Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר לחיפה לדירה שכורה.

מחפש חנות שאפשר לקנות בה דברים לבית, לדוגמא: סל כביסה, מושבים לאסלה, מתקן ליבוש צלחות, צילינדר לדלת רב-בריח וכ"ו.

דבר ראשון, חשבתי על חנויות בסגנון הום סנטר או אייס. אך כולם אומרים לי שהמחירים בהם מופקעים.

אשמח לקבל המלצה לחנות לדברים הנ"ל באיזור כרמל-הדר. צ'ק פוסט גם אפשרי.

אשמח אם תכתבו גם רחובות כי אני לא מכיר כל פינה ופינה בעיר :oops:

תודה מראש לממליצים!

פורסם

דבר ראשון מזל טוב על המעבר :) .

לפי מספר חברים יש בחיפה ברחוב בר יהודה ליד בניין המשטרה החדש טמבוריה מאוד זולה שיש בה הכל לבית.

אני אנסה להשיג לך את השם ואת הכתובת המדויקת של החנות.

פורסם
דבר ראשון מזל טוב על המעבר :) .

לפי מספר חברים יש בחיפה ברחוב בר יהודה ליד בניין המשטרה החדש טמבוריה מאוד זולה שיש בה הכל לבית.

אני אנסה להשיג לך את השם ואת הכתובת המדויקת של החנות.

תודה רבה!

נמצא המקום, ממול לתחנת המשטרה המרכזית של חיפה. נקרא "חן שלי קרמיקה".

כמובן, אשמח לעוד המלצות והערות.

פורסם

רחוב בלפור בהדר, בין החלוץ להרצל, יש חנות כלי בית עם כל דבר בערך, די זולה. עכשיו הוא גם במכירת חיסול.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לאן בחיפה אתה עובר? האם אתה מחזיק ברכב?

חנויות הציוד הטובות ביותר נמצאות במפרץ (שז"ר ובורג המפרץ), ויש כמה טמבוריות טובות דווקא במקומות שבהן אינך מצפה להן. למשל - טמבוריה קטנה וזולה דווקא בשכונת דניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שז"ר (שדרות ההסתדרות) ובורג המפרץ (ליד רחוב השיש) הן 2 חנויות מומלצות מאד לכל מה שאתה יכול להצטרך. יש גם את השופרסל במתחם היוניברס ליד נשר, שם יש גם הרבה דברים לבית במחיר נסבל עד שפוי. מעבר לזה אני לא כל כך מכיר בעצמי. את הטעות של לקנות כלי בית בהום-סנטר, עשיתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שז"ר/בורג המפרץ/אלמוג וסגרת את הפינה.

אבל אני הייתי ממליץ להתמקד בכל טמבוריה קטנה ליד הבית שאתה שוכר, ככה שלא תצטרך לנסוע ק"מ-ים כשתצטרך להחליף משהו במשהו אחר. ותאמין לי שתצטרך.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...