Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי הביקורת כאן היא קצת מוגזמת ואינה במקום אך אני חושב שעיתונות הרכב, הכתובה והאלקטרונית, צריכה להרים את הכפפה ולדחוף את הנושא לסדר היום.

לא יתכן שלקוח ישלם פי 2-3 עבור חלק, אם זה במס ליבואן או בדלקת חניות אישורים וקנסות למדינה.

רוני, אתה החזקת קליאו ספורט אתה מכיר טוב מאוד את פער המחיר בין קיט טיימניג בארץ לאחד שנרכש בחו"ל (וגם שם מרוויחים).

מסכים איתך לגמרי. אני יודע בוודאות שדברים בנושא נכתבו בעבר במגוון מדיות, ואשתדל לקדם את הנושא גם בעתיד במדיה בה אני פעיל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלת תם. האם ניתן ליבא באופן פרללי אך מסחרי חלפים? אם כן, מדוע שלא נפנה את תשומת ליבם של יבואני חלפים שלא מטעם היבואן לכך שאנו קהל יעודי שמוכן לשלם? מדוע שלא נמנף את כוח הקנייה של הפורום, של קוראי מגזיני הרכב וכיו"ב על מנת לייצר עובדות בשטח?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
רק רגע, HOLD THE PRESS

אני צריך שתעשה לי סדר במשנה הפדגוגית שלך, כאשר חברות מנצלות פרצות בחוק בכדי למקסם רווחים זה בסדר גמור, "זו המטרה של כל גוף כלכלי (טענת את זה כמה וכמה פעמים) אבל כשיבואני רכב מנצלים פרצות בחוק בכדי להקשות עליך ליבא חלקי חילוף זולים אז פתאום כשסוף כל סוף משהוא פוגע בך ישירות אז זה עוול? שערוריה? נבזות?

מה אתה בסך הכל רוצה, הם עושים משהוא לא חוקי? הם עוברים על החוק? הם עבריינים?

מצחיק איך שכשזה נוגע בך, אז פתאום כל תפישת העולם מתהפכת ב 180 מעלות.

אתה צוחק, תגיד לי? הבעיה היא לא היבואנים, הם רק מנצלים את ההזדמנות שנקרתה בדרכם. לא הייתי מתנהג אחרת אם היה לי כזה מכרה זהב. הבעיה היא המעורבות הממשלתית שאתה כלכך אוהב, שמכניסה רגולציה מושחתת ומסואבת במקום שיהיה שוק חופשי ופתוח.

ושוב, אין לי שום טענות ליבואנים, הם צריכים למקסם רווח. הבעיה היא, כרגיל, הממשלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא מעניין אותי מכוניות חדשות, או משומשות, או יבוא מקביל או איזו קופה עושה ג'ורג' חורש בכל פעם שמתקלקל אלטרנטור בקורולה. אני רק רוצה לקנות חלקי רכב באיביי בלי שהמדינה תסכל זאת. זה הכל. נגד מי הרגולציה הזו, נגדי?

רוני, תודה על הבאת דבריו של ניצן אביבי. מבחינתי זה כלל לא רלוונטי להראות לציבור שיש אופציה לרכוש חלקים בחו"ל כל עוד הבירוקרטיה המחרידה הזו במקומה. יהיו רבים שיקללו את הרגע שהם הקשיבו לכתבה הזו, בעודם מטורטרים מפקס לפקס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

זה בדיוק עניין האדישות

אנו מחכים שזה יגיע לכל אחד מאתנו ,עד רמה שלא יוכל לעמוד מנגד ולשתוק

כל שנשאר הוא לחכות

מדיניות מיסוי משולחת כל רסן ,ניתוק מנהיגותי מוחלט ,ניהול מדינה כחנות קמעונאית (אנו עומדים בקרטריונים העולמיים) אך הנתונים החברתיים הם שערוריה ,סופה הוא כישלון צורם

פורסם
למי שלא יודע, שמי הוא קובי ואני מנהל מחלקת היועצים של אוטו.

היועצים של אוטו לא שולחים בעצמם פרטים של אף אחד לשום יבואן, הם כולם מתעסקים אך ורק במתן ייעוץ.

קובי.

אז איך אתה מסביר ש-ברוב תמימותי- התקשרתי להתייעץ לגביי רכב מסוים, ולמחרת היבואן התקשר אליי.

פורסם

פשוט מאוד.

נציג היבואן קיבל את הפרטים שלך אך הוא לא קיבל אותם באופן ישיר מהיועץ אלא מגורם אחר.

בין פועלו של הגורם האחר לבין פועלו של היועץ אין שום קשר שפוגם בשיפוטו האובייקטיבי של היועץ.

פורסם
פשוט מאוד.

נציג היבואן קיבל את הפרטים שלך אך הוא לא קיבל אותם באופן ישיר מהיועץ אלא מגורם אחר.

בין פועלו של הגורם האחר לבין פועלו של היועץ אין שום קשר שפוגם בשיפוטו האובייקטיבי של היועץ.

מי הוא הגורם האחר המסתורי הזה?

פורסם
פשוט מאוד.

נציג היבואן קיבל את הפרטים מהיועץ.

הוא אמר שהוא מוסר את הפרטים, ולפני שהספקתי להגיד משהו... הוא כבר שלח.

פורסם
נציג היבואן קיבל את הפרטים מהיועץ.

הוא אמר שהוא מוסר את הפרטים, ולפני שהספקתי להגיד משהו... הוא כבר שלח.

לא, הוא לא.

אתה טועה, מטעה ואף חמור מכך.

פורסם
לא, הוא לא.

אתה טועה, מטעה ואף חמור מכך.

מה יכול להיות חמור מאדם שטועה וגם מטעה?

פורסם

אני חושב שמה שקובי מתכוון הוא שהיועץ לא מוסר פרטים לאף נציג יבואן. אחרי השיחה עם היועץ, במרבית המקרים, מתקשר נציג אחר שתפקידו לקשר בין הלקוח ליבואנים, ושואל את הלקוח אם הוא מעוניין שפרטיו יועברו אל היבואנים לצרכי נסיעות מבחן, הצעות וכדומה. שני השירותים הללו (ייעוץ וקישור) הם נפרדים אצל "אוטו" וללא השפעה האחד על השני בכל הנוגע לשירות ללקוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...