Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז הסיפור הוא כזה. לפני מספר שנים החלטנו לקנות מחשב נוסף, אותו שמנו בחדר ממ"ד, להלן: החדר שלי. עקב הצורך בחיבור אינטרנט, הדלקנו את הWIFI בנתב המרכזי (שהוא בחדר לא ממ"ד). לאחר חודש ומשהו הגעתי למסקנה שאי אפשר לגלוש ככה. החדר שלי אטום מכל זווית אפשרית, והאות של הרשת האלחוטית כל הזמן מתנתק וחלש מדי. כתוצאה מכך עירבנו בעניין את בזק, שהציעו לנו כפתרון את רשת הHPNA שלהם. מדובר בנתב מרכזי, שהחליף את הנתב המרכזי הקודם, שפועל בטכנולוגיה שמשדרת על גבי קווי הטלפון נקודות גישה נוספות, כך שניתן להוסיף מתאם קצה (נתב קטן) לחיבור מחשבים בחדר מסויים כך שניתן לשים הרבה נתבים (מתאמי קצה) על גבי רשת אינטרנט אחת.

הפתרון המעולה הזה, עובד עד היום. אבל עד כאן. הבנו שבזק עושקים אותנו, והצעה מפתה מHOT שקשורה בחבילת טלויזיה, טלפון ואינטרנט יחדיו הבהירה שאסור לנו להיות פראיירים יותר. הטכנאים יבואו בזמן הקרוב (עוד לא קבענו), ועוד לא התייעצנו איתם לגבי מה אפשר לעשות עם חיבור האינטרנט לממ"ד שלי. רשת אינטרנט על גבי חיווט החשמל בבית לא באה בחשבון- מדובר בבית שבו רשת החשמל ישנה מאד. חשבנו על להעביר כבל LAN (שמחבר בין נתב למחשב) מחוץ לבית, דבר אפשרי ביותר אבל מגביל את כמות המכשירים שניתן לחבר לרשת האינטרנט (כי מדובר בכבל LAN אחד, ואם אני רוצה גם לחבר את המחשב הנייד כי כאמור WIFI לא נקלט אצלי בחדר, זו בעיה).

האם ידוע לכם על פתרון אחר? משהו שאפשר לעשות, ושהאינטרנט אצלי בחדר יפעל כמו שצריך? מחזק אות WIFI גם לא יעבוד כי החדר שלי במיקום גרוע במיוחד, גם מחזק לא עוזר ממש...

תודה לכם ואשמח לתשובות!

פורסם

גם הרשת חשמל אצלי בבית ישנה מאוד, 40 שנה. והHOMEPLUG של TPLINK או DLINK עובדים מעולה. (300-350 חייבים זוג)

שוב אתה אפילו לא מנצל את ה200 מגה שאפשר להעביר על גבי חשמל, בשביל אינטרנט ביתי יספיק לך עשירית מזה.

תקנה בACE ואם לא יתאים לך תקבל מהם זיכוי ותקנה משהו אחר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

על כבל רשת אחד אפשר לחבר עשרות מחשבים. כל מה שצריך זה ״מפצל כבל רשת״ או בשפה המקצועית סווויטצ׳.

אפשר גם לחבר בסוף הכבל ראוטר אלחוטי נוסף שכולל בתוכו סוויטצ׳ של 4 יציאות ומשדר אלחוטי, כך שיהיה wifi גם בממ״ד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי היתה בעיה דומה - רשת ה-HPNA שבה השתמשתי לא תמכה בחלונות ויסטה\7. הפתרון היה התקנת הנתב האלחוטי במקום מרכזי בבית, מרחק כ-3-4 מ' מדלת הממ"ד, ואין לי שום בעית קליטה בתוכו.

יש אפשרת לשרשר נתבים - לא מורכבת במיוחד, אם כי מצריכה קצת משחק בהגדרות. עיין כאן (יש באתר הדרכה גם לגבי הרכבים אחרים של ניתוב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני ממליץ במקרה כמו שלך על רשת על חשמל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...