Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתיחת הדלתות התבצעה כרגיל מהשלט של חברת בוש.

השלט כרגע לא מגיב ,אבל שאני חוזר אחרי יום לרכב הוא פותח את הרכב פעם אחת ואז עוד הפעם מפסיק לעבוד .

כשאני לוחץ האור במפתח מהבהב כנדרש, אך הדלתות אינן נפתחות.

האם נדרש לבצע תהליך איפוס המערכת ? הוא שזה סוללה גמורה ?

מודה על עצה ועזרה.

פורסם

דבר אחד אני יודע , לי יש אקסנט 2001 ולפני כמה חודשים השלט לא היה מגיב , בעיקר בפתיחה וכמה שהייתי לוחץ לא היה מגיב רק מדליק אור בשלט וזהו, ולפעמים היה מגיב ישר, עכשיו אחרי שהחלפתי סוללה בעלות של 10 ש"ח, זה נפתח ונסגר על הלחיצה הראשונה.

פורסם

למרות שהאור מהבהב כשאתה לוחץ בשלט, ולמרות שלפעמים השלט כן עובד, הבעיה היא בסוללה גוססת, מנסיון.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הייתה לי בעבר לנטרה 98, והחלפת סוללות, שימוש בשלט הנוסף, החלפת סוללות לחדשות גם בשלט השני -

כלום לא עזר. אפילו חשדתי במצבר אבל הוא היה כמעט חדש.

לפני כמה חודשים קרה דבר דומה למישהי מהעבודה שלי (לנטרה 99). גם לה לא עזרו סוללות חדשות.

הניחוש שלי הוא שבאיזשהו שלב הזמן והאבק עושים את שלהם ומשהו פשוט נתקע שם. אני מקווה מאוד שזה לא המקרה אצלך, אבל אם כלום לא יעזור והפתיחה עם השלט חשובה לך - אולי תנסה לקחת למישהו שיכול לשמן / לנקות את המנעולים. כשזה קרה לי התחלתי להשתמש במפתח, ושמתי לב שהיה קשה יחסית לסובב אותו בדלת.

פורסם
שלום

פתיחת הדלתות התבצעה כרגיל מהשלט של חברת בוש.

השלט כרגע לא מגיב ,אבל שאני חוזר אחרי יום לרכב הוא פותח את הרכב פעם אחת ואז עוד הפעם מפסיק לעבוד .

כשאני לוחץ האור במפתח מהבהב כנדרש, אך הדלתות אינן נפתחות.

האם נדרש לבצע תהליך איפוס המערכת ? הוא שזה סוללה גמורה ?

מודה על עצה ועזרה.

שלום

סביר להניח שמדובר בסוללה חלשה החלף ותדע מיד.

ניתן בנוסף לבדוק את חוט האנטנה .

בהצלחה

פורסם

תתחיל בזה שעד שאתה לא מטפל בנושא, תנעל ותפתח את הרכב עם המפתח, שלא תיתקע איפשהו עם רכב נעול ושלט שלא פותח וכשתפתח את הרכב עם המפתח האזעקה תעשה לך צרות.

בכל מקרה דבר ראשון תחליף סוללה [ כמו שכבר אמרו, עלות של שקלים בודדים ]

• תוכן חדש...