Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי ששמתם לב רצה עכשיו פרסומת לרכב MG אני מאמין שהם יתמחרו אותה במחיר מפתה.

עכשיו השאלה שלי הייתם קונים רכב בלי "אמא ואבא" ?

בלי לדעת איך הוא ישרוד את השנים ואת הבלאי?

בלי לדעת איזה מוסך יטפל בו בעתיד?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה רכב סיני, לא? אני בינתיים יסתפק ברכב תוצרת גרמניה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה מפתה במחיר אם אפשר לדעת?

ולא, לא הייתי קונה רכב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מי שבאמת יחשוב שיש קשר לMG של פעם,אולי יקנה ודרכם נידע את האמינותו,אך גם מעבר לזה אנשים יקנו אותו,סך הכול הוא מאובזר מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא, רכב לא עולה כמו חולצה ואני לא הייתי שם סכום כסף לא מבוטל על רכב שאני לא יודע מה ייקרה איתו, כמובן שאף אחד לא נביא או מגיד עתידות אבל אני תמיד מעדיף לא להיות השפן ניסיונות של אף אחד, במיוחד לא ברכב, רק העוגמת נפש לא שווה את זה.

למה לך לחפש הרפתקאות ברכבים?

פורסם

לא. כי טוב לי עם יפניות, ואני לא מחפש הרפתקאות.

מה גם, שהביקורות על הרכבים האלה ממש לא טובות. יש לMG עוד הרבה לעבור כדי להגיע ליפנים/קוראנים.

פורסם

צריך לבדוק האם הרכבים האילו עוברים את רף האיכות האמריקאי והאירופאי. ואם זה המצב, אני לא רואה שום סיבה למה לא לרכוש...

מה שכן לרכב אין מוניטין כלל ולמכור אותו יהיה קשה מהרגיל (אבל זה לא שיקול בדר"כ).

אם הוא מציע יותר בפחות כסף אין סיבה לא לרכוש, אימא ואבא יש לו וזהו היבואן בארץ.

פורסם

אמנם זה לא היה עם MG אבל אני לא אתפלא אם גם במכוניות שלהם ימצאו גם אזבסט או שאר מטעמים מסרטנים אחרים.

כרגע, אני הייתי מוותר. אולי עוד כמה שנים שתעשיית הרכב שלהם תהיה יותר בוגרת.

פורסם
צריך לבדוק האם הרכבים האילו עוברים את רף האיכות האמריקאי והאירופאי. ואם זה המצב, אני לא רואה שום סיבה למה לא לרכוש...

אני חושב שעדיף לתת לרכב לצבור מוניטין בארץ לפחות 15 שנה ובהזדמנות לעקוב ולראות איך רכב הזה מזדקן. אני ד"א ראיתי MG אחת על הכביש, היא נסעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני דווקא חושב הפוך, אני מאמין שבשביל לחדור לשוק היבואן יציע הטבות רציניות.

כמו קניית הרכב במחיר מחירון לאחר 3 שנים או משהו אחר.

נכנסתי למפרט הטכני, הרכב ב-114 אלף ש"ח בהחלט מגיע עם מפרט של רכב ב-180 אלף ש"ח.

סאן רוף, מגנזיום, בקרת אקלים ושאר ירקות...

נשמע ונראה טוב.

אתה צודק שצריך לתת לו זמן הרצה כמו שאומרים אבל אני מאמין שבסה"כ מי שקונה עכשיו מרוויח.

פורסם

ואם מחיר מחירון בעוד 3 שנים יהיה נמוך מאוד? ניראה אבל שהיבואן יודע "לקנות" את הקונה על כל מיני אויזרים.

אני מוכן לוותר על מגנזיום, בקרת אקלים, סאן רוף ושאר ירקות בתמורה לאמינות וסיכוי למכור את הרכב בשוק שגם ככה מת.

אבל אני לא מוותר על אויזרים וחשוב לי גם שכל מה שניראה עץ באמת יהיה עץ ולא סתם פלסטיק צבוע, לכן קונה יד שנייה בלי מחשבה איך אמכור.

פורסם
אמנם זה לא היה עם MG אבל אני לא אתפלא אם גם במכוניות שלהם ימצאו גם אזבסט או שאר מטעמים מסרטנים אחרים.

כרגע, אני הייתי מוותר. אולי עוד כמה שנים שתעשיית הרכב שלהם תהיה יותר בוגרת.

ממש טיעון בוגר, בערך כמו לפחד ממכונית יפנית בגלל קרינה בעקבות הצונאמי:shock:

פורסם

אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שמה שהם עושים זה חוקי.

הם טוענים שהם אותה חברה שייצרה את כל רכבי הMG בעבר, למרות שאין שום קשר בין החברות חוץ מהסמל!

פשוט הונאת הציבור.

Auto Emoción

• תוכן חדש...