Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זכרונו לברכה.

יכול להיות שזה רק אני, אבל אני חושב שניתן היה להסתדר גם בלי הלינק לתמונות ממקום האירוע.

משתתף בצער המשפחה.

יהי זיכרו ברוך.

ןלא רק אתה חושב כך גם אני בדיעה כמו שלך.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

יהי זכרו ברוך.

תמיד אזכור אותו מגיע עם הנורטון קומנדו היפה שלו, ולא פעם חלקנו שולחן בבית הקפה.

לבקשת חברים רבים הוסר הקישור שכלל צילומים מזירת התאונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתמול שמעתי על התאונה ברדיו וכאב לי על עוד רוכב אופנוע שנקטף בטרם עת.

בבוקר שקיבלתי טלפון והבנתי שזה אבי הייתי בהלם ועד עכשיו אני לא מעכל.

תנחומי למשפחה ושלא תדעו עוד צער.

פורסם

אתמול הייתי מנותק לגמרי מהחדשות ובכלל לא שמעתי על התאונה. היום בצהריים בפעם הראשונה שמעתי מחבר שסיפר. אני עדיין מסרב לעכל או להאמין. הבן אדם הזה מאז שהכרתי לפני הרבה שנים- תמיד היה "שם", עם האופנוע שלו, עם החולצה שתמיד מותאמת לאופנוע ש"לובש" היום... בכל מפגש, בכל אירוע... חבר טוב, איש שיחה מרתק... אחד מהאנשים שאני יכול לחשוב בהגדרה של "מר אופנוע"- האיש חי אופנועים, נשם אופנועים, ישנים וחדשים... ומסתבר שגם "מת אופנועים"... אבל: לפחות נחמה ולו קטנה ביותר- הוא מת שמח כי עשה משהו שמאד אהב ומאד נהנה- הלוואי לכולנו מוות כזה - אך למה כל כך צעיר למה???!! :cry: אבל הטובים מתים ראשונים מסתבר... ככה זה כנראה... אבי- אתה ללא ספק תחסר לכולנו, וכולנו נזכור אותך כל פעם שנפגש- ולא תהיה שם יותר... עצוב... יהיה זכרך ברוך אבי!!!:cry::-(:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתמול ראיתי תצלומים מאתר שמפרסם בעיקר תמונות ונקרא HNN. איני יודע מהו האתר הזה. השם אבי כהן חובב אופנועים נזכר רק באחת התגובות האנונימיות. מה שמסקרן אותי; האם התאונה התרחשה כשרכב על קטנוע ולא אופנוע (הוא ודאי לא סלד מדו-גלגלי כלשהו אך זה בכ"ז קצת מוזר). שנית (ומה שחשוב יותר), בידיעה הקצרה נמסר שהוא איבד שליטה והחליק עקב התקף לב שגרם לו לכך. האם מישהו יודע אם זה נכון? זה לא יפחית את הכאב על הסתלקותו בלא עת מאתנו של אדם זה שכל מי שהכירו אפילו מעט נשבה בחביבותו, בפתיחותו ובחיוכו התמידי. אבל נדע את האמת, למשל - שרוכב מנוסה כמותו לא החליק סתם לפתע.

פורסם
יהי זכרו ברוך.

תמיד אזכור אותו מגיע עם הנורטון קומנדו היפה שלו, ולא פעם חלקנו שולחן בבית הקפה.

---------------

חן שלום. נכון שהוא גר קרוב להיכל נוקיה, ושהיה לו, בין היתר, ג'אווה שחור דו-פעימתי משנות השישים?

פורסם

לידיעתכם ! שיירת רוכבי דו"ג ורכבי אספנות לזכרו תצא בשעה 14:00 מרחבת חניון היכל נוקיה!

חבריו , מוכיריו ומי שהכיר אותו ובכלל מוזמנים להגיע להצטרף ולחלוק לו כבוד אחרון.

הלוויה בשעה 15:00 בקרית שאול, תל אביב.

(המידע מהפייסבוק)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...