של הגיר הזה, במיוחד בנסיעות עירוניות. אל תקנה את הרכב לפני שתעשה נסיעת מבחן.

אגב, אני לא חושב שלפונטו ברמת האבזור הבסיסית חסר איזה שהוא אבזור מהותי שקיים בסוויפט ברמת האבזור הבסיסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אישית בעיר נוח יותר לנסוע על מצב שבו אתה מעביר הילוכים ככה הגיר לא מעביר להילוך ראשון לא בזמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוסי גור,

אני לא יכול לפרסם קישורים, אבל מחיפוש קל, לפי אתר KML, צריכת הדלק הממוצעת אמורה להיות 14.1 ק״מ לליטר.

• תוכן חדש...