Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 שנת 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה העיקרית היא בקשר לבטיחות הרכב, על השאר כבר נסתדר אם הרכב ראוי:

אלה תוצאות הבדיקה מקומפיוטסט. העתקתי את התוצאות לגבי שלדת המרכב בלבד, השאר לא ממש רלבנטי לי:

תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן שמאל, הוחלפו חלקי מרכב, דלת אחורית שמאלית - הוחלפה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות / מעוך/ שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים = עמודים:, משמעות נמוכה, סימני פגיעה עמודים שמאל, נזק בקורות / עמודים, סימני מילוי חומר, צבע עמודים לא מקורי.

תודה רבה לכל מי שמוכן לענות !

פורסם

תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן שמאל, הוחלפו חלקי מרכב, דלת אחורית שמאלית - הוחלפה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות / מעוך/ שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים = עמודים:, משמעות נמוכה, סימני פגיעה עמודים שמאל, נזק בקורות / עמודים, סימני מילוי חומר, צבע עמודים לא מקורי.

תודה רבה לכל מי שמוכן לענות !

האם זו בדיקה שאתה הזמנת או שקיבלת אותה מוכנה ? אם קיבלת אותה ממישהו (רמז: סוחר/חברת ליסינג,אולי AVIS) אז היא ממש לא שווה את הנייר שעליה כתובות המסקנות/התוצאות.

הרשה לי להטיל ספק גדול בכך,שפגיעה בקורות ובעמודים מסווגות תחת משמעות נמוכה.אם אתה מוכן מבחינה בטיחותית לקנות רכב שעבר כנראה פגיעת שילדה לא קלה אז לך על זה.

אני כבר לא מדבר על זה, שהרכב מבחינה סחירותית שווה גג 50-60% מערכו וגם זה ביום טוב.

לא חסרות מאזדה 3 שמורות במגרשי הליסינג.אולי קשה למצוא 2008 וגם בתקציב שאתה מחפש אבל יש חברות,שעדיין יש ובוודאי ששמורות הרבה יותר מזו.

בקיצור,כמו שאני מקווה שהבנת-הספציפית הזו אינה מומלצת לרכישה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תעבור לרכב הבא.בטיחות או לא(המשמעות הנמוכה נרראת חשודה),כשתרצה למכור אותה זה יהיה קשה מאוד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...