Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רנו קנגו שאינו נוסע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב רנו קנגו שנת 2003 שהפסיק לנסוע לפני כשבוע. ב-99% מדובר במשאבת הסולר. חוץ מזה כל החלקים בסדר גמור.

אני לא רוצה לתקן אותו אלא למכור אותו, מה המחיר הכי טוב שאוכל לקבל עבורו ולהיכן כדאי לפנות?

תודה

עידו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, תתחיל ממחירון לוי יצחק משוקלל עם הקילומטרז' של הרכב.

תשיג הצעת מחיר הוגנת לתיקון הבעיה ותחסיר אותה מהמחיר המשוקלל.

או שאתה בכלל מעוניין למכור את הרכב לפירוק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגדול מה שחשוב לי זה למכור אותו מן הסתם בכמה שיותר כסף וכמה שיותר מהר -

אני פשוט לא מאמין שמישהו פרטי יקנה ממני רנו קנגו שלא נוסע גם אם זה יהיה במחיר מאד נמוך ככה שזה יצטרך ללכת לפירוק או לאיזה מגרש שינסה לעבוד עליו עצמאית

פורסם

אני מציע שתתחיל לשים מודע בפורום עם תמונה ותסביר את הבעיה וכמה אתה רוצה לקבל על הרכב ואולי תמצא כאן מישהו שיקנה אותו ממך.

בהצלחה8)

פורסם

האוטו במוסך אין לי אפשרות להעלות תמונה

וגם הפורום לא מאפשר לי משום מה לשלוח הודעות פרטיות אז אני לא יכול לענות למי שפונה אלי

קיצר אני פשוט אשמח לדעת על מישהו שיקנה ממני את האוטו במקסימום מחיר, אם מישהו מכיר בן-אדם שמתעסק עם זה

תודה

עידו

0543258209

• תוכן חדש...