Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר אובד עצות חלונות חשמל בגולף 2005 כבר שברו אותי מנטלית וכספית,

הכל התחיל בחלון אחורי שמאל שיום אחד נתקע למטה ולא עלה יותר הלכתי לתקן אצל מוסך שמתמחה בחלונות חשמל בשפלה, לקח 450 ש"ח אמר לי ש"בגלל שלחצו הרבה על החלון להוריד בזמן שהוא למטה זזה מתח את החוטים ואז הם נמתחו ונקרע,

תיקן את הבעיה והכול עבד כשורה כעבור חודש חלון קדימה ימין אותה בעיה שוב 450 ש"ח וסידר את הבעיה,עד כאן סביר לאחר חודש וחצי שוב חלון אחורי שמאל אותה בעיה ושבוע אחרי גם ימין קדימה נתקעו למטה , חוזר אני אל המוסך והוא אומר לי שיש אחריות ומתקן,

לא עובר 3 שבועות ושוב 2 החלונות בהפרש של שבוע נהרסים שוב, אני לא מבין מה הבעיה או כמה אני משתמש כבר בחלונות הרכב נוסע בסופ"ש(חייל קרבי) בקושי,

אמרתי משנה מקום משנה מזל הלכתי למקום אחר שילמתי 400 שקלים לחלון האחורי והוא תיקן אך אמר שיש בעיה עם הגלגל שיניים של המנוע וזה עוד 400 שקל,פה כבר נשברתי ואמרתי לו שיתקן את החוטים ומבחינתי שינעל את החלון של יירד יותר לא עבר 24 שעות והחלון הקדמי נתקע למטה , אני אובד עצות כבר הם זה מחלה אינסופית אני כבר שוקל להחליף רכב בגלל החלונות ,

האם ייתכן שצריך להחליף קומפלט את כל המנכנון ורק אז יהיה לי שקט נפשי או שפשוט אין מזל?

תודה מראש שי.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך להתייעץ עם רפי מסדנת ספיד אוף סאונד.

הם אומנם מתמחים במערכות אבל גם מתעסקים בחלונות חשמל ואזעקות.

אל תשכח להגיד להם שהגעת מהפורום כדי שיתנו לך מחיר ושירות מועדף.

• תוכן חדש...