Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא הרבה השתנה,עדיין הנוער נוהג מסוכן ביציאות של ימי שישי,חבל שאין מבחני רכב,היה מעניין לראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם האנשים היו יותר הזויים מעכשיו :roll: הפסיכולוג ,מאיפה הקריצו אותו ?? מאז שייצרו את המכונית הראשונה ,התקיימו כבר מרוצים וזה לא רק כלי תחבורה מנק א' ל ב' .אבל אז בדיוק כמו עכשיו מוצאים איזה פרופ' והוא נהיה אוטוריטה בכל הקשור לפסיכולוגיה או חינוך ומה שהוא אומר זה קדוש ,מין פרויד ישראלי .

צבעי רכב ,נראה לי הוא עבד יותר מדי זמן בלי מסכת צבע כי הוא מסטול ! גם שומעים את זה מהדיבור גם מההמלצות לצבוע את הרכב עם מברשת ,גם אז כבר היו פולישים למיניהם ,ממציאים את הגלגל בישראל בכל מה שקשור לרכב .

הנק' החיובית היא סגנון הגשה ,יש מן ניחוח של יוקרה ,אולד-פאשן .

פורסם

מישהוא יודע מתי אמור להיות משודר פרק נוסף?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

גדול!! גדלתי על התוכנית הזאת, איזו נוסטלגיה.

ענת דולב בחדשות הרכב מספרת ש"בקרוב יחל שיווקה של פיאט פונטו, מחליפת האונו" וגם מבטיחה: "דגם נוסף, שעשוי להיות להיט, הוא דגם ה-1.4 ליטר טורבו" :lol:

דניאל פאר מדבר על רקע מה שיהפוך כמה שנים מאוחר יותר לתחנת רכבת תל אביב האוניברסיטה ומחלף רוקח.

וגם שרייד טורבו שמשמשת רכב הדגמה עם מהנדס רכב שמסביר כי "מגדש טורבו גורם לבלאי מואץ של חלקי המנוע".

רוצים עוד!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוכנית מעולה, נוסטלגיה אמיתית, אולי היחידה שבאמת התייחסה עניינית לנושאים השונים.

ואי אפשר לשכוח את חלקו ג'וי קריידן החביב, ז"ל.

פורסם

תודה על השיתוף.

דוגרי, הרבה יותר מעניין ומרתק מ'טסט ראשון' ומ'תוכנית הרכב' ההזויה של אלי אילדיס וחיים כהן.

חבל שאין כיום יותר תכניות כאלה מעניינות בטלוויזיה, אלא רק ריאליטי רדוד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תוכנית עשירה.

אני מהדור החדש, בן 18, קורע אותי לראות שמארחים בעלי מקצוע עם מבטא חזק מאוד, היום אין דבר כזה יותר.

"זה ספריי, אני לא יודע מה יש בו, אבל הוא יבטיח לכם שהרכב יניע".

בתוכנית הראשונה דיברו על הנהגים הצעירים.

היום זה קצת השתנה, בעיקר מי שיש לו רכב חברה, יכול להרשות לעצמו להשתגע.

חוץ מזה כל הסיפור שדיברו עליו, של הפריקת מתחים על ההגה בסופש, זה בעיקר בגלל שפעם לא היו הרבה מכוניות, הרבה אנשים לא יכלו להרשות לעצמם רכב, אז יצא שנתנו לילד את הרכב רק פעם בשבוע, ויש לו שבוע שלם להטען ולהתמלא במתחים.

היום המצב קצת יותר טוב לדעתי. (כל אופן, אני נוהג כל יום בלי יוצא מין הכלל, לפעמים כבר נמאס, ובמצב של היום אני נוסע בפחות מהירות ממה שרשום בשלט, העיקר להשיג צריכת דלק נמוכה.)

עוד דבר שהפרופסור הזה טוען, ולדעתי הוא טועה.

שמתגרזנים עם הרכב, אז הסיכוי לתאונות גבוהה.

כל מקרה, כל עוד לא נכנסים לכיכר\פניה ב100 קמש, אלה נוסעים מהר ועם פרופורציות וידיעה של מגבלות הרכב, נהיגה אגרסיבית לדעתי רק מעלה את הריכוז! וזה בעיקר בגלל שנוצר יותר אנדרנלין.

לפחות לי, כל המצבים המסוכנים, קרו רק כאשר אני נוהג בשאננות וברוגע. (ואני נוהג כל יום.) יחד עם זאת, זה לא סיבה מספיק טובה לנהוג מהר, זה טיפשות לנהוג מהר לדעתי, סתם שורף דלק.

פורסם

מה שאהבתי זה שכולם אנשים מבוגרים ורציניים, וזה די מצחיק.

הבימר 840 נראית פשוט מעולה! ואני לא חובב מכוניות ישנות בדרך כלל.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...