Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שלפני המון שנים היה לו נסיון רע מאוד עם המורה הזה (סגנון הוראה)

הממ... תודה.

הידידה שלי חוזרת ללמוד נהיגה אחרי הפסקה של שנים רבות מהפעם האחרונה שלקחה שיעורי נהיגה, אז חשוב לי להמליץ לה על מורה טוב וסבלני, כדי שהפעם תתמיד ותוציא רשיון. אשמח לשמוע עוד המלצות.

פורסם

ברחובות יש את איציק שידלובסקי.

תושב מזכרת בתיה.

כמעט כל החברים למדו אצלו, חוץ מאחת אני לא מכיר אף אחד שלא עבר אצלו בטסט הראשון.

אבל חשוב יותר מזה, זו העובדה שהוא מלמד נהיגה ולא מלמד לנהוג.

בין אם מדובר בירידה לשוליים (לא רק תיאורטית) על הרכב שלו כשהתלמיד נוהג ובין אם מדובר על קריאה נכונה של הכביש.

בנוסף, הוא המורה היחיד שנתקלתי בו ששולח את התלמיד לטסט לבד בלי תלמידים נוספים ברכב, מה שמוריד את רמת הלחץ ומעלה את רמת הריכוז.

איציק: 08-9349219

הוא פעיל בכל מיני קרבות מול משרד התחבורה בנושאים האלה אז הוא גם מאוד מעורב.

אין לי שום קשר אליו מעבר לזה שלמדתי אצלו לפני המון המון שנים, פשוט באמת נשאר לי רושם סופר חיובי.

בהצלחה :)

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

• תוכן חדש...