Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה בעיה בהתנעה שהסטרטר כאילו נתפס ולא מניע. לאחר ניקוי של המצערת (או בית מצערת) עם ספריי קרבורטורים וזזקל פתאום הדלק יורד מהר יותר. האם יש קשר ?

הניקוי היה על מנוע דומם. מדובר במאליבו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

עשית איפוס אחרי הניקוי? אם לא אז תנתק את המינוס לאיזה חצי שעה ותחבר שוב, המחשב צריך ללמוד מחדש את מיקום המצערת ואת הרגלי הנהיגה שלך, שוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

סה"כ המכונאי הוציא את צינור הפלסטיק וריסס ספריי למצערת.מעבר לזה לא פורק שום אלמנט. בשביל זה צריך לאפס?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

זה מה שאני יודע: עם הזמן מצטבר פיח בבית מצערת (שהרי בגללו מנקים) שגורם לתזוזה של מיקום המצערת ועם הזמן המחשב לומד ומתעדכן לגבי המיקום, ברגע שמנקים והפיח נעלם, אז צריך ללמד את המחשב את המיקום שהשתנה בגלל הפיח שנעלם. אני לא יודע אם זה 100% נכון ומה בדיוק התזוזה וכמה זה אמור להשפיע בפועל אבל זה מה שהסבירו לי, ואם לומר את האמת זה נשמע לי הגיוני. המחשב הרי לומד את הרגלי הנסיעה שלך (מין הסתם לפי המצערת) ולכן הגיוני שלמיקום ברירת המחדל של המצערת יש השפעה בענין.

דרך אגב, אחרי הניקוי ראית שיוצא הרבה עשן מהאגזוז? אצלי כשניקיתי בהתחלה כמעט ולא יצא כלום, אח"כ ניקיתי יותר יסודי ואז כשנתתי גז יצא ענן ענק של עשן שחור מהאגזוז.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא יצא עשן מהאגזוז רק ראיתי את כל הפיח שיצא מהבית מצערת. דרך אגב, מה שאתה אומר מסביר לי תופעה - במחשב דרך פתאום מראה לי צריכה של 1:5 1:6 . אבל בכל מקרה איך האיפוס משפיע על הצריכה? הרי המחוג בכל זאת יורד

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

באיפוס המחשב כאילו חוזר למצב 0, ואז (אני מניח) כשהוא מתחיל ללמוד מחדש את הרגלי הנהיגה הוא קודם מכייל את עצמו מחדש לפי חיישן מיקום מצערת.

עם כל זה, אין לי מושג ודאי לגבי הפרטים הטכניים של מה קורה ממש, אני יודע איך מחשב עובד עד לרמת ה 1 וה 0 ואני לא ממש יודע להגיד לך מה בדיוק מתבצע באיפוס אבל אני מניח שזה סוג של מחיקת זיכרון או כיול קודם או משהו כזה מה שמין הסתם מכריח למידה מחדש.

כמובן אל תצפה שהצריכה תשתפר תוך יום, זה בטח לוקח קצת זמן של נהיגה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...