Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל עם בחורה במועדון. רועש ברמות שאי אפשר לשמוע אחד את השני, איך אפשר להכיר ככה?

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אישית לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל עם בחורה במועדון. רועש ברמות שאי אפשר לשמוע אחד את השני, איך אפשר להכיר ככה?

פשוט מאוד, the old fashion way, נגש אליה, מציג את עצמך כמו ג'נטלמן וכשהיא שואלת אותך "מההה?! לא שומעים פה כלום!" אז אתה מלביש לה ספאנק ללחי הישבן הימנית. קלאסי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אז אתה מלביש לה ספאנק ללחי הישבן הימנית. קלאסי.

הזכרת לי עכשיו מקרה שקרה,

שבוע לפני קריסמס אני יושב בפאב עם חברים. כולם לובשים כובעי סאנטה :x-mas:

חבר שלי רצה ללבוש את הג'אקט שלו. כנראה הג'אקט היה קטן אז הוא ניסה בכוח ובטעות שלח את היד חזק אחורה

והביא למלצרית כזאת כאפה בישבנוס שלה שהיא עוד רגע עפה מעל הבר. היא עם חיוך: "הפלקת לי?" הוא: "כן אבל בקטע טוב..."

אנחנו בשוק... מזל שנפלנו על מזוכיסטית...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קרה לי פעם שמישהי תפסה אותי מאחורה כיסתה לי את העיניים והתחילה לנשק אותי בצוואר עד שהיא גילתה שאני לא מי שרציתי להיות באותו רגע :wink:.

זה היה באמצע מועדון רועש ממש למי שמכיר פעם היה "בומר"... לא נציין את זה שהיא הייתה פצצה מתקתקת.

פורסם
פשוט מאוד, the old fashion way, נגש אליה, מציג את עצמך כמו ג'נטלמן וכשהיא שואלת אותך "מההה?! לא שומעים פה כלום!" אז אתה מלביש לה ספאנק ללחי הישבן הימנית. קלאסי.

אצלי מקרה כזה נגמר באגרוף לבטן. הבחור הזה לא העז להתקרב אלי יותר. או לכל מי שבאה איתי באותו ערב (יש לי כלל נגד אגרופים לפנים - זה משאיר סימנים וזה יכול להיות לא נעים).

פורסם

המשפט נאמר בציניות למי שלא הבין, גם אני לא מבין איך אפשר לנהל שיחה במועדון במיוחד שיחת היכרות.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
המשפט נאמר בציניות למי שלא הבין, גם אני לא מבין איך אפשר לנהל שיחה במועדון במיוחד שיחת היכרות.

זה בסדר - הבנתי, אני פשוט מזהירה שאף אחד לא יעז לקחת את זה ברצינות ולו לשניה :)

בכללי - הרבה יותר קל לדבר עם בחורה בבר מאשר במועדון. אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שבענייני היכרויות, עדיף ללכת לברים ולא מועדונים פשוט כי האוכלוסיה יותר איכותית (גם גברים וגם נשים).

פורסם

היום גם חצי מהברים הפכו לרועשים מדי, או יותר מדי Mainstream (למשל ועד הבית בת"א) שגם שם קיימות אותן תופעות שקיימות במועדונים.

פורסם

הייתי צריכה לדייק - ברים קטנים יחסית. בפאב הבית שלי יש סה"כ 12 שולחנות + בר + אזור ללא מעשנים (לא באמת מעניין אז אין לי מושג מה הולך שם). ללכת לברים גדולים זה בעיה - כי זה נהיה יותר קרוב לדאנס בר.

פורסם
קרה לי פעם שמישהי תפסה אותי מאחורה כיסתה לי את העיניים והתחילה לנשק אותי בצוואר עד שהיא גילתה שאני לא מי שרציתי להיות באותו רגע :wink:..

נו... היית ממשיך להסתיר את העיניים והיה יוצא לך זי*ן :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
נו... היית ממשיך להסתיר את העיניים והיה יוצא לך זי*ן :-D

דווקא העיניים זה הצד החזק שלי 8) .

הבעיה הייתה ברגע שהיא כנראה שמה לב שאני קצת מופתע...

אגב,איתה לא יצא כלום - אבל דאגתי לכל החברים שהמשכנו עם הצחוק בשולחן שלהן :lol:

פורסם

המסקנה שלי אחרי ביקור בשטוקהולם: השבדיות הכי יפות, בנוק אאוט.

אין מה להשוות בכלל לארץ או לארה"ב/קנדה או אפילו מערב אירופה.

פשוט אין שם בנות מכוערות.

אין.

לא יודע מה עשו איתן.

אולי זרקו אותן לים או הסתירו אותן במרתף.

אין לי מושג.

רק תורם את 2 הקרונות שלי...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אלבניה?

mit2.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...