Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך, אני גם לקוח של סניף ראשון וקניתי כבר 2 פונטואים מהם ואני מאוד מרוצה,

ההמלצה שלי היא: אל תיסתכל על המכוניות במיגרש, לרוב אלו הפחות מבוקשים עם יותר קוסמטיקה, הטובים באמת לא מספיקים להגיעה למיגרש אלא משוריינים מראש וניקנים ישר שמגיעים,

ככה גם אני עשיתי, שריינתי מראש במחשב את הרכב שהיה עם הנתונים הכי טובים ונתתי המחאה לביטחון בלבד ואחרי שבוע~ שבועיים שהגיעה הרכב לקחתי לבדיקה וקניתי, הגרנדה שלי קניתי במצב חדש לגמרי עם 22K ק"מ 2007 רובוטי ללא שריטה! ואת הספייס לאחותי 2006 עם 38K ק"מ באותו מצב, מכוניות כאלה אפשרי רק דרך שריון מקדים של נתונים טובים שהסוכן רואה במחשב.

לא תיהיה לך בעיה עם החזר הפיקדון, זה גם מופיעה לך שחור על גבי לבן בחוזה השריון, תחזור לסניף ותבקש שיעברו איתך על "מלאי עתידי" של המכוניות שאתה מתעניין ואם יש משהו טוב תעביר את השריון שלך עליו.

בטרייד מוביל אפשר לימצוא מכוניות ממש שמורות- אבל רק עם השריון מראש וסבלנות.

גש לסוכן עם השיער הלבן- ניראה לי קוראים לו איקו.

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שלום לך, אני גם לקוח של סניף ראשון וקניתי כבר 2 פונטואים מהם ואני מאוד מרוצה,

ההמלצה שלי היא: אל תיסתכל על המכוניות במיגרש, לרוב אלו הפחות מבוקשים עם יותר קוסמטיקה, הטובים באמת לא מספיקים להגיעה למיגרש אלא משוריינים מראש וניקנים ישר שמגיעים,

ככה גם אני עשיתי, שריינתי מראש במחשב את הרכב שהיה עם הנתונים הכי טובים ונתתי המחאה לביטחון בלבד ואחרי שבוע~ שבועיים שהגיעה הרכב לקחתי לבדיקה וקניתי, הגרנדה שלי קניתי במצב חדש לגמרי עם 22K ק"מ 2007 רובוטי ללא שריטה! ואת הספייס לאחותי 2006 עם 38K ק"מ באותו מצב, מכוניות כאלה אפשרי רק דרך שריון מקדים של נתונים טובים שהסוכן רואה במחשב.

לא תיהיה לך בעיה עם החזר הפיקדון, זה גם מופיעה לך שחור על גבי לבן בחוזה השריון, תחזור לסניף ותבקש שיעברו איתך על "מלאי עתידי" של המכוניות שאתה מתעניין ואם יש משהו טוב תעביר את השריון שלך עליו.

בטרייד מוביל אפשר לימצוא מכוניות ממש שמורות- אבל רק עם השריון מראש וסבלנות.

גש לסוכן עם השיער הלבן- ניראה לי קוראים לו איקו.

בהצלחה!

יש להם במלאי רק עוד גרנדה פונטה אחת, עם קילומטרז' די גבוה. כנראה שהרכישות שלך בוצעו בתקופה בה הם היו סוכנות הטרייד אין הרשמית של פיאט, לאחרונה זה עבר לאוטו דיל ולכן המבחר שלהם מצומצם מאוד.

הסוכן איקו היה אכן אדיב וקיבל אותי יפה, אבל כשהתחלתי להיות קצת "נודניק" ולשאול כמה שאלות ולהעלות תהיות ותמיהות על מצב הרכב הוא ושאר חבריו קצת הפכו את עורם והתחילו לזרוק אותי מאחד לשני ולמנהל וחוזר חלילה, ולא סיפקו תשובות.

לגבי השריון, אני באמת מקווה שלא יעשו בעיות, אבל השאלה שלי היא למה אני צריך להגיע לשם פיזית מירושלים והם לא יכולים לזכות אותי ללא זה? הם באמת יכולים לדרוש את זה?

פורסם

שוב שלום לכם

אני ממשיך במסע החיפושים אחר הגרנדה פונטו הנכספת. אני נוסע עכשיו ללובינסקי טרייד באשדוד לראות רכב דומה - 2008 רובוטי (DYNAMIC) שעשה 51,000 ק"מ. הפעם אני מתלבט אם בכלל לעשות בדיקה ממוחשבת ולשלם 600 ש"ח (בקומפיוטסט או ברלקס) או רק להיכנס למוסך פיאט מורשה שנמצא באזור ולבדוק מצב כללי של הרכב ואת מצב הגיר. איבדתי אמון במכוני הבדיקה האלה, נראה שלכולם יש הסכמים עם מגרשי הרכב הגדולים (הפקידה בקומפיוטסט אפילו ציינה במפורש שיש להם הסכם איתם לבדיקת רכבים, המכון נמצא במרחק שני רחובות מהמגרש) ואני לא ממש סומך על הבדיקה שלהם. אני מניח שהם לא לגמרי מעלימים עין מליקויים קשים ומוציאים את הבדיקה נקייה, אבל הבדיקות תמיד נראות יותר טוב, ללא הרבה סעיפים, וגם בהסברים המילוליים הם נשמעים פחות מוטרדים וטוענים שהרכב במצב טוב.

מה לעשות? לקחת לבדיקה בכל זאת ולקוות שיהיו ישרים איתי? אציין שלובינסקי עשו עליי רושם טוב ורציני יותר מטרייד מוביל, הם גם מציגים בדיקה משל עצמם ונותנים שנה אחריות על ארבעה מכלולים חשובים ברכב. עד כמה הבדיקה שאעשה במכון תהיה שווה יותר מהבדיקה שהם יציגו לי? שווה את 600 השקלים? או שעדיף ללכת ולבדוק את המכלולים החשובים במוסך פיאט, בעיקר את הגיר הרובוטי שעלול להיות מקור לצרות בעתיד. ואם כדאי לבדוק במכון, מה עדיף? קומפיוטסט או רלקס?

תודה רבה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי.

• תוכן חדש...