Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו דיזל שנתון 2001 מנוע 1.9 דיזל כמו ברנו קנגו והמגאן מאותם שנים .

יש לי בעיה , ברגע שאני פותח סוויץ נדלקת מנורת המצתים וברגע שהיא נכבת ,היא נדלקת שוב לאחר שתי שניות למצב קבוע.

בדקתי על ידי מנורת ביקורת עם המצתים עדיין עובדים שהמנורה דלוקה לאחר שהאוטו מונע , והם לא הם לא מקבלים חשמל כמו שצריך .

אך משום מה המנוע עובד על טורים גבוהיים יותר .

כדי לפתור אותה אני צריך לסגור את הסוויץ ולפתוח אותו כמה וכמה פעמים עד שהבעיה נפתרת .

האם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה , כי הייתי אצל 13 חשמלאים ברחובות ואף אחד לא ידע לפתור את הבעיה .

אור.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למצתי להט של דיזל כי בדיזל אין סלילי הצתה.

אני חושב שכדאי לך לגשת למוסך שיתחברו עם סורק תקלות לאיבחון הבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברכבי דיזל של רנו מאותם שנים נורת קדם חימום של מצתי להט שדולקת קבוע לאחר התנעה - פירושה כמו נורת CHECK ENGINE.

היא גם יכולה להתריע על צורך בניקוז מיים מפילטר סולר.

אין במנוע הזה הרבה אלקטרוניקה, אבל בכל מקרה צריך לבצע סריקת תקלות.

פורסם

עשיתי סריקת מחשב סקינר ,אך הוא לא הראה תקלות .

אמרו לי עכשיו שיתכן שמחשב מערכת הזרקה כנראה נפגם אך איני יודע איך הוא נראה .

אם למישהו יש תמונה .

פורסם

מה שסימנת זה יחידת פיקוד למצתי להט.

מחשב מנוע נמצא גם כן צמוד לארדז המצבר, רק ב 90 מעלות ליחידת פיקוד מצתים, יותר קרוב לקיר האש.

מה אתה רוצה לעשות איתו?

ברכב הזה יש רק כמה תקלות, שיכולות להדליק את הנורה הנ"ל:

1. מזרק מס' 3, למזרק זה יש חיישן גובה מחט.

2. שסתום קידום הזרקה.

3. חיישן סיבובי גל ארכובה.

4. חיישן עומס.

5. תקלב במערכת קדם חימום.

עריכה - לאחר שהסתכלתי טוב בתמונה. הרשימה הנ"ל מתייחסת לדגמים בעלי משאבת הזרקה מכאנית (עד מודל 2000-אמצע 2001)

לרכב של פותח השירשור יש משאבה אלקטרונית.

פורסם

אני אומר את זה כי מנהל המוסך המרכזי רנו אמר לי אני יגיד לך מה הבעיה בלי שאני יבדוק את האוטו .

זה מחשב משאבת הזרקה .

.בגלל זה אני שואל איפה יושה המחשב הזה

• ספונסר פורום
פורסם

האם לאחר ההנעה אין תגובה לדוושת הגז? ורק לאחר דימום והנעה מחדש יש תגובה?

אורן

פורסם

שלום

לדעתי אם הנורה נדלקת ולא בפעם הראשונה, בבדיקה בסורק חייבת להופיע תקלה.

ברנו קנגו מהמערכת הזו (לפי התמונה) הרבה מהבעיות הם במחשב רכב.

חלקם מגיע גם מהמשאבה.

האם ישנם תופעות נוספות מעבר לטורים גבוהים? עשן ,רכב נכבה

בהצלחה

פורסם

הבעיה סודרה היום לאחר בדיקת מחשב נקבע ששתי הפוטנציומטרים שהם חלק ממשאבת הסולר לא תקינים.

ובגלל שהפוטנציומטרים אינם נתנים לפירוק מהמשאבה ,קניתי משאבה מפירוק בעלות של 500 ש"ח ,הרכבתי בעצמי ולאחר שעתיים של הרכבה מסובכת עקב מחסור בכלים יצאתי לדרך ללא שום בעיות (מדובר על משאבה חשמלית מסוג דלפי).

עכשיו הרכב פיקס רק נותר לנקות אותו מכל הידיים השחורות .

אור.

• תוכן חדש...