Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני רוצה לדעת בקשר לצביעת בקליות אחוריות של פיאסטה 91 .

אני רוצה לצבוע את הבקליות בצבע הרכב בדיוק, אותו קוד צבע אותו דבר הכל, איך אני עושה את זה מאיפה אני מזמין צבע כזה, עוד בערך חודש אני צובע את האוטו האם הבחור שצובע לי את הרכב יוכל לעשות זאת, כאילו לצבוע הכל אותו דבר יחד עם הבקליות?

בבקשה אני ישמח אם תעזרו לי ואם זה לא אפשרי אז בבקשה תכוונו אותי למישהו שעושה את זה... או אם אפשר לעשות זאת לבד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תבקש מהפחח שצובע לך את הרכב שיצבע לך באותו הצבע את הבקליות.

אני לפני כחצי שנה בערך צבעתי עם ספריי שחור בלאנסר שלי את הבקליות מאחור ובאורות האיתות.

וכמובן שהגעתי לטסט לא רצו להעביר זה היה באור יום והבוחן לא ראה בכלל את האור.

חזרתי הביתה ומחקתי הכל עם נפט.

בקיצור לא יודע אם זה חוקי או לא אבל שווה את זה.

בהצלחה לך.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אבל השאלה היא כזאת : אם הצבע שצובעים את האוטו (צבע בלחץ אוויר...) יתיאם לצביעה של הבקליות וזה "יתפוס" עליהם

קרא אותם.

פורסם
שבת שלום.

אני רוצה לדעת בקשר לצביעת בקליות אחוריות של פיאסטה 91 .

אני רוצה לצבוע את הבקליות בצבע הרכב בדיוק, אותו קוד צבע אותו דבר הכל, איך אני עושה את זה מאיפה אני מזמין צבע כזה, עוד בערך חודש אני צובע את האוטו האם הבחור שצובע לי את הרכב יוכל לעשות זאת, כאילו לצבוע הכל אותו דבר יחד עם הבקליות?

בבקשה אני ישמח אם תעזרו לי ואם זה לא אפשרי אז בבקשה תכוונו אותי למישהו שעושה את זה... או אם אפשר לעשות זאת לבד...

אני לא מבין, למה שתרצה לבצוע את הבקליות בצבע הרכב?

זה יכסה את הפנסים לגמרי

תחפש אולי יש בעלי מקצוע שעושים צביעות שקופות מיוחדות

פורסם
וכמובן שהגעתי לטסט לא רצו להעביר זה היה באור יום והבוחן לא ראה בכלל את האור.

חזרתי הביתה ומחקתי הכל עם נפט.

בקיצור לא יודע אם זה חוקי או לא אבל שווה את זה.

בהצלחה לך.

חוקי או תיקני בוודאות שלא.

הצביעה מורידה את עוצמת האור ומשנה את גוונו.

בשעת תאורה(לילה, למי ששכח תאוריה), העסק הופך למסוכן עוד יותר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עזוב מה חוקי מה לא...

אני רק רוצה לדעת איפה עושים את זה אני זוכר מישהו עם PUNTO HGT של הדור הקודם צהובה עשה את זה (אני חושב שזה היה של JOKER2K אבל לא נראה לי...) וזה יצא מאוד יפה...

קרא אותם.

פורסם

אם עוד לא הבנת לא רק החוק הוא הבעיה.

בנוסף למה שכתב עמית -

לא מזמן כמעט נכנסתי מאחור בלאנסר עם פנסים מושחרים.

האדיוט חשב שאם הוא משחיר את הפנסים תהיה לו EVO8,

כשבפועל בכלל לא ראו את אורות הבלימה שלו.

זה לא קרה בלילה. זה קרה באור יום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפשר לנעול ולמחוק את השרשור הזה בבקשה? לא הייתי רוצה שהוא יקבל רעיונות "מוצלחים" ולאחריהם אסע אחריו בלילה.new_evil.gif

* עריכה - כמו שקרה לרז.

.התחלתי בכתיבת ההודעה לפני ששלו פורסמה

פורסם
עזוב מה חוקי מה לא...

אני רק רוצה לדעת איפה עושים את זה אני זוכר מישהו עם PUNTO HGT של הדור הקודם צהובה עשה את זה (אני חושב שזה היה של JOKER2K אבל לא נראה לי...) וזה יצא מאוד יפה...

אני מכיר את הפונטו הזאת אבל מה שעשו שם זה תוספת לגמרי מקצועית, שלא פוגמת באיכות וחוזק הפנסים.. תשכח מלקבל את אותו האפקט ע"י צביעה עם צבע רגיל למכוניות

פורסם

בעייני זה מגעיל בקליות שקופות או צבועות בצבע הרכב, זה לא יפה זה נותן מראה "פרך" כזה.

תשאירו את הבקליות מאחורה מקוריות, זה בטיחותי, כי את האיתותים שלך אמורים לראות ממרחק מסוים, וגם ככה את האור בלימה שלך, אתה רק מסכן את עצמך בכניסת מכוניות לתחת של הרכב שלך, ובקנסות משוטרים.

ואם ממש בא לך.

קח את הפלסטיק של הבקלית תשים אותה בתוך דלי מלא ב kclo- 4 ואציטיון, ירד לך הצבע לגמרי מהפלסטיק כעבור שעה וחצי, ישאר לך שקוף וזה נחמד...

בהצלחה ידידי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בלי קשר לשאלת היפה או לא, צביעת הבקליות בצבע לא יעודי (צבע פח הוא לא צבע יעודי!!!) היא מסוכנת מאוד. פשע להמליץ למישהו לעשות זאת!

במקום צביעה הייתי ממליץ לך לנסות משהו שונה. אתמול ראיתי אימפרזה GX בצבע כחול סגול שבעליה הדביק פסי קישוט בצבע תואם לצבע הרכב על הבקליות האחוריות. מדובר במבדקת קישוט שהיתה נפוצה פעם והיו מדביקים אותה לכל אורך האוטו. פס הקישוט עצמו הודבק על הבקלית של האימפרזה עם רווחים והחומר שממנו עשוי פס הקישוט הוא בעל רמת שקיפות מסויימת ולכן האור עובר דרכו.

זה נראה טוב וגם ניתן לראות בקלות את אור הבלימה/איתות גם באור יום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בעייני זה מגעיל בקליות שקופות או צבועות בצבע הרכב, זה לא יפה זה נותן

קח את הפלסטיק של הבקלית תשים אותה בתוך דלי מלא ב kclo- 4 ואציטיון, ירד לך הצבע לגמרי מהפלסטיק כעבור שעה וחצי, ישאר לך שקוף וזה נחמד...

בהצלחה ידידי

מה זה החומר הזה ? מאיפה אני משיג אותו?

קרא אותם.

פורסם

אני מצטרף למבקשים לנעול את השרשור המסוכן הזה.

אני מוכן להבליג לגבי דברים שמסכנים רק נהג אחד, אבל שטויות כאלה מסכנות את כלל הנהגים.

mister audio, שיהיה לך בהצלחה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

לדעתי אפשר פשוט לשים מסכות בצבע הרכב,המסכות לא מסתירות את האור ולפי מה שאני יודע (מרכב של חבר) עוברים עם זה טסט.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...