Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השארתי לאחותי את האוטו שלי (סוזוקי סוויפט 90 1.3) לשבועים בערך , עכשיו חזרתי הביתה ובאתי לבדוק שמן מים.

פתאום אני רואה שהפקק של הרדיאטור חצי בחוץ והרדיאטור ניראה יבש בפנים (המיכל עיבוי היה על FULL , איך זה הגיוני?) יש לקחתי מים והוספתי והתחלתי בניקוד אויר לפי מה שקראתי פה בפורום , הנעתי את האוטו נתתי קצת גז עד שהגיע לטמפרטורת עבודה , יצאו בועות מהרדיאטור וכל פעם הוספתי מים , נתתי לונטה לעבוד 3 פעמיים ואחרי על פעם הוספתי מים.

האם ניקזתי אויר נכון?

ואיך זה הגיוני שהמיכל עיבוי היה מלא והרדיאטור ריק ?

פורסם

ניקזת אויר נכון וכל עוד הרכב לא מיתחמם והוונטה ניכנסה לפעולה הכל תקין. לגבי המיכל עיבוי שנשאר מלא זה כתוצאה מכך שמיכסה הרדיאטור לא אטם כמו שצריך כך שלא יכלה להיתבצע פעולת משיכת נוזל קירור ממיכל העיבוי בחזרה לרדיאטור מתי שהוא כל פעם היתקרר. עכשיו שתהדק את המיכסה כמו שצריך אתה תראה שהרדיאטור תמיד יהיה מלא.

פורסם
ניקזת אויר נכון וכל עוד הרכב לא מיתחמם והוונטה ניכנסה לפעולה הכל תקין. לגבי המיכל עיבוי שנשאר מלא זה כתוצאה מכך שמיכסה הרדיאטור לא אטם כמו שצריך כך שלא יכלה להיתבצע פעולת משיכת נוזל קירור ממיכל העיבוי בחזרה לרדיאטור מתי שהוא כל פעם היתקרר. עכשיו שתהדק את המיכסה כמו שצריך אתה תראה שהרדיאטור תמיד יהיה מלא.

אין מצב שהמכסה של הרדיאטור נפתח בעצמו נכון ? ניראה לי שמישהו נגע שם (בלאי של מכסה רידיאטור קשה לא לאמין כי הוא הוחלף לפני חצי שנה ולא הייתה שום בעיה עד שהבאתי אותו לאחותי).

פורסם

יכול להיות שמישהו אכן פתח שם...את זה רק אחותך יכולה לדעת. אולי בתחנת דלק ביקשה שיעשו לה בדיקת שמן/מיים? פשוט תמשיך לעקוב ולראות שהמיכסה יושב כל הזמן כמו שצריך.

• תוכן חדש...