Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

כרגע הרכב יושב על קפיצי ספורטליין ולמרות שהוא נראה מעולה עם ההנמכה וההתנהגות מעולה, זה די בלתי נסבל בנסיעה יומיומית.

אני חושב לאחרונה לעבור לקפיצים מסדרת פרו-קיט אך אני תוהה האם זה יפגע בהתנהגות ועד כמה.

אני ממש לא מיכאל שומאכר אבל אני נהנה מהזוית גלגול המינימאלית בפניות וההרגשה שהאוטו דבוק לכביש.

אשמח לשמוע מנסיון אנשים שהתנסו בשני הסוגים ואנשים שיכולים לתת עצה בכללי.

בנוסף, האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות קפיצים כאלה ללא המתנה של חודש + בשביל משלוח מחו"ל ל106?

תודה!

פורסם

קודם כל שלום, סע בזהירות ונסה לא לכנס בסלע האדום.

שמע 106 GTI AND RALLYE גם במצב הסטנדרתי מתנהגות לא רע בכלל.

זה תלוי גם בבולמים ובשיפורי שלדה שיש לך!

אני נוסע על 205 עם בילשטיין B8 ופרו קיט, ואני מוכרח לציין, עזוב עלה לבאר שבע וקח סיבוב!

וכן זה יחסית נוח בהשווה לבולמים קפיצים אחרים עליהם יצא לי לנסוע.

פורסם

עם כל הכבוד לך, יכול להיות שאני לא עניתי לעניין, אבל זה נכון שגם במצבן הסטנדרתי הרכבים האלה נוסעים ומתנהגים לא רע.

הצאתי לבחור להגיע אלי לעשות סיבוב על הפרו קיט, כאשר יש לנו הספקים דומים ומשקלים דומים.

היכן ידידי אתה רואה את הבעיה?

אני אומר לו שיבדוק אצלי את הפרו קיט.

בסך הכל הדלי ההנמכה היא 10 מ"מ.

נראה לי ותקן אותי אני ישמח שאני עניתי כמעט על כל מה ששאל הבחור.

פורסם

תודה!

גם שלי יושבת על B8 ואני מעוניין במהלך בולם טיפה יותר ארוך.

תודה על ההצעה מקווה שבאמת ייצא לי לעלות לב"ש בשבוע הקרוב.

פורסם
עם כל הכבוד לך, יכול להיות שאני לא עניתי לעניין, אבל זה נכון שגם במצבן הסטנדרתי הרכבים האלה נוסעים ומתנהגים לא רע.

הצאתי לבחור להגיע אלי לעשות סיבוב על הפרו קיט, כאשר יש לנו הספקים דומים ומשקלים דומים.

היכן ידידי אתה רואה את הבעיה?

אני אומר לו שיבדוק אצלי את הפרו קיט.

בסך הכל הדלי ההנמכה היא 10 מ"מ.

נראה לי ותקן אותי אני ישמח שאני עניתי כמעט על כל מה ששאל הבחור.

זה לא עניין של משקלים והספקים שונים, אלה מכוניות שבמהות שלהן יש להן התנהגות שונה אחת מהשניה.

בגלל שהבחור מאוד חרד לשינוי בהתנהגות אני לא בטוח שהוא יקבל אינדיקציה אמיתית.

בכל אופן בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה התכונה של שניי הקפיצים ? לינארים או פרוגרסיבים ?

מה הגובה של שנייהם ?

מה קוטר הספירלה בשנייהם ?

שמע מה שהוא מדבר עליו הוא הנמכה של באזור ה40 מ"מ הוא רוצה להחליף ל30 מ"מ.

לפי הידע שלי הם שניהם פרוגרסיבים.

• תוכן חדש...