Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות, אלה החיים. אתה יכול להיות כמו איזה מישהו שא מכיר, קמצן בן קמצן,

שהיה דורש מראש מבחורה להתחלק בחשבון. בגלל זה בגיל ארבעים הוא התחתן,

וגם בפוקס כי הוא מצא אחת קמצנית כמוהו.

נכון שזה לפעמים לא קל לשלם על עוד דייט ועוד אחד, אבל ככה זה הולך.

לגבי בחורות שלא משלמות. אני אף פעם לא נתתי למישהי לשלם, אבל מי שלא

היתה עושה לפחות את ההצגה של נתחלק, הייתי שולח אותה לאמאמא שלה :-)

פורסם

חברי הדירקטוריון דנו ומצאו לזה פתרון - דייטים זולים.

קבל המלצה:

קנה בקבוק קאווה מבעוד מועד (עדיף במבצע, מגיעים אפילו ל-15 שקל), שים במקרר. הכן שתי כוסות יין, ושמיכה.

קח אותה לחוף הים, או לנקודה רומנטית אחרת בה תוכלו לשבת ולצפות בכוכבים, כמובן שעדיף להגיע מוכנים - תתמצא בכוכבי השמים. אם אתה לא באמת מבין- תחרטט.

אפשר להוסיף גם סושי או משהו דומה לעניין, אך בעיקרון זה מספיק.

לי זה עובד כל פעם מחדש - עד כה 100% הצלחה.

*אני בן 22, יוצא עם בחורות בגילי. לא יודע איך בחורות בגילאי 25+ מגיבות לזה, אך מניסיון של חברים בסיטואציה דומה - התוצאה חיובית.

פורסם

בלי לפגוע - זה נשמע ממש קמצני החישוב הדקדקני הזה של עלויות הדייט.

אם אתה לא רוצה להוציא כסף , לך לזונה כמו שאמרו פה יהיה לך יותר זול.

אם לא יוצא לך כלום מהדייט - יכול להיות שאתה לא מתנהג כמו שצריך להתנהג עם בחורה או שהן לא נמשכות אליך פשוט.

אני אישית כל הדייטים (ולא היה חסר) שילמתי כל הזמן , גם על חברה שלי שילמתי דיי הרבה בהתחלה, אבל אחרי כמעט שנתיים ביחד זה לא אותו דבר כמו בהתחלה :-)

פורסם

מי ציפית שהיא תתחלק איתך בדלק?

גם לסרט לא הייתי נותן לשלם אבל כמו שאמרו, אם היא לא הייתה עושה הצגות כאילו היא

באה לשלם הייתי נותן לה שפיץ.

אל תהיה קמצן, 200 שקל פעם בחודש על דייט זה לא אסון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מי ציפית שהיא תתחלק איתך בדלק?.

:lol:

אני מתאר לעצמי שיחה בשולחן באמצע הדייט הראשון הבא:

"טוב שמעי, הרכב שלי צורך 1 ל10 בצריכה משולבת עם מזגן, ונסענו 30 ק"מ כל הדייט, אז את שמה 11.55 שקלים על הדלק?"

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

קח אותה לחוף הים, או לנקודה רומנטית אחרת בה תוכלו לשבת ולצפות בכוכבים, כמובן שעדיף להגיע מוכנים - תתמצא בכוכבי השמים. אם אתה לא באמת מבין- תחרטט.

לא צריך כבר לחרטט, יש Google Skymap

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנות זה הכי חשוב! בלי חירטוטים, כוכבים ושטויות.

http://www.youtube.com/watch?v=422uhqo-9-s&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתמול יצאתי לסרט, התחלתי לחשוב על הדלק שנשרף לי מת"א לנתניה ומשם לסינמה סיטי ואז חזור נתניה ת"א, והמחיר של הסרט עם כל ההוצאות הנלוות.

אני מתחיל לחשוב פעמיים, האוטו אוכל דלק הדייט עולה לא פחות מ100 שקלים זה מציב אותי על עלות של יומית בעבודה פחות או יותר.

מה עושים?,המצב מתסכל.

אתה יהודי אתה אין דברים כאלה...:lol:

חשבת פעם לצאת איתה לאכול משהו ב"קטנה" ולא ישר סרט את זה תשאיר לדייט 2 והלאה, אתה צריך להכיר אותה כלומר לדבר סרט זה גרוע לדייט ראשון.

קח אותה לסושי אם היא אוהבת או לשבת בטיילת שאח"כ יהיה אפשר לעשות מן טיול ליד הים זה תמיד משחרר אותן(לפעמים יותר מידיי :wink:)

אם מתסכל אותך לנסוע לנתניה אז יצאת חומוס אתה זה שהכרת אותה כואב לך לנסוע עד נתניה אל תסע,

אם כבר נסעת תברר מקומות בנתניה לא חייב לחזור לת"א, אם כי תלוי בתכנונים שלך לגבי הבחורה אתה מצפה רק סקס או משהו רציני אם רק סקס אז כמובן עדיף ליד הבית שלך במידה ואתה גר לבד.

ובלי שום קשר בגלל זה אני תמיד יוצא אם מישהי קרוב לאשדוד,

הכלל אומר אם היא גרה 40KM וצפונה תוודא שיהיה סקס בטוח..אחרת עדיף ללכת לזונה :-P

404

פורסם
בעודך מביט השמיימה וצועק "פיייי, חרא חיים"

אתה יכול להיות תסריטאי! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי לוקח בחורה לדייט ראשון לסרט... כך אותה לקפיטריה על חוף הים או לטיילת יפה עם נוף בעיר שלך, הן משתחררות הרבה יותר במקומות כאלה שאחרי זה אפשר ללכת וטייל ביחד, מאשר במקומות הומי אדם כמו מסעדה/סושיה שכל הזמן היא על הכסא.

אם הבחורה לא מציעה אפילו מתוך נימוס לשלם על עצמה, דע שנפלת על נצלנית שמחפשת כספומט ולא בעל, שלח אותה לאלף עזאזל. אם הבחורה מתעקשת לשלם, נפלת על יהלום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חבר'ה המטרה זה לא לזיין, המטרה זה באמת למצוא מישהי שיהיה כיף איתה לפני כל המיטה והענינים האלה.

יותר חשוב לי להכיר מישהי שהיא קודם כל חברית וכיפית ואחרי זה להתעסק בכל העניין המיטתי.

אני חושב על הדברים האלה כי הכל יקר, המשכורת לא הכי גבוהה ועוד מעט מתחילה שנת הלימודים, ככה שמשכורת ולימודים אקדמיים לא הולכים ביחד.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...